تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 1185 اولاول ... 2161676869707172737475811211715711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شما بالاخره از روی بو متوجه میشید فیک است یا ظاهر فیزیکی؟ دیروز که پاساژ قائم بودم فروشنده یک برگه سیاه پلاستیکی بهم داد که درباره عطر تقلبی لالیک توسط واردکننده اش هشدار داده بود. یک کلمه قشم توش داشت. برای همین 58 میگفت که با تخفیف 54 میداد. یکی هم 48 میداد که خودش میگفت نسبت به 58 تومنی ماندگاریش کمتره ولی از نظر ظاهری هیچ فرقی ندارند
    فیک با فیک فرق داره .. بعضی فیک ها بوشون فرق میکنه و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون فرق داره و بعضی همون بو رو دارند و موندگاریشون هم همونه ولی بعد یک مدت بوشون تغییر میکنه .. خلاصه که نمیشه یه نسخه واسه همه ادکلن ها پیچید ...

2. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز به خاطر صحبت دوستان رفتم لالیکه ریو کالکشن رو دوباره تست کردم.به قوله دوستمون یکم اصلیش سبک تره!

من که اصلا باشون حال نمیکنم.ولی عجیب بعضی از خانم ها خوششون آمده بود با اینکه اصلی نبود.

ولی در کل من کارایه ریو رو با اینکه فیک هستن قبول دارم.خیلی کم اختلاف دارن.

من 10 ساله پیش ریو اصلی داشتم(آمریکا)الان ماله ریو کالکشین رو برای برادرم گرفتم واقعا اختلافه کمی دارن.

قیمتش هم 15 تومنه(همه مدل هاش)

خودم با سیلور سنت حال میکنم.خیلی شبیهه لالیکه ولی باحال تره.قیتش هم 21 تومنه.
    براي اينكه نظرت راجع به كاراي ريو عوض بشه توصيه ميكنم كه كار كنزو شو بو كني و ببيني كه تنها هيچ شباهتي به اصل نداره بلكه يك بو مزخرف ضايعي داره كه بوي عطر مشهدي به نظرم ازش بهتره...بابا اين ريو ممكنه چند تا كارش خوب باشه اما تك و توك هستند..فكر نكنيد همه كاراش واقعا خوبن و عين اصلي هستند..كاراي خوبشو من فقط Woodو Rc ميدونم

4. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

می تونیم اینطور نتیجه بگیریم که غیر ممکنه بوی عطر بدل همانند نسخه اصلیش باشه و یک نفر که هر دو رو بو کرده باشه متوجه تفاوت میشه. فکر کنم از عوامل خز شدن عطرها حداقل در ایران این نسخه های شبیه اصل باشه

6. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

براي اينكه نظرت راجع به كاراي ريو عوض بشه توصيه ميكنم كه كار كنزو شو بو كني و ببيني كه تنها هيچ شباهتي به اصل نداره بلكه يك بو مزخرف ضايعي داره كه بوي عطر مشهدي به نظرم ازش بهتره...بابا اين ريو ممكنه چند تا كارش خوب باشه اما تك و توك هستند..فكر نكنيد همه كاراش واقعا خوبن و عين اصلي هستند..كاراي خوبشو من فقط Woodو Rc ميدونم
    من کنزوشو انصافا بو نکردم ولی کلا از خوده کنزو هم خوشم نمیاد چون بوی عطر گرمی میده.

8. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نظرتون راجع به قیمتهای این سایت چیه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    امروز متوجه شدم ریوکالکشن کپی دلچه گابانا د وان رو زده . میخواستم بدونم شما اطلاعی از کیفیت و مشابهت دقیقا همین ادکلن با اصلیش دارید یا نه؟
    سوال دیگه:برای تابستون عطر خنک میخوام برای من جدید بودن یا تک بودن رایحه مهم نیست بلکه میخوام خوشبو باشه وپخش بو همین.
    گیر کردم بین مدلهای دیویدف و ورساچه آبی و ...نظر شما چیه؟(قیمت تا 50)
    ممنون

راستی نظرتون راجع به cold اصلی چیه؟ قیمتش 16 17 تومنه توی این سایتهای اینترنتی فروش ایرانی کسی ندیدتش؟
    Last edited by hossein6599; 28-05-2011 at 15:52.

12. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا بوش گرم هست و تلخ ،به من که اصلا حال نداد ولی باید ببینی خودت باهاش حال می کنی یا نه (البته یادمه یه زمانی خوب فروش می رفت)
    من این ادو کلن رو دارم و یه ساله خریدم و تقریبا پره هنوز مونگاریش به نظرم خوب بود،شاید به خاطر این بود که من خیلی ازش بدم می یومد و کم ترین شدت بوی اونو حس می کردم
    بین kouros و encre noire کدوم بنظرت بهتر اومد؟ این kouros رو تقریبا بیشتر امریکایی هایی که در basenote رویو نوشتن میگن بوی مرتبط با توالت عمومی و ادرار میده .مثل اینکه بوگیری که تو ابریزگاههای توالت عمومیهای امریکا میگذارند بوش شبیه kouros است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میگم قضیه این عطر کاپتان بلک چیه؟؟؟کی تولید کرده؟؟ از کجا اومده و ساخت کجاست؟؟؟بوی سیگار میده؟؟؟من میخوام محض امتحان بگیرم اما کلا چون به بوی سیگار حساسیت دارم و ازش بدم میاد گفتم اگه کسی میدونه که این ادکلن بوی سیگار میده نگیرم...اون وقت فرق این با ادکلن سیگار که بعضی جاها میفروشن چیه؟؟

16. این کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

درباره عطرای ریو کالکشن توصیه میکنم قبل گرفتن برید تستر 15 میلش رو بگیرید تا یه وقت نره تو پاچه تون...من که در مورد کنزو تسترشو گرفتم و خوشبختانه خطر این که بندازن تو پاچه ام رو از سر گذروندم...از نظر من فقط کارWood و Rc که معادل عطر CH کارولینا هررا است ارزش خریدن دارن.به نظرم آدم ادکلن ارزون اوریجینال مثل آدیداس بخره بهتره از این که ادکلن تقلبی یل کپی شده از روی یک کار خارجی رو بخره..من اغلب دیدم آخرش همه کسایی که کلی پول بابت کار تقلبی دادن حساب کتاب کردن و به این نتیجه رسیدن که اگه کل پولی رو که برای کارای تقلبی دادن برای یک کار 100 میل اریجینال میدادن بیشتر حالشو برده بودند تا اینکه 3 4 تا ادکلن تقلبی به خودشون بزنند.

18. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سوال دیگه:برای تابستون عطر خنک میخوام برای من جدید بودن یا تک بودن رایحه مهم نیست بلکه میخوام خوشبو باشه وپخش بو همین.
    گیر کردم بین مدلهای دیویدف و ورساچه آبی و ...نظر شما چیه؟(قیمت تا 50)
    ممنون

راستی نظرتون راجع به cold اصلی چیه؟ قیمتش 16 17 تومنه توی این سایتهای اینترنتی فروش ایرانی کسی ندیدتش؟

بابا یه نظری بدین دیگه

20. این کاربر از hossein6599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •