اگه نداره پس اس ام اس فارسي رو چطور نشون ميده؟
اگه نداره پس اس ام اس فارسي رو چطور نشون ميده؟
built number:JRDNEM_U3_2.54.0
آقا اصلا دست كاري نكردم!فقط چك كردم!از اولشم همينجوري بود!در ضمن يه آيكون help مانندي داشت كه آلان نيست!
دوستان اینجور که نمیشه من که شهرستانم چیکار کنم بخام روتش کنم ؟! لطفا یه راه اساسی واسه روت کردنش که بدون مشکل باشه بکشفید! که خودمون راحت بتونیم روتش کنیم یا هرکار دیگه ای مثل v3x
اشتباهی پست دادم
Last edited by zimka_14162; 08-03-2011 at 18:04. دليل: پست اشتباهی
روت کردنش که مساله ای نداره با یکی دو برنامه و اتصال به کامپیوتر انجام میشه / رام ریختن کمی تجربه بیشتر میخواد که رام اشتباهی نریزی
سلام به همه. امروز گوشی رو خریدم با گارانتی 1 ساله سخت افزار و نرم افزار شرکت جهان ارتباطات. 450 تومن. همه چیزش رو تست کردم خدا رو شکر مشکلی نداره
واقعا خفنه!
برای اولین بارم زیر بارون شدید یه کم باهاش حرف زدم
ولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم!
به زودی منتظر ریویو باشید.
3 تا سوال مبتدیانه داشتم.
1-چطور میتونم کنتاکتهای سیم کارتمو بریزم رو کنتاکت لیست گوشی؟
2- وقت نوشتن مسیج چه طوری اون سیستم پیشنهاد کلمات رو غیر فعال کنم؟؟
3- با چه برنامه ای به کامپیوتر وصلش کنم و نرم افزار و گیم روش بریزم و آیا نرم افزار خاصی لازمه نصب کنم اول کار؟
ممنون پیشاپیش. من تا حالا آندروید نداشتم
مبارکه احسان خان
ایشالا همیشه خوشحال باشی![]()
اتفاقا" من همین دیشب داشتم به gf ام اس ام اس میدادم تو حمامولی هنوز دلم نمیاد باهاش برم حموم!- اصلا" نترس خیالت راحت باشه / البته نمیگم هر روز باش از این کارها بکن . اما یه وقت مثل من مجبوری انجام بده . این مثل بعضی گوشی ها نیست که یک قطره آب بریزه روش گوشی بره تو حالت کما
![]()
جواب سوالات رو احتمالا تا حالا پیدا کردی چون 2 روز که گوشی دستت باشه همه چیزش میاد دستت و چیز پیچیده ای نداره اما حالا ما هم یه کمکی میکنیم :
1- برو تو کنتاکتها - کلید منو رو بزن - contact setting -- بعد manage sim card --- بعد import sim card - بعد همه شماره هاتو انتخاب کن و import رو بزن
2- کلید منو (چهار تا مربع ) بزن -- سیتینگ رو انتخاب کن -- language & keyboard -- بعد input method رو تغییر بده تا و تنظیمات دیگه -
من خودم با کیبورد مخصوص موتو بیشتر حال میکنم . swype هم که واقعا" سخته باهاش کار کنم
Last edited by fire159; 09-03-2011 at 09:14.
سلام مبارکتون باشه....
از کجا خریدید؟؟؟
بدون گارانتی هم میدادن این گوشیو(همون جایی که خریدین رو میگم)؟
ایشاه حالشو ببری و باهاش رو پایی بزنی![]()
میگم شما هم از هیمنجا بخر / الان قیمت واقعی 420-430 هست . 20 تومان هم برای این مثلا" گارانتی / حداقل یه پشت گرمی بحساب میاد .
اما واقعا چقدر قیمتها متفاوته و بازار ت --- تخیلیه![]()
از 420 قیمت هست تا 500 و بالاتر
شما الان خودتون روتش کردید واسه فارسی ؟
چطور؟
چون این دوستمون boy666بدجور ما رو ترسوند چون شهرستانم وقتی گوشی دستم برسه فک کنم تنها دیفای دار خوزستان من باشم دیگه هرکاری لازم باشه خودم بایدانجام بدم روت که هیچ خودمم باید رام بریزم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)