تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 357 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه simorgh_m3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    azərbaycan:/Tabriz

پيش فرض

خیلی خیلی خفن بود . خدای باگ بود . امکان نداره به خاطر کپی بودنش باشه . برنامه نویسا یادشون نبوده ممکنه موقع باز کردن در ماشین راه بیفته و بره . آبروی 2k رفت با این باگش . من رو pc امتحان میکنم .
    ممکنه توی هر بازی این اتفاق بیفته دلیل نمیشه
    مطمئنا پچ هایی رو برای این موضوع میزارن

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا من هرزگاهي يهو بازيم گير گيري ميشه بغد از چند دقيقه اينور اونور رفتن دوباره درست ميشه ولي رو اعصابه در كل.چي كار كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود به همه دوستان.

یعنی هیچ کس توی این فروم این نسخه Multi5 رو دانلود نکرده که منو برای نصب بازی راهنمایی کنه؟
    این پست سومه که مشکلمو میگم و کسی کمک نمیکنه ها!
    شما از طریق ستآپ نمیتونی بازی رو نصب کنی, باید با برنامه phoenix فایل های بازی رو استخراج کنی. برنامه رو دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از اجرا به instruments سپسupdate contentdescryption recod سپس internet بروید وصبر کنید تا آپدیت تمام شود.
    دوباره به instruments رفته و sid unpacker رو انتخاب کنید. برروی scan a sim file کلیک کنید و محلی رو که فایل Mafia II_disk1.sim هست رو نشونش بدید.
    حالا شما لیستی از فایل های بازی رو میبینید, تمام آنها رو انتخاب کنید و برروی unpack کلیک کنید و صبر کنید تا تمام فایل ها استخراج شود.

4. 3 کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من چپتر 7 گیر کردم کرک رو عوض کردم الان سیوام نمی آد. چیکار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در ضمن اگه كرك عوض كنم سيوم پاك ميشه؟ميشه بگيد سيوها كجا ذخيره ميشن كه اول يه بكاپ از اونا بگيرم بعد كرك عوض كنم.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان کرک روی رپید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستی چرا تو تریلر و دموهای که نشون میداد Joe تو کلوپ بود و دوتا زنه هم داشتن میرقصدین اما تو بازی چنین چیزی نبود ؟!

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممکنه توی هر بازی این اتفاق بیفته دلیل نمیشه
    مطمئنا پچ هایی رو برای این موضوع میزارن
    خب آخه هر بازی آره ولی بازی که 8 سال ساختنش طول کشیده که نه . حداقل 100 تا تستر بازیش کردن

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

راستی چرا تو تریلر و دموهای که نشون میداد Joe تو کلوپ بود و دوتا زنه هم داشتن میرقصدین اما تو بازی چنین چیزی نبود ؟!
    نکنه سانسور کردن . بره ما که بود .

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

در ضمن اگه كرك عوض كنم سيوم پاك ميشه؟ميشه بگيد سيوها كجا ذخيره ميشن كه اول يه بكاپ از اونا بگيرم بعد كرك عوض كنم.
    بله سیوا پاک میشه .
    رو xp :
    C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II

داره خودمونی میشه Darkness Inside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تو لباسم،تو کرج

پيش فرض

ای بابا. یعنی اگه کرک عوض کنم حتما باید از اول برم؟ من تو Chapter 7 سوار ماشین میشم می پره بیرون.

یه کپی از سیو ها هم دارم.میگید چیکار کنم؟!

داره خودمونی میشه ANAMORPH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    PERSIA

پيش فرض

از لحاظ گرافیکی خوب بود ولی در کل ارزش 8 سال انتظارو نداشت باید خیلی بهتر از اینا میشد. اگه به بعضی چیزای کوچیک توجه بیشتری میشد عالی بود.
    م ش ر و ب توی لیوان تو بعضی از صحنه ها کاملا با حرکت دست مطابقت داره و حرکت میکنه ولی با خوردن کم نمیشه و شیشه اش همیشه خالیه . قهوه تکون نمیخوره .
    مه و دود توی فضای خیابونا با حرکت آدما تکون میخوره ولی بخاری که از رادیاتور ماشین در میاد با زیاد شدن تغییر چندانی نمیکنه و طوری از ماشین به طرف بالا میره که انگار ماشین با سرعت خیلی کمی میره
    vito در حال دویدن تو خیابون در اثر برخورد با مردم و تنه زدن به اونا انگار نه انگار فقط مردم بیچاره یه خورده تکون میخوری برعکس بازی AssassinsCreedII
    صحنه تصادف ماشینا خوب کار شده ولی تو GTA جزییات کاملتر بودن و حتی وقتی با سرعت بالا تصادف میکردی راننده از شیشه جلو به بیرون پرت میشد.قابلیت تیونینگ کردن ماشینا خوبه مخصوصا عوض کردن شماره پلاک و اون لاستیکای دور سفید که تو هر فیلم مافیایی پیدا میشه
    صحنه هایی که همه جا برفی بود یه حس خاصی داشت خوشم اومد
    نشونه گیری و شلیک کردنش خوبه ،وقتی گلوله به طرف مقابل میخوره کاملا مشخص میشه به کجاش میخوره و پرت میشه،ای کاش تو اون هوای برفی از دهن آدماشونم مثل اگزوز ماشینا بخار در میومد ،رهگذرام تو زمستون تو پیادهرو سر میخورن میافتن جالب بود،سرعت ماشینا بهتر شده و بیرون شهر میشه 70 تا(سرعت مجاز) ولی وقتی تو تنظیمات مایل رو به کیلومتر تبدیل میکنی فرقی نمیکنه اگه مثل GTA قابلیت اضافه کردن آهنگهای خودمون و پخش اون از رادیورو داشت بهتر میشد چون بعضیا شاید خوششون نیاد ولی آهنگاش حرف ندارن
    فصل پنجم اونجایی که تو کارخونه درگیری میشه به خاطر انفجار چراغ های تو سقف هم تکون میخورن .
    قیافه های مردم خیلی تکریرین،من که از زنا 2 تا قیافه بیشتر ندیدم .امکان تیراندازی از ماشین وجود نداره بر عکس MAFIA 1
    در کل در مقایسه با GTA , Saboteur , God Father ...
    بعد از 8 سال و این همه تبلیغاتی که شد
    در کل اینم یه مدتی سرگرممون میکنه ولی فکر نکنم بتونه جای MAFIA 1 رو پر کنه
    ولی همه بازیهای توی این سبک یه جورایی صحنه های ناجور ماجور دارن

13. 4 کاربر از ANAMORPH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •