ممکنه توی هر بازی این اتفاق بیفته دلیل نمیشه
مطمئنا پچ هایی رو برای این موضوع میزارن
ممکنه توی هر بازی این اتفاق بیفته دلیل نمیشه
مطمئنا پچ هایی رو برای این موضوع میزارن
آقا من هرزگاهي يهو بازيم گير گيري ميشه بغد از چند دقيقه اينور اونور رفتن دوباره درست ميشه ولي رو اعصابه در كل.چي كار كنم؟
شما از طریق ستآپ نمیتونی بازی رو نصب کنی, باید با برنامه phoenix فایل های بازی رو استخراج کنی. برنامه رو دانلود کنید:
پس از اجرا به instruments سپسupdate contentdescryption recod سپس internet بروید وصبر کنید تا آپدیت تمام شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره به instruments رفته و sid unpacker رو انتخاب کنید. برروی scan a sim file کلیک کنید و محلی رو که فایل Mafia II_disk1.sim هست رو نشونش بدید.
حالا شما لیستی از فایل های بازی رو میبینید, تمام آنها رو انتخاب کنید و برروی unpack کلیک کنید و صبر کنید تا تمام فایل ها استخراج شود.
من چپتر 7 گیر کردم کرک رو عوض کردم الان سیوام نمی آد. چیکار باید بکنم؟
در ضمن اگه كرك عوض كنم سيوم پاك ميشه؟ميشه بگيد سيوها كجا ذخيره ميشن كه اول يه بكاپ از اونا بگيرم بعد كرك عوض كنم.
دوستان کرک روی رپید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چرا تو تریلر و دموهای که نشون میداد Joe تو کلوپ بود و دوتا زنه هم داشتن میرقصدین اما تو بازی چنین چیزی نبود ؟!
خب آخه هر بازی آره ولی بازی که 8 سال ساختنش طول کشیده که نه . حداقل 100 تا تستر بازیش کردن
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
نکنه سانسور کردن . بره ما که بود .
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
بله سیوا پاک میشه .
رو xp :
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
ای بابا. یعنی اگه کرک عوض کنم حتما باید از اول برم؟ من تو Chapter 7 سوار ماشین میشم می پره بیرون.
یه کپی از سیو ها هم دارم.میگید چیکار کنم؟!
از لحاظ گرافیکی خوب بود ولی در کل ارزش 8 سال انتظارو نداشت باید خیلی بهتر از اینا میشد. اگه به بعضی چیزای کوچیک توجه بیشتری میشد عالی بود.
م ش ر و ب توی لیوان تو بعضی از صحنه ها کاملا با حرکت دست مطابقت داره و حرکت میکنه ولی با خوردن کم نمیشه و شیشه اش همیشه خالیه . قهوه تکون نمیخوره .
مه و دود توی فضای خیابونا با حرکت آدما تکون میخوره ولی بخاری که از رادیاتور ماشین در میاد با زیاد شدن تغییر چندانی نمیکنه و طوری از ماشین به طرف بالا میره که انگار ماشین با سرعت خیلی کمی میره
vito در حال دویدن تو خیابون در اثر برخورد با مردم و تنه زدن به اونا انگار نه انگار فقط مردم بیچاره یه خورده تکون میخوری برعکس بازی AssassinsCreedII
صحنه تصادف ماشینا خوب کار شده ولی تو GTA جزییات کاملتر بودن و حتی وقتی با سرعت بالا تصادف میکردی راننده از شیشه جلو به بیرون پرت میشد.قابلیت تیونینگ کردن ماشینا خوبه مخصوصا عوض کردن شماره پلاک و اون لاستیکای دور سفید که تو هر فیلم مافیایی پیدا میشه
صحنه هایی که همه جا برفی بود یه حس خاصی داشت خوشم اومد
نشونه گیری و شلیک کردنش خوبه ،وقتی گلوله به طرف مقابل میخوره کاملا مشخص میشه به کجاش میخوره و پرت میشه،ای کاش تو اون هوای برفی از دهن آدماشونم مثل اگزوز ماشینا بخار در میومد ،رهگذرام تو زمستون تو پیادهرو سر میخورن میافتن جالب بود،سرعت ماشینا بهتر شده و بیرون شهر میشه 70 تا(سرعت مجاز) ولی وقتی تو تنظیمات مایل رو به کیلومتر تبدیل میکنی فرقی نمیکنهاگه مثل GTA قابلیت اضافه کردن آهنگهای خودمون و پخش اون از رادیورو داشت بهتر میشد چون بعضیا شاید خوششون نیاد ولی آهنگاش حرف ندارن
فصل پنجم اونجایی که تو کارخونه درگیری میشه به خاطر انفجار چراغ های تو سقف هم تکون میخورن.
قیافه های مردم خیلی تکریرین،من که از زنا 2 تا قیافه بیشتر ندیدم .امکان تیراندازی از ماشین وجود نداره بر عکس MAFIA 1
در کل در مقایسه با GTA , Saboteur , God Father ...
بعد از 8 سال و این همه تبلیغاتی که شد
در کل اینم یه مدتی سرگرممون میکنه ولی فکر نکنم بتونه جای MAFIA 1 رو پر کنه
ولی همه بازیهای توی این سبک یه جورایی صحنه های ناجور ماجور دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)