تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 262 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

یه سوال...
    الان همه دوستانی که کمبات باز قدیمی هستن از این قسمت از کمبات راضی هستن...؟؟!!
    یه جورایی آره یه جورایی نه
    ولی بیشتر آره

آره= گیم پلی سریع-فیتالیتی های قشنگ-گرافیک بالاتر-ضربات بیشتر-شبیه نسخه های اولیه بودن-هیجان
    نه=لباسهای بیخود(برای بعضیا)-حس و حال اون موقع رو نمیده-نداشتن اینکه نمیتونی 4 تا شخصیت انتخاب کنی و آخرش مدال طلا بگیری-تغییر قیافه بعضی شخصیتها-نترکیدن دسته-نبودن فیتالیتی اسکورپین(همونی که عقرب میشد)-صداگذاری بیخود در بعضی جاها و .............
    فعلا همیناست
    Last edited by aha2012; 23-04-2011 at 13:20.

2. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال...
    من که راضیم
    دوستان این دسته ها مال 360 که d-pad شون جدا هست کجا گیر میاد ؟؟و چند قیمتن ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ساب زیرو ،پایین و جلو هست+ضربدر
    ببین بذار خیالتو راحت کنم یا بازیتو برو عوض کن یا اون فرومی که گفتم برو ازشون کمک بگیر

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
    آخه داداش خودت که بهتر میدونی تا حالا همچین چیزی پیش نیومده.یا بازی نمیاد.یا اینکه میاد.یا ناقص میاد.ناقصیش هم اینجوریه که مثلا توی بعضی مراحل گیر میکنه.یا اینکه توی مبارزات گیر میکنه کلا ناقصیا توی گیر کردن.تا حالا پیش نیومده بازی بیاد هیچ مشکلی هم نداشته باشه ولی مثلا اسپشیال ها رو نزنهحجم بازیم دقیقا درسته یه کیلوبایت هم کمتر نیست بگی ایراد داره اما بازم چشم.یه امشبم باهاش ور میرم درست نشد حتما یه استثنایی پیش اومده دیگه باید برم عوضش کنم

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

شما اصلا بخش آموزشی بازیو رفتی ببینی؟ اصلا همون موقع مبارزه استارت بزن برو move list بعد اگه دوباره ضربدر رو بزنی( البته شاید واسه شما فرق کنه) لیست جادوها و فیتالیتی معلومه...هر کدوم رو تک به تک امتحان کن...

اینارو هم امتحان میکنم ممنون

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

یه سوال...
    آره چرا راضی نباشیم
    بازی خیلی بهتر از نسخه های قبل شده همچنین خشن تر و جذاب تر.من مورتال کمبت دیسی که اومد حدودا اولش نیم ساعت بازی کردم.ولی این کمبت رو 3 4 ساعت داشتم بازی میکردم خسته هم نشدم خوابم گرفت که خاموش کردمبا اینکه فایتینگ و همش باید یکی جلوت باشه بزنیش و چیز خاص دیگه ای نداره اما اصلا حوصله آدم سر نمیره
    اگه بخوایم نسبت به سری های قبل بگیم واقعا بهتره اما اگه بخوایم ایراد بگیریم خوب بازم ایراد داره
    من تا حالا بازی بدون نقص ندیدم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

الان توپخونه میفرشون...
    قیمتش رو مطمئن نیستم ولی باید بین 70-80 تومن باشه....

6. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

کسی جواب قطعی این سوالو نداره؟ همه احتمال دادن
    این :بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
    حالا اجرا میکنه اگه بگیرمش اینو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان به نظرتون اول مد داستانی بازیو برم بعد برم سراغ بخشای دیگه یا فرقی نداره؟ آخه مثل اینکه تو بخش داستانی با انواع شخصیتها بازی میکنی ولی من به همه حرکتهای اونا آشنایی ندارم، به نظرتون اول برم یاد بگیرم یا نه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان به نظرتون اول مد داستانی بازیو برم بعد برم سراغ بخشای دیگه یا فرقی نداره؟ آخه مثل اینکه تو بخش داستانی با انواع شخصیتها بازی میکنی ولی من به همه حرکتهای اونا آشنایی ندارم، به نظرتون اول برم یاد بگیرم یا نه؟
    توی داستانی با تمام شخصیتها بازی نمیکنی
    در ضمن توی بخش داستانی اگه start و بزنی بعدش بری تو move list تمام حرکاتو نوشته
    بعدش اگه داستانیو تموم کنی اون دوتا شخصیت که خالی هستن باز میشه برات

10. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در قسمت کنسول ها / تاپیک اختصاصی xbox360 بپرسید !!

( البته فکر کنم خودتون بودید که سوال کردید )

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

کسی جواب قطعی این سوالو نداره؟ همه احتمال دادن
    این :بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
    حالا اجرا میکنه اگه بگیرمش اینو؟
    برو بخر بزار ببین اجرا میکنه یا نه !!

در کل باید آپدیت جدید (LT+) رو بریزید !!

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

خیلی بازی توپیه. قبلش همین طوری دکمه هارو میزدم خودش کمبو میزد ، امروز درک کردم که دسته بعد از مدتی اگه این طور پیش بره ****** رفتم توی move ها ، کمبو هاشو یاد گرفتیم ، 100 برابر بیشتر حال میده.
    ولی بازیش خیلی سخته . استوری مود اش خیلی سخته. خود بازی هم روی begginer سخته واسم. تنها مشکل بازی همینه!
    البته بعضی مشکلات دیگه هم داره ها : یکی این که اون موسیقی های نسخه ی سگاشو نذاشتن ، کار بدی کردن جدا. خیلی توپ بودن.
    اینی که می گه فایت خیلی بد می گه!!
    قیافه ی شخصیت ها !!! مثلا کانو چرا ریش و مو در آورده؟؟؟؟ یا مثلا جکش خیلی فرق کرده.
    فیتالیتی هاش فوق العاده هستن.
    یک سوال : bability و یا بقیه چیزا رو نداره؟ و این که چطوری میشه بقیه فیتالیتی هارو آزاد کرد؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

یک سوال : bability و یا بقیه چیزا رو نداره؟ و این که چطوری میشه بقیه فیتالیتی هارو آزاد کرد؟
    بقیه فیتالیتی هارو باید از بخش Krypt بخری.....معمولا اون جعبه ها و بدن هایی(!)که گرون ترن فیتالیتی و لباس هستن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •