فیک با فیک فرق داره .. بعضی فیک ها بوشون فرق میکنه و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون فرق داره و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون هم همونه ولی بعد یک مدت بوشون تغییر میکنه .. خلاصه که نمیشه یه نسخه واسه همه ادکلن ها پیچید ...
فیک با فیک فرق داره .. بعضی فیک ها بوشون فرق میکنه و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون فرق داره و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون هم همونه ولی بعد یک مدت بوشون تغییر میکنه .. خلاصه که نمیشه یه نسخه واسه همه ادکلن ها پیچید ...
براي اينكه نظرت راجع به كاراي ريو عوض بشه توصيه ميكنم كه كار كنزو شو بو كني و ببيني كه تنها هيچ شباهتي به اصل نداره بلكه يك بو مزخرف ضايعي داره كه بوي عطر مشهدي به نظرم ازش بهتره...بابا اين ريو ممكنه چند تا كارش خوب باشه اما تك و توك هستند..فكر نكنيد همه كاراش واقعا خوبن و عين اصلي هستند..كاراي خوبشو من فقط Woodو Rc ميدونم
می تونیم اینطور نتیجه بگیریم که غیر ممکنه بوی عطر بدل همانند نسخه اصلیش باشه و یک نفر که هر دو رو بو کرده باشه متوجه تفاوت میشه. فکر کنم از عوامل خز شدن عطرها حداقل در ایران این نسخه های شبیه اصل باشه
من کنزوشو انصافا بو نکردم ولی کلا از خوده کنزو هم خوشم نمیاد چون بوی عطر گرمی میده.
نظرتون راجع به قیمتهای این سایت چیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
امروز متوجه شدم ریوکالکشن کپی دلچه گابانا د وان رو زده . میخواستم بدونم شما اطلاعی از کیفیت و مشابهت دقیقا همین ادکلن با اصلیش دارید یا نه؟
سوال دیگه:برای تابستون عطر خنک میخوام برای من جدید بودن یا تک بودن رایحه مهم نیست بلکه میخوام خوشبو باشه وپخش بو همین.
گیر کردم بین مدلهای دیویدف و ورساچه آبی و ...نظر شما چیه؟(قیمت تا 50)
ممنون
راستی نظرتون راجع به cold اصلی چیه؟ قیمتش 16 17 تومنه توی این سایتهای اینترنتی فروش ایرانی کسی ندیدتش؟
Last edited by hossein6599; 28-05-2011 at 15:52.
بین kouros و encre noire کدوم بنظرت بهتر اومد؟ این kouros رو تقریبا بیشتر امریکایی هایی که در basenote رویو نوشتن میگن بوی مرتبط با توالت عمومی و ادرار میده .مثل اینکه بوگیری که تو ابریزگاههای توالت عمومیهای امریکا میگذارند بوش شبیه kouros است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم قضیه این عطر کاپتان بلک چیه؟؟؟کی تولید کرده؟؟ از کجا اومده و ساخت کجاست؟؟؟بوی سیگار میده؟؟؟من میخوام محض امتحان بگیرم اما کلا چون به بوی سیگار حساسیت دارم و ازش بدم میاد گفتم اگه کسی میدونه که این ادکلن بوی سیگار میده نگیرم...اون وقت فرق این با ادکلن سیگار که بعضی جاها میفروشن چیه؟؟
درباره عطرای ریو کالکشن توصیه میکنم قبل گرفتن برید تستر 15 میلش رو بگیرید تا یه وقت نره تو پاچه تون...من که در مورد کنزو تسترشو گرفتم و خوشبختانه خطر این که بندازن تو پاچه ام رو از سر گذروندم...از نظر من فقط کارWood و Rc که معادل عطر CH کارولینا هررا است ارزش خریدن دارن.به نظرم آدم ادکلن ارزون اوریجینال مثل آدیداس بخره بهتره از این که ادکلن تقلبی یل کپی شده از روی یک کار خارجی رو بخره..من اغلب دیدم آخرش همه کسایی که کلی پول بابت کار تقلبی دادن حساب کتاب کردن و به این نتیجه رسیدن که اگه کل پولی رو که برای کارای تقلبی دادن برای یک کار 100 میل اریجینال میدادن بیشتر حالشو برده بودند تا اینکه 3 4 تا ادکلن تقلبی به خودشون بزنند.
سوال دیگه:برای تابستون عطر خنک میخوام برای من جدید بودن یا تک بودن رایحه مهم نیست بلکه میخوام خوشبو باشه وپخش بو همین.
گیر کردم بین مدلهای دیویدف و ورساچه آبی و ...نظر شما چیه؟(قیمت تا 50)
ممنون
راستی نظرتون راجع به cold اصلی چیه؟ قیمتش 16 17 تومنه توی این سایتهای اینترنتی فروش ایرانی کسی ندیدتش؟
بابا یه نظری بدین دیگه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)