من امروز این گوشی را خریدم وقتی میرم تو گالری گوشی و عکساش را می خوام ببینم سرعت گوشی کم میشه تا در حد هنگ شدن . وقتی میزنم عکس بعدی کلی طول میکشه تا بازش کنه . شما میدونید مشکلش چیه؟
من امروز این گوشی را خریدم وقتی میرم تو گالری گوشی و عکساش را می خوام ببینم سرعت گوشی کم میشه تا در حد هنگ شدن . وقتی میزنم عکس بعدی کلی طول میکشه تا بازش کنه . شما میدونید مشکلش چیه؟
نو خریدی؟! ببین برنامه های زیادی باز کردی احتمالا و هیچ کدوم رو نبستی که باعث میشه به گوشی فشار بیاره...من امروز این گوشی را خریدم وقتی میرم تو گالری گوشی و عکساش را می خوام ببینم سرعت گوشی کم میشه تا در حد هنگ شدن . وقتی میزنم عکس بعدی کلی طول میکشه تا بازش کنه . شما میدونید مشکلش چیه؟
نمیدونم چقد برا دیزایر ربط داشته باشه ولی ممکنه رامی که روشه خراب باشه؟!!!
سلام دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد نصب اون توضیح بدی ؟یعنی چه نیاز به وایرلس داره ؟
یعنی اینکه اپدیت را دانلود کنی بعد به وسیله وایرلس به گوشی انتقالش بدی؟
مشکل حل شد .
بله نو خریدم .سری جدید
ولی بعضی جاهاش لگ داره . چون رام اسیا روش نصب
بازم باید رامت رو عوض کنی!!! متاسافنه گلکسی و اچ دی یه مشکلی که دارن اینه که گاهی برخی رام هاشون درست کار نمیده و لگ دارن!!!!ولی بعضی جاهاش لگ داره . چون رام اسیا روش نصب
البته لگ فیکس هم هست ولی خوب...
نمونه عکس و فیلم از بعد از بروز رسانی ندارید که بزارید ؟
چون من قبل از به روز رسانی هرچی فیلم و عکس که با دوربین این گوشی گرفته شده بود را در سایت های مختلف دیدم واقعا کیفیت پایینی داشته . میخام ببینم تغییری کرده ؟
من که هر روز چک می کنم ولی آپدیتی واسه گوشیم نیومده![]()
در مورد نرمزافزار آپ دیتر این گوشی توضیحاتی میدین؟
سلام .واسه صدای گوشی یا پخش بهتر اهنگ برنامه ای سراغ دارین؟
پلیر خودش که خوبه .. حالت srs و دالبی هم تو اکولایزرش داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)