بچه ها امیر مرادی کاری کرد که بحرینی و عربستانی خسته بشند و حتی مدال نگیرند و سجاد مرادی 1.45 اول شد.من جای سعیدلو بودم حداقل جایزه مدال نقره رو به امیر مرادی می دادم. عراقی هم با زرنگ بازی این بچه ها دوم شد. سجاد مرادی سرعت 50.1 کیلومتر بوده .
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
بچه ها امیر مرادی کاری کرد که بحرینی و عربستانی خسته بشند و حتی مدال نگیرند و سجاد مرادی 1.45 اول شد.من جای سعیدلو بودم حداقل جایزه مدال نقره رو به امیر مرادی می دادم. عراقی هم با زرنگ بازی این بچه ها دوم شد. سجاد مرادی سرعت 50.1 کیلومتر بوده .
من خوشحالیم از اینه که کشتیمون با مجموعاً 7 طلا باز هم ثابت کرد توی آسیا حداقل حرف اول رو میزنه البته ایشالا تو دنیا هم میشیم
بچه ها یکی رده بندی مدالها رو بذاره ببینیم با تیمهای پایینتر چقدر فاصله داریم
ماشالا فردین معصومی هم با برنزش بد جوری قزاقای نامردو داغ کرد
اونا که خودشون استاد ناجوانمردین حالا بهشون برخورده بود دست کشتیگیرشون مصدوم شده
من نمیدونم این فردین معصومی کی میخواد دست از سر کشتی برداره
تيم فوتبال اميد با شكست مقابل كره از مدال برنز بازماند
تيم فوتبال اميد ايران با قبول شکست 4 بر 3 مقابل کره جنوبي مدال برنز بازيهاي آسيايي را از دست داد.
ديدار تيمهاي فوتبال اميد ايران و کره جنوبي براي کسب مدال برنز از ساعت 11 به وقت تهران در ورزشگاه تيانهه در حضور هفت هزار تماشاگر آغاز شد.
شاگردان پيرواني در دقيقه 4 با اشتباه خط دفاع کره و توپ ربايي غلامرضا رضايي، توسط اين مهاجم به گل رسيدند.
بازيکنان کره براي تغيير نتيجه حملاتي داشتند و حتي يک گل به ثمر رساندند که آفسايد اعلام شد. در دقيقه 45+2 حميد علي عسگر با شوتي زيبا گل دوم ايران را به ثمر رساند.
نيمه دوم با بازي هجومي کره جنوبي آغاز شد و کاپيتان اين تيم موفق شد در دقيقه 47 دروازه ايران را باز کند اما يک دقيقه بعد در پي حمله شاگردان پيرواني کريم انصاري فرد با شوتي زيبا دروازه کره جنوبي را باز کرد.
درحالي که بازيکنان ايران با بي تفاوتي دقايقي از بازي را سپري مي کردند بازيکنان کره در دقيقه 74 به گل دوم رسيدند.
در ادامه بازي محسن مسلمان موقعيتي خوب را از دست داد.
در دقيقه 87 بازي تيم کره جنوبي توانست به گل سوم و تساوي برسد.
کره اي ها در دقيقه 89 توانستند گل چهارم را به ثمر برسانند تا ايران بازي برده را با باخت عوض کند و از کسب مدال برنز هم دستش کوتاه بماند.
در دقايق پاياني بازي حتي مهدي رحمتي هم براي تغيير نتيجه به جلو آمد اما فايده اي نداشت.
قضاوت اين مسابقه بر عهده داور عراقي بود. وي به سينا عشوري، آرش افشين، ايمان موسوي ، سيد جلال حسيني و دو بازيکن از کره کارت زرد داد.
اسامي بازيکنان ايران: مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، حميد علي عسگر، احسان حاج صفي، غلامرضا رضايي، کريم انصاري فرد (56- ايمان موسوي)، محسن مسلمان، علي مرزبان (64- امير شرفي)، آرش افشين ( 74- مسعود ابراهيم زاده)، سينا عشوري، رسول کر
سرمربي: غلامحسين پيرواني
پنجشنبه 04/09/1389کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قزاقستان یواش یواش داره میاد بالا ! داره طلا ها رو جمع میکنه ! الان شد 10 طلا !
تيم فوتبال اميد ايران با قبول شکست 4 بر 3 مقابل کره جنوبي مدال برنز بازيهاي آسيايي را از دست داد.
همون بهتر !
بسکتبالم تو 10 ثانیه آخر بازی رو 65 به 68 به چین واگذار کرد
اونم از فوتبال که تو 5 دقیقه آخر دو تا گل خورد
و دمش گرم یزدانی که تو 30 ثانیه آخر بازی رو برد![]()
آدم از وضعیت فوتبال نمیدونه بخنده یا گریه کنه
بازم به غیرت دیگر ورزشکاران که این مسائل رو زیر سایه خودشون مخفی میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)