مصاحبه پیش بازی تیمهای چلسی - استون ویلا
کارشناس تیم چلسی : MORINIO
-فکر می کنم که این اولین مصاحبه ی تو با گروه باشه ، برای شروع خودت رو معرفی کن و بگو چطور و از کی طرفدار چلسی شدی ؟
بله درسته سروش جان مصاحبه اولم هست.
بنده اشکان هستم 19 ساله از اصفهان و دانشجوی سخت افزار
راستش من از سال 2003 بود که طرفدار چلسی شدم . فصل 2003/2004 رو اگه خاطرتون باشه اون فصل آرسنال در اوج قدرت بود و بدون باخت قهرمان پریمیر لیگ شد ... اون فصل در لیگ قهرمانان در یک چهارم آرسنال و چلسی به هم رسیدن که در بازی برگشت یک شگفتی رقم خورد و چلسی با گل وین بریج در هایبوری 2-1 آرسنال رو شکست داد و من از همون زمان طرفدار چلسی شدم!
از فصل بعدش بود که مورینیو اومد و فصل رو با برد 1-0 مقابل منچستریونایتد شروع کرد و در نهایت با 95 امتیاز قهرمان شد که به نظرم هنوز چلسی نتونسته اون فصل رویایی رو تکرار کنه !
- تا اینجای فصل چلسی با 6 برد از 7 بازی و آمار فوق العاده 23 گل زده و نیز تنها 2 گل خورده در صدر جدول پریمیر لیگ قرار داره ، مهمترین عوامل شروع شگفت انگیز چلسی رو چی میدونی ؟
حفظ کادر فنی پارسال مسلمآ یکی از عوامل میتونه باشه .
عامل مهم دیگه اینه که در این چند فصل چلسی ترکیب اصلیش به اون صورت تغییر نداشته و شاید هر فصل حداقل 80 درصد بازیکنای فصل قبل در تیم باقی موندن و مسلمآ این باعث شده تا بازیکنان شناخت کاملی از هم تیمی هاشون داشته باشن و بسیار هماهنگ و منظم بازی کنن .
البته روحیه تیمی بازیکنان تیم و اشتیاقشون برای برد بسیار بالاست که به نظرم ناشی از قهرمانی دوگانه فصل قبل هستش . این هم یکی دیگر از عوامل شروع بسیار خوب چلسی در این فصل هستش.
- به نظرت چلسی میتونه این روند رو تا پایان فصل حفظ کنه ؟
خب البته کار سختیه. به هر حال فصل طولانیه و همه تیما در طول فصل فراز و نشیب خواهند داشت . مسائل مختلفی مانند مصدومیت و ... هم هست ولی به نظرم چلسی که یک تیم باتجربه محسوب میشه به واسطه بازیکنایی که داره این قابلیتو داره که روند خوبشو تا پایان حفظ کنه.
- و به نظرت چلسی میتونه این فصل به حسرت ابدیش غلبه کنه و برای اولین بار قهرمان CL بشه ؟
به نظرم چلسی واسه قهرمانی چمپیونز لیگ فقط به کمی فاکتور شانس نیاز داره که متاسفانه تا حالا ازش بی نصیب بوده ! این شانسی که من میگم اکثرش برمیگرده به داوری !
شما از فصل 2004/2005 که بازیهای لیگ قهرمانان رو بررسی کنید میبینید معمولآ در حذف چلسی داوری اثر گذار بوده که دو نمونه مهمش بازی چلسی - لیورپول و اون گل معروف لوئیس گارسیا و همچنین بازی چلسی-بارسا که همتون بهتر از من میدونید چی شد در اون بازی !(قیافه بالاک هنوز یادمه!
)
مسلمآ اگه چلسی تا حالا سه بار به فینال CL رسیده بود تیمی نبود که هر سه بار بازی رو به حریف واگذار کنه !
به هر حال من فقط امیدوارم این بار مشکلات داوری به ضرر هیچ تیمی اتفاق نیفته تا تیمی که واقعآ حقش هست قهرمان بشه !
- یک سوال تکراری و البته اختصاصی من : مورینیو هنوز هم معتقده که این چلسی فعلی و نتایجش و موفقیتهاش هنوز مدیون اون و پایه ریزی ای هست که انجام داده ، نظرت در این باره چیه ؟ "
نه به صورت کامل بلکه تا حدی با این نظر موافقم ... به هر حال مورینیو یک انقلاب در چلسی ایجاد کرد و چلسی رو به یکی از قدرتهای اول جزیره تبدیل کرد . اکثر بازیکنانی که مورینیو جذب کرد هنوز هم دارن واسه چلسی بازی میکنن و اسکلت اصلی چلسی رو تشکیل دادن.
مطمئنآ مورینیو نقش مهمی در رسیدن چلسی به موقعیت فعلی داشته ولی نباید نقش افرادی مانند گاس هیدینک و کارلو آنچلوتی را نادیده گرفت ...
- به نظرت بعد از کارلتو دیگه وقتش نیست که ری ویلکینز هدایت چلسی رو به عهده بگیره ؟ همونطور که شاید وقتش شده باشه که هدایت لیورپول رو به سامی لی بسپارند .
چرا خب الان خیلی سال هست که ویلکینز به عنوان کمک مربی در چلسی حضور داره. ضمن اینکه قبلش هم آمارش در فولام و کوئینز پارک رنجرز بد نبوده !
به نظرم تجربه خوبی کسب کرده در این سالها و میتونه یکی از گزینه های سرمربیگری چلسی در سالهای آتی باشه!
- اما در مورد بازی با استون ویلا و مارتین اونیل و ژرار هولیه چه نظری داری ؟
خب استون ویلا در سالهای اخیر مخصوصآ در ویلاپارک واسه چلسی دردسر ساز بوده .ولی پارسال چلسی پودرش کرد ! 
در مورد مارتین اونیل هم باید بگم اول فصل از استعفاش واقعآ تعجب کردم و نمیدونم دلیل رفتنش از ویلا چی بود !
واقعآ استون ویلا با رفتن اونیل ضرر کرد و فکر نمیکنم ژرار هولیه بتونه جای خالیش رو پر کنه !
- ترکیب پیشنهادیت ؟
------------------چک--------------
کول---- - تری ----- ایوانوویچ ------ فریرا
----------میکل------- اسین--------------
-----------------لمپارد-------------------
مالودا----------------------------- - آنلکا
----------------دروگبا--------------------
پ.ن: ظاهرآ الکس به بازی نمیرسه واسه همین ایوانوویچ رو آوردم جای الکس و فریرا به دفاع راست!
- پیش بینیت از نتیجه بازی ؟
2-0 چلسی میبره با گلهای مالودا و آنلکا
- راجع به کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت میاد رو بنویس :
جان لوکا ویالی : اسطوره
مورینیو : special
فینال مسکو : تراژیک
اینیستا + ُ93 : وااااااااااای !
جان تری : کاپیتان
در پایان ضمن تشکر برای پاسخ گویی ، اگر نظری ، پیشنهاد و یا انتقادی نسبت به گروه Fan VS Fan داری با کمال میل پذیرا هستیم .
من هم از شما و حسین عزیز و بقیه افرادی که برای پیشرفت گروه زحمت میکشن تشکر میکنم ...
موفق باشید