تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 98 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

به نظر من نهایتا 4 تومن

بله قاعدتا باید چک بکنن

200 محدود تولید شده من 180 رو به 200 ترجیح میدم

فلاپ قطعات پلاستیکی هست که روی چراغ جلوی موتور و اطراف و پایین باک رو کاور میکنه

از لحاظ ظاهری قطعا 220 بهتره هرچند پالس 200 هم ظاهر اسپرت تری نسبت به 180 های معمولی داره

تو این رنج بهترین انتخاب ها پالس و آپاچی هست ، و اینکه اگر پالس 135 به کارتون میاد من شخصا پیشنهاد میکنم صفرش رو بگیرید با بیمه حدود 4700 درمیاد ؛ که شخصا هم دارم و بسیار هم راضی هستم ازش
    این 220 که میگید دیگه تولید نمیشه لوازمش تا 3 4 سال دیگه گیر میاد ؟ظاهر 180 و 135 مثله هم هست نه ؟
    ببخشید من این هه سوا پرسیدم فکر کنم دیگه سرتونو درد اوردم

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این 220 که میگید دیگه تولید نمیشه لوازمش تا 3 4 سال دیگه گیر میاد ؟ظاهر 180 و 135 مثله هم هست نه ؟
    ببخشید من این هه سوا پرسیدم فکر کنم دیگه سرتونو درد اوردم
    همونطور که گفتم نمیدونم 220 در سال94 تولید میشه یا خیر ولی من ندیدم صفرش رو از اینطرف سال

از لحاظ لوازم اشتراکات زیادی با پالس 180 و 200 و ان اس داره و مشکلی از اون بابت ها نیست ، ولی خب کلا موتور خوش بازاری نبود از همون اولش

خیر 135 رو میتونیم یک ان اس کوچولو در نظر بگیریم برای اینکه ظاهر تمامی موتورهای رو ببینید به لینک زیر یک سری بزنید بد نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

همونطور که گفتم نمیدونم 220 در سال94 تولید میشه یا خیر ولی من ندیدم صفرش رو از اینطرف سال

از لحاظ لوازم اشتراکات زیادی با پالس 180 و 200 و ان اس داره و مشکلی از اون بابت ها نیست ، ولی خب کلا موتور خوش بازاری نبود از همون اولش

خیر 135 رو میتونیم یک ان اس کوچولو در نظر بگیریم برای اینکه ظاهر تمامی موتورهای رو ببینید به لینک زیر یک سری بزنید بد نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش رفتم امروز اون موتوره رو دیدم
    اخرش گفت 4200
    روی کیلومتر شمارشم زده 15000 رفته البته فکر کنم راحت میشه اینا رو دست کاری کرد درسته ؟
    فلاپ جلوش صدا میداد گفت این مشکله همه ی 220 هاست!! راست میگفت ؟
    به هر صورت چیکار کنم بنظر شما ؟ بگیرم ازش ؟ نهایت قیمتی که میارزه چنده ؟
    و یه سوال دیگه
    کسی از نحوه خرید و فروش موتور خبر داره ؟ باید بریم محضر ؟
    Last edited by hossein_ke; 11-05-2015 at 11:01.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش رفتم امروز اون موتوره رو دیدم
    اخرش گفت 4200
    روی کیلومتر شمارشم زده 15000 رفته البته فکر کنم راحت میشه اینا رو دست کاری کرد درسته ؟
    فلاپ جلوش صدا میداد گفت این مشکله همه ی 220 هاست!! راست میگفت ؟
    به هر صورت چیکار کنم بنظر شما ؟ بگیرم ازش ؟ نهایت قیمتی که میارزه چنده ؟
    و یه سوال دیگه
    کسی از نحوه خرید و فروش موتور خبر داره ؟ باید بریم محضر ؟
    اگه از موتور خوشتون اومده و موتورسازی تاییدش کرده ، فکر صد تومن دویست تومن گرونتر خریدنش نباشید

صدای فلاپ بی ربطه به صدای موتور ، اگه صدا از فلاپ باشه میشه صداگیریش کرد اگه صدا از موتور باشه باید موتور ساز تشخیص بده مربوط به چی میشه

بله میشه کیلومتر رو دستکاری کرد ولی خب سوار موتور که بشین اگر تجربه ی موتورداری ! به اندازه ی کافی داشته باشید متوجه تناسب / عدم تناسب کارکرد کیلومتری موتور با سواریش خواهید شد

برای خرید موتور قولنامه که باید بنویسید ، بعد به همراه فروشنده تشریف میبرید تعویض پلاک به نام خودتون پلاک میگیرید بعد هم مجددا به همراه فروشنده تشریف میبرید محضر سند قطعی میزنید

همه ی هزینه های خلافی و عوارض و ... تا روز معامله به عهده ی فروشنده هست

هزینه ی محضر هم بعهده ی فروشنده هست عرفا ، مگر اینکه توافق کنید با هم

یا اینکه فروشنده میتونه فقط بیاد محضر یه وکالت فروش به شما بده که شما خودتون با وکالت از ایشون هم تعویض پلاک برید هم محضر برای سند قطعی ، و هزینه ی وکالت هم به عهده ی فروشنده هست اگر که خودش بخواد وکالت بده ، و علاوه بر هزینه ی وکالت باید هزینه ی سند قطعی رو هم پرداخت کنه به دفترخونه

5. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگه از موتور خوشتون اومده و موتورسازی تاییدش کرده ، فکر صد تومن دویست تومن گرونتر خریدنش نباشید

صدای فلاپ بی ربطه به صدای موتور ، اگه صدا از فلاپ باشه میشه صداگیریش کرد اگه صدا از موتور باشه باید موتور ساز تشخیص بده مربوط به چی میشه

بله میشه کیلومتر رو دستکاری کرد ولی خب سوار موتور که بشین اگر تجربه ی موتورداری ! به اندازه ی کافی داشته باشید متوجه تناسب / عدم تناسب کارکرد کیلومتری موتور با سواریش خواهید شد

برای خرید موتور قولنامه که باید بنویسید ، بعد به همراه فروشنده تشریف میبرید تعویض پلاک به نام خودتون پلاک میگیرید بعد هم مجددا به همراه فروشنده تشریف میبرید محضر سند قطعی میزنید

همه ی هزینه های خلافی و عوارض و ... تا روز معامله به عهده ی فروشنده هست

هزینه ی محضر هم بعهده ی فروشنده هست عرفا ، مگر اینکه توافق کنید با هم

یا اینکه فروشنده میتونه فقط بیاد محضر یه وکالت فروش به شما بده که شما خودتون با وکالت از ایشون هم تعویض پلاک برید هم محضر برای سند قطعی ، و هزینه ی وکالت هم به عهده ی فروشنده هست اگر که خودش بخواد وکالت بده ، و علاوه بر هزینه ی وکالت باید هزینه ی سند قطعی رو هم پرداخت کنه به دفترخونه
    از موتور که خوشم اومده اما این فروشنده پای معامله یکم ... بازی در اورده بخاطر 100 تومن
    ولی چی بگم از این ns که عاشقشم ! شیطونه میگه کلا بیخیال شم ns بگیرم
    به نظرتون ns دسته دوم 93 چقدر بخرم خوبه ؟ 92 چی ؟ فکر کنم یه 10 تایی راه رفته
    یه ان اس دیگه هم هست میگه 7800 پونصد تا هم بیشتر کار نکرده 93 هست میارزه ؟
    Last edited by hossein_ke; 11-05-2015 at 17:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از موتور که خوشم اومده اما این فروشنده پای معامله یکم ... بازی در اورده بخاطر 100 تومن
    ولی چی بگم از این ns که عاشقشم ! شیطونه میگه کلا بیخیال شم ns بگیرم
    به نظرتون ns دسته دوم 93 چقدر بخرم خوبه ؟ 92 چی ؟ فکر کنم یه 10 تایی راه رفته
    یه ان اس دیگه هم هست میگه 7800 پونصد تا هم بیشتر کار نکرده 93 هست میارزه ؟
    NS صفر قیمت نمایندگیش اول اردیبهشت 8/100 بود که با بیمه حدود 8300 درمیاد و به نظر من ارزش داره که 500 تومن بگذارید روی این بودجه تا موتور صفر بخرید

ان اس 93 بستگی به کارکرد از 7200-7300 اینطورا قیمت هست به بالا ولی خب همونطور که گفتم اگر موتور یا ماشینی خوب باشه آدم نباید در قید و بند 200-300 تومن بالا و پایین تر بودن قیمتش باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

NS صفر قیمت نمایندگیش اول اردیبهشت 8/100 بود که با بیمه حدود 8300 درمیاد و به نظر من ارزش داره که 500 تومن بگذارید روی این بودجه تا موتور صفر بخرید

ان اس 93 بستگی به کارکرد از 7200-7300 اینطورا قیمت هست به بالا ولی خب همونطور که گفتم اگر موتور یا ماشینی خوب باشه آدم نباید در قید و بند 200-300 تومن بالا و پایین تر بودن قیمتش باشه
    داداش اپاچی 180 بهتره یا rkv 200 کویر یا پالس 220؟لطفا از لحاظ سرعت و شتاب و ظاهر و قیمت مقایسه کنید
    و یه اپاچی 180 گیرم اومده 93 میگه 5 تومن
    چطوره قیمتش ؟ نوش چنده ؟ار کی وی چی ؟
    ممنون از اطلاعاتی که بم دادین
    Last edited by hossein_ke; 12-05-2015 at 17:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش اپاچی 180 بهتره یا rkv 200 کویر یا پالس 220؟لطفا از لحاظ سرعت و شتاب و ظاهر و قیمت مقایسه کنید
    و یه اپاچی 180 گیرم اومده 93 میگه 5 تومن
    چطوره قیمتش ؟ نوش چنده ؟ار کی وی چی ؟
    ممنون از اطلاعاتی که بم دادین
    بین آپاچی و پالس 220 من به پالس 220 رای میدم

بین آپاچی و آر کی وی من به آپاچی رای میدم

آر کی وی و 220 هم اصلا مقایسه نمیکنم چون همون ابتدا به ساکن 220 با اختلاف فاحش پیروز مقایسه میشه

ظاهر که سلیقه ای هست ، من البته ظاهر آر کی وی رو بیشتر از این دوتا میپسندم ولی آر کی وی موتوری هست که یه مقدار بد فروش و بد بازار هست و صد البته افت قیمتش هم به نسبت پالس و آپاچی بیشتر هست ؛ و به نظر من درکل موتور خوبی هست اما نه با این قیمت !

ما در کشوری هستیم که با بودجه های محدود و مشخص ، همیشه باید فکر فروش وسیله ای که میخوایم بخریم رو بکنیم

آپاچی صفر الان 6400 هست حدودا ، آر کی وی رو قیمت دقیق ندارم اما تقریبا هم قیمت پالس هست یعنی حدود 5700 اینطورا باید باشه

برای قیمتها بهتره از نمایندگی سوال کنید تا قیمت دقیق و روز دستتون بیاد البته

آپاچی 93 به شرط کارکرد مناسب ، 180 بودن ( بپرسید که یک موقع 150 یا 160 نباشه ) و سالم بودن و تمیز بودن ، قیمتش رو داره خوب میگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

بین آپاچی و پالس 220 من به پالس 220 رای میدم

بین آپاچی و آر کی وی من به آپاچی رای میدم

آر کی وی و 220 هم اصلا مقایسه نمیکنم چون همون ابتدا به ساکن 220 با اختلاف فاحش پیروز مقایسه میشه

ظاهر که سلیقه ای هست ، من البته ظاهر آر کی وی رو بیشتر از این دوتا میپسندم ولی آر کی وی موتوری هست که یه مقدار بد فروش و بد بازار هست و صد البته افت قیمتش هم به نسبت پالس و آپاچی بیشتر هست ؛ و به نظر من درکل موتور خوبی هست اما نه با این قیمت !

ما در کشوری هستیم که با بودجه های محدود و مشخص ، همیشه باید فکر فروش وسیله ای که میخوایم بخریم رو بکنیم

آپاچی صفر الان 6400 هست حدودا ، آر کی وی رو قیمت دقیق ندارم اما تقریبا هم قیمت پالس هست یعنی حدود 5700 اینطورا باید باشه

برای قیمتها بهتره از نمایندگی سوال کنید تا قیمت دقیق و روز دستتون بیاد البته

آپاچی 93 به شرط کارکرد مناسب ، 180 بودن ( بپرسید که یک موقع 150 یا 160 نباشه ) و سالم بودن و تمیز بودن ، قیمتش رو داره خوب میگه
    ممنون از راهنمایی های شما یه اپاچی 180 امروز خریدم
    موتور 110 را بزور پر میکنه عادیه ؟
    ولی از لحاظ تمیزی حرف نداره 4000 تا بیشتر نرفته
    میخوام اگه بشه 5500 بفروشمش بنظرتون میبرن ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های شما یه اپاچی 180 امروز خریدم
    موتور 110 را بزور پر میکنه عادیه ؟
    ولی از لحاظ تمیزی حرف نداره 4000 تا بیشتر نرفته
    میخوام اگه بشه 5500 بفروشمش بنظرتون میبرن ؟
    اگر که صاحب قبلیش به موتور گاز نداده باشه و باهاش آروم رفت و آمد کرده باشه بله عادیه

مدل موتور ؟ رنگ موتور ؟ چقدر بیمه داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •