تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 284 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید
    یه سوال دارم خیلی مهمه یه دونه برون 790cc گرفتم الان زدم به برق ولی هیچ عکس العملی نشون نداد یعنی نه چراغی که نشون بده داره شارژ میشه نه چیز دیگه هم مستقیم زدم به شارژ هم با پایه شستشوش ولی هیچ چیزی اتفاق نمیفته حتی دکمه روشنش رو هم زدم ولی بازم هیچی . اینگار نه اینگار نمیدونم چشه باید کاره خاصی بکنم یا مشکلی داره
    البته بگم وقتی تو پایه شستشو میزارم چراغ مربوط به میزان مایع شوینده روشن میشه فقط همین چراغ
    سلام
    اگه خود ریشتراش قبلا روشن میشده و سالم بوده احتمالا یا شارژر خراب شده یا اینکه باتری تخلیه کرده با یه شارژر دیگه امتحان کنید اگه باز هم روشن نشد احتمالا باتری تخلیه کامل شده و بایستی توسط تعمیر کار وارد شک داده بشه (البته اگه ایراد دیگه ای نداشته باشه) دقت کنید فقط زمان شستشو و یا شارژ از واحد شستشو استفاده کنید در سایر مواقع ریشتراش رو داخل همون قاب مخصوص نگه داری کنید چون قرار دادن ریشتراش داخل واحد شستشو بدون اینکه به برق وصل باشه برای مدت زمان طولانی باتری رو تخلیه میکنه به طور کلی پایه فقط برای شستشو و شارژ است و بعد از اتمام کار بایستی ریشتراش رو در قاب یا کیسه مخصوص نگهداری کرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    اگه خود ریشتراش قبلا روشن میشده و سالم بوده احتمالا یا شارژر خراب شده یا اینکه باتری تخلیه کرده با یه شارژر دیگه امتحان کنید اگه باز هم روشن نشد احتمالا باتری تخلیه کامل شده و بایستی توسط تعمیر کار وارد شک داده بشه (البته اگه ایراد دیگه ای نداشته باشه) دقت کنید فقط زمان شستشو و یا شارژ از واحد شستشو استفاده کنید در سایر مواقع ریشتراش رو داخل همون قاب مخصوص نگه داری کنید چون قرار دادن ریشتراش داخل واحد شستشو بدون اینکه به برق وصل باشه برای مدت زمان طولانی باتری رو تخلیه میکنه به طور کلی پایه فقط برای شستشو و شارژ است و بعد از اتمام کار بایستی ریشتراش رو در قاب یا کیسه مخصوص نگهداری کرد .
    آقای آرش از پاسختون متشکرم ولی گفتم که اونو نو خریدم و اکبند هم بود که از کارتون خارج کردم

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقای آرش از پاسختون متشکرم ولی گفتم که اونو نو خریدم و اکبند هم بود که از کارتون خارج کردم
    دوست عزیز بایستی موقع خرید تست میکردید مگر اینکه کسی براتون خریده باشه یا اینترنتی خرید کرده باشید به هر حال با فروشنده تماس بگیرید و اگه گارانتی داره تعویض کنید (زمانی که ریشتراشم رو خریدم فروشنده شارژر رو به برق زد و بعد به ریشتراش وصل کرد و روشن شده تحویل داد البته واحد شستشو رو تست نکرد ولی حداقل شارژر و خود ریشتراش رو باید موقع خرید تست کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

چون سال به سال هر شرکت یه سری تکنولوژی میده مثلا اسمارت فویل براون موصوم به لانه زنبوری که یکی از بچه ها سری لانه زنبوری رو با سری جدید سری 7 عوض کرده بود و از کیفیت اصلاح فویل جدید راضی بود و یا همین تکنولوژی lift & cut فیلیپس کا ریش رو قبل از تراشیدن بلند میکنه و باعث میشه اصلاح عمیق تری داشته باشی ....
    من دنبال این تکنولوژی هام و کسی که میره 450 یا حتی 600 تومن میده پای یه ریش تراش سال بعدش یکی از برند ها یه تکنولوزی دیگه میده بیرون که اگر پولشو سیو کرده بود ضرر کمتری میکرد.
    پس با این حساب که شما میفرمائید ما هیچ موقع نمیتونیم بهترین ریش تراش یا بهترین جنسو داشته باشیم.واسه اینکه تکنولوژی هر ساله داره کالاهای به مراتب با کیفیت تر از سالهای قبل تولید میکنه.شما امسال که ریش تراش خوبی نخرین پولتونو بذارین واسه سال بعد مطمئن باشین دو سال دیگه باز یه ریش تراش دیگه بهتر تولید میکنن پس چطوره با همین تیغهای معمولی صورتمونو اصلاح کنیم و خیلی هم مهم نباشه که چه بلایی به سر پوست صورتمون میاریم؟؟؟؟!!!!!

سلام لطفا کمک کنید
    یه سوال دارم خیلی مهمه یه دونه برون 790cc گرفتم الان زدم به برق ولی هیچ عکس العملی نشون نداد یعنی نه چراغی که نشون بده داره شارژ میشه نه چیز دیگه هم مستقیم زدم به شارژ هم با پایه شستشوش ولی هیچ چیزی اتفاق نمیفته حتی دکمه روشنش رو هم زدم ولی بازم هیچی . اینگار نه اینگار نمیدونم چشه باید کاره خاصی بکنم یا مشکلی داره
    البته بگم وقتی تو پایه شستشو میزارم چراغ مربوط به میزان مایع شوینده روشن میشه فقط همین چراغ
    اصلاً شارژ نداشت که روشنش کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اصلاً شارژ نداشت که روشنش کنید؟
    نخیر اصلاً شارژ نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام

لطفا یه ریش تراش خوب معرفی کنید تا 150 تومن .یه مقدار بالا و پاین هم باشه مشکلی نیست .در ضمن بنده پوستم معمولی هستش و زیاد حساس نیست و یه چیز دیگه اینکه عملکرد خط زنی خوبی برای شکل و شمایل دادن به ریش داشته باشه و اگر بشه زیر دوش هم ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .

با سپاس

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از بازار البته باید بگردی.
    خیر

[
    تا اونجایی که میدونم یکی از بچه ها رفت فویل سری 7 انداخت روش و میگفت که از این رو به اون رو شده بود فویلش دون دونی هست. این فویلی که الان روشه به اسمارت فویل معروفه که کروزر 3 منم همینو داشت و در یک کلام آشغال بود اما پاره شدن فویل رو من تا حالا ندیدم....

مدیر عزیز من تو نت سرچ کردم و با یک فروشنده هم راهنمایی گرفتم و همون مدل 104 تومنی کارمو خیلی خوب راه انداخت.
    شما از فیلیپس هم چیزی دیدی ؟ تو ایران از براون سری 7 تعریف میکنن....فکر نکنم به بودجتون بخوره؟!
    به نظرم ریشتراش ارزون بگیر و 2 سال بعدی عوضش کن....البته نمیدونم شاید تنوع طلبی من رو قبول نداشته باشی....هیچ وقت پول بیشتر این پا ریشتراش نده...
    میشخ راهنمایی کنین که از کجا باید تهیه کنم؟

منظورم اینترنتیه

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه ریش تراش می خواستم که ریشام رو به هر میزانی که دوست دارم تنظیم کنم برای زدنش (ته ریش بلند و کوتاه) و برای خط ریش...(واسه ته ریش ترجیحا باشه . چون همیشه ته ریش می زارم) حاج آقاییم چون که شوخی !
    از چه قیمتایی(کف قیمت) و مارکایی میشه خرید ؟یه چیزی که کارامد و با طول عمر بالا باشه و 1 ساله خراب نشه...
    اگه شارژی هم نبود و با برق کار کنه مشکلی نیست
    Last edited by ba maram; 08-12-2011 at 16:53.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس تقلبیه چون طرحش مثل سری 3 براون اصله.حالا چقدر قیمتشه؟
    چطور اینقدر مطمئن میگی تقلبیه؟
    قیمت فکر میکنم 180 یا 200 تومن بود :(
    نپرسیدم دقیق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام

لطفا یه ریش تراش خوب معرفی کنید تا 150 تومن .یه مقدار بالا و پاین هم باشه مشکلی نیست .در ضمن بنده پوستم معمولی هستش و زیاد حساس نیست و یه چیز دیگه اینکه عملکرد خط زنی خوبی برای شکل و شمایل دادن به ریش داشته باشه و اگر بشه زیر دوش هم ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .

با سپاس
    کسی نیست ما رو راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •