جواب نداد
راه حل دیگه ای سراغ ندارید ؟
بعد از نصب سرویس پک 1 اینجوری شد . ویندوز از کار افتتده . کرک مطمئن ؟
ویندوز 7 64 بیتی
من هم مشکل مشابه داشتم ، قبل از اینکه سرویس پک 1 رو نصب کنم ، KB971033 رو نصب کرده بودم و ویندوز رو بعدش با Remove WAT اکتیو کردم ، ولی دیشب بعد از مدتها سرویس پک 1 رو بالاخره نصب کردم و بلافاصله ایراد گرفت که ویندوز Genuine نیست ، البته میذاشت وارد ویندوز بشم ولی هر دفعه قبلش پیغام میداد وارد ویندوز هم که میشد ، اون پایین زده بود که ویندوز Genuine نیست.
اولین کاری که کردم KB971033 رو Uninstall کردم.
دو سه تا کرک از جمله Windows Loader رو امتحان کردم ، با اینکه که پیغام میداد که با موفقیت کرک شده ، ولی باز هم باز هم وقتی ویندوز بالا میومد همون آش و همون کاسه ! تا اینکه این پست دوستمون رو دیدم.
برنامه MBR Regenerator ، اثر تمامی کرک ها و برنامه های مخصوص اکتیو کردن ویندوز رو که قبلا استفاده کردید ، پاک میکنه و Master Boot Record رو کاملا به حالت اولیه برمیگردونه ، دقیقا انگار ویندوز رو تازه نصب کرده باشید.
بعدش از آخرین نسخه Windows Loader استفاده کردم و این بار اکتیو شد !
برای اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین نسخه MBR Regenerator به این آدرس مراجعه کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دریافت آخرین نسخه Windows Loader هم به این آدرس :
کد:
این تاپیک ها رو خود سازندگان این نرم افزارها درست کردن و مرتب هم نسخه های update شده برنامه شون رو اونجا قرار میدن.
البته ظاهرا هر دوی این برنامه ها ، رقبای مشابهی هم دارن که در این تاپیک توضیح داده شده :
کد:
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
در مجموع وقتی یک Activator برای تعدادی از کاربرا جواب میده ، پس خود برنامه درست کار میکنه و باید مشکلی رو که در سیستم ما وجود داره پیدا کنیم و رفع کنیم اونوقت برای ما هم جواب میده.
با تشکر از دوستمون jafarian