تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 376 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصاحبه پیش بازی تیمهای چلسی - استون ویلا

کارشناس تیم چلسی : MORINIO

-فکر می کنم که این اولین مصاحبه ی تو با گروه باشه ، برای شروع خودت رو معرفی کن و بگو چطور و از کی طرفدار چلسی شدی ؟

بله درسته سروش جان مصاحبه اولم هست.

بنده اشکان هستم 19 ساله از اصفهان و دانشجوی سخت افزار

راستش من از سال 2003 بود که طرفدار چلسی شدم . فصل 2003/2004 رو اگه خاطرتون باشه اون فصل آرسنال در اوج قدرت بود و بدون باخت قهرمان پریمیر لیگ شد ... اون فصل در لیگ قهرمانان در یک چهارم آرسنال و چلسی به هم رسیدن که در بازی برگشت یک شگفتی رقم خورد و چلسی با گل وین بریج در هایبوری 2-1 آرسنال رو شکست داد و من از همون زمان طرفدار چلسی شدم!

از فصل بعدش بود که مورینیو اومد و فصل رو با برد 1-0 مقابل منچستریونایتد شروع کرد و در نهایت با 95 امتیاز قهرمان شد که به نظرم هنوز چلسی نتونسته اون فصل رویایی رو تکرار کنه !

- تا اینجای فصل چلسی با 6 برد از 7 بازی و آمار فوق العاده 23 گل زده و نیز تنها 2 گل خورده در صدر جدول پریمیر لیگ قرار داره ، مهمترین عوامل شروع شگفت انگیز چلسی رو چی میدونی ؟

حفظ کادر فنی پارسال مسلمآ یکی از عوامل میتونه باشه .

عامل مهم دیگه اینه که در این چند فصل چلسی ترکیب اصلیش به اون صورت تغییر نداشته و شاید هر فصل حداقل 80 درصد بازیکنای فصل قبل در تیم باقی موندن و مسلمآ این باعث شده تا بازیکنان شناخت کاملی از هم تیمی هاشون داشته باشن و بسیار هماهنگ و منظم بازی کنن .

البته روحیه تیمی بازیکنان تیم و اشتیاقشون برای برد بسیار بالاست که به نظرم ناشی از قهرمانی دوگانه فصل قبل هستش . این هم یکی دیگر از عوامل شروع بسیار خوب چلسی در این فصل هستش.

- به نظرت چلسی میتونه این روند رو تا پایان فصل حفظ کنه ؟

خب البته کار سختیه. به هر حال فصل طولانیه و همه تیما در طول فصل فراز و نشیب خواهند داشت . مسائل مختلفی مانند مصدومیت و ... هم هست ولی به نظرم چلسی که یک تیم باتجربه محسوب میشه به واسطه بازیکنایی که داره این قابلیتو داره که روند خوبشو تا پایان حفظ کنه.

- و به نظرت چلسی میتونه این فصل به حسرت ابدیش غلبه کنه و برای اولین بار قهرمان CL بشه ؟

به نظرم چلسی واسه قهرمانی چمپیونز لیگ فقط به کمی فاکتور شانس نیاز داره که متاسفانه تا حالا ازش بی نصیب بوده ! این شانسی که من میگم اکثرش برمیگرده به داوری !

شما از فصل 2004/2005 که بازیهای لیگ قهرمانان رو بررسی کنید میبینید معمولآ در حذف چلسی داوری اثر گذار بوده که دو نمونه مهمش بازی چلسی - لیورپول و اون گل معروف لوئیس گارسیا و همچنین بازی چلسی-بارسا که همتون بهتر از من میدونید چی شد در اون بازی !(قیافه بالاک هنوز یادمه!)

مسلمآ اگه چلسی تا حالا سه بار به فینال CL رسیده بود تیمی نبود که هر سه بار بازی رو به حریف واگذار کنه !

به هر حال من فقط امیدوارم این بار مشکلات داوری به ضرر هیچ تیمی اتفاق نیفته تا تیمی که واقعآ حقش هست قهرمان بشه !

- یک سوال تکراری و البته اختصاصی من : مورینیو هنوز هم معتقده که این چلسی فعلی و نتایجش و موفقیتهاش هنوز مدیون اون و پایه ریزی ای هست که انجام داده ، نظرت در این باره چیه ؟ "

نه به صورت کامل بلکه تا حدی با این نظر موافقم ... به هر حال مورینیو یک انقلاب در چلسی ایجاد کرد و چلسی رو به یکی از قدرتهای اول جزیره تبدیل کرد . اکثر بازیکنانی که مورینیو جذب کرد هنوز هم دارن واسه چلسی بازی میکنن و اسکلت اصلی چلسی رو تشکیل دادن.

مطمئنآ مورینیو نقش مهمی در رسیدن چلسی به موقعیت فعلی داشته ولی نباید نقش افرادی مانند گاس هیدینک و کارلو آنچلوتی را نادیده گرفت ...

- به نظرت بعد از کارلتو دیگه وقتش نیست که ری ویلکینز هدایت چلسی رو به عهده بگیره ؟ همونطور که شاید وقتش شده باشه که هدایت لیورپول رو به سامی لی بسپارند .

چرا خب الان خیلی سال هست که ویلکینز به عنوان کمک مربی در چلسی حضور داره. ضمن اینکه قبلش هم آمارش در فولام و کوئینز پارک رنجرز بد نبوده !

به نظرم تجربه خوبی کسب کرده در این سالها و میتونه یکی از گزینه های سرمربیگری چلسی در سالهای آتی باشه!

- اما در مورد بازی با استون ویلا و مارتین اونیل و ژرار هولیه چه نظری داری ؟

خب استون ویلا در سالهای اخیر مخصوصآ در ویلاپارک واسه چلسی دردسر ساز بوده .ولی پارسال چلسی پودرش کرد !

در مورد مارتین اونیل هم باید بگم اول فصل از استعفاش واقعآ تعجب کردم و نمیدونم دلیل رفتنش از ویلا چی بود !

واقعآ استون ویلا با رفتن اونیل ضرر کرد و فکر نمیکنم ژرار هولیه بتونه جای خالیش رو پر کنه !

- ترکیب پیشنهادیت ؟

------------------چک--------------
    کول---- - تری ----- ایوانوویچ ------ فریرا
    ----------میکل------- اسین--------------
    -----------------لمپارد-------------------
    مالودا----------------------------- - آنلکا
    ----------------دروگبا--------------------

پ.ن: ظاهرآ الکس به بازی نمیرسه واسه همین ایوانوویچ رو آوردم جای الکس و فریرا به دفاع راست!

- پیش بینیت از نتیجه بازی ؟

2-0 چلسی میبره با گلهای مالودا و آنلکا

- راجع به کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت میاد رو بنویس :

جان لوکا ویالی : اسطوره

مورینیو : special

فینال مسکو : تراژیک

اینیستا + ُ93 : وااااااااااای !

جان تری : کاپیتان

در پایان ضمن تشکر برای پاسخ گویی ، اگر نظری ، پیشنهاد و یا انتقادی نسبت به گروه Fan VS Fan داری با کمال میل پذیرا هستیم .

من هم از شما و حسین عزیز و بقیه افرادی که برای پیشرفت گروه زحمت میکشن تشکر میکنم ...

موفق باشید

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایول اشکان جون

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من هم از شما و حسین عزیز و بقیه افرادی که برای پیشرفت گروه زحمت میکشن تشکر میکنم ...
    مخلصم اشکان جان!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دروگبا آماده بازی نیست

بحران آسیب دیدگیهای بازیکنان چلسی این بار دروگبا را در آغوش گرفت .
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اگر چه جان تری نسبتاً کاملاً آماده است اما چلسی فردا بدون الکس و لمپارد و یوسی بنایون و دانییل استاریج و کالو و دروگبا بازی خواهد کرد.
    کارلو نیز در مصاحبه اش با خنده ایی تلخ گفت" فرانک آماده نیست ،دروگبا آماده نیست،کالو و استاریج و الکس و بنایون هم آماده نیستند"
    وی همچنین افزود" لمپارد بهتر شده است اما نیاز به دو هفته استراحت دارد تا بتواند 100% آماده باشد ، دروگبا هم به دلیل تب شدید قادر به بازی کردن نیست، با وجود اینکه دروگبا از آنتی بیوتیک هم به طور مداوم استفاده کرده است اما باز هم آماده بازی نیست "
    کارلو اضافه کرد" پارسال در خانه استون ویلا بازی سختی داشتیم و برای ما مهم است که بدون بازیکنان تاثیر گذار خودمان کیفیت خوب بازی خودمان را به نمایش بگذاریم"
    شایان ذکر است چلسی فصل گذشته در خانه استون ویلا بازی را واگذار کرد.

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

ای خدااااااااااااااااااااا

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منچستریونایتد - وستبرومویچ
    هفته هشتم پریمیر لیگ
    کارشناس: جناب davy jones (حمید جان)

- سلام! برای استارت سوالامون دوست دارم به عنوان یه طرفدار یونایتد، یه بیوگرافی کوتاه از خودت و نحوه علاقه مندیت به منچستر رو بگی.

»» سلام. تقریبا اولین تیمی که از باشگاه های خارجی باهاش آشنا شدم، همین منچستر بود. یادمه تقریبا 8 یا 9 سالم بود که طرفدار این تیم شدم. البته یکمیش هم به خاطر داداشم بود که اون موقع طرفدار آرسنال بود و میخواستم باهاش متفاوت باشم.

- شرایط منچستر رو در زمان فعلی چطور میبینی؟ تو آخرین بازیتون با ارائه یه بازی متوسط، یه مساوی بدون گل ناامید کننده برابر ساندرلند گرفتید...

»» ساندرلند تیم بسیار فیزیکی ایه. در اصطلاح این گزارشگرا به این جور تیما میگن بازیکن خراب کن! البته من منکر ضعف منچستر نمیشم. بالاخره چند بازیکن مصدوم داشتیم. ولی ساندرلند تو فصل های پیش هم گربه سیاه تیمهای بیگ فور بود. در بازی هفته ی پیش، مهم این بود که در روزی که تیم شرایط بدی رو داشت، گل نخوردیم.الان هم با سپری شدن چند هفته و وقفه ای که تو لیگ افتاد، به نظرم شرایط به نفع منچستر شد از این لحاظ که فرگوسن تونست تیم آماده تری رو روونه ی ادامه ی مسابقات لیگ کنه.

- تو همین شروع فصل چند تا از بازیکنانتون مصدوم شدن مثل والنسیا و رونی و... فکر می کنید این مصدومیت ها چقدر در روند کاریه منچستر میتونه تاثیرگزار باشه؟

»» شاید کسانی که بازی های من یو رو دنبال میکنن این حرف رو قبول داشته باشن که اکثر گلهای این فصل و فصل پیش این تیم روی حرکات والنسیا و رونی به ثمر میرسید. نبود این دو بازیکن به تیم خیلی ضرر میزنه. ولی به نظرم در خلال این مصدومیتهاست که بازیکنای جوونتر میتونن خودی نشون بدن و ساخته بشن.

- تو فصل جدید عملکرد بازیکنان جدید و جوان یونایتد رو چطر دیدی؟

»» خاویر هرناندز عملکرد خوبی داشته. البته هنوز به نظر میرسه نتونسته خودش رو با شرایط فیزیکی لیگ برتر آنچنان که باید وفق بده ولی از هوش بالایی برخورداره و جایگیری های خوبی داره. قدش یه کم کوتاهه ولی سرعت خوبی داره.
    ماکدا نسبت به فصل قبل از افت محسوسی برخورداره. به نظرم دلیلش هم اومدن همین خاویر هرناندزه. شوک روحی بزرگی به ماکدا وارد کرده این موضوع، چون به نظرم ماکدا منتظر این بود که این فصل نسبت به فصل قبل، بیشتر در ترکیب اصلی باشه که این طور نشد.
    دارن گیبسون فوق العاده اس. با این سن و سال کمش خیلی پخته بازی میکنه. هنوز یکم کنده ولی به مرور بهتر میشه.
    برادران داسیلوا هم که این فصل رو خیلی بدتر از فصل پیش شروع کردن. در مورد اینا نمیدونم چی باید بگم. من موندم فرگوسن تو این دو تا چی دید که خریدشون
    و اما یکی از خریدهای جوان و بسیار موفق من یو، کریس اسمالینگ هستش که به نظرم آینده ی درخشانی در انتظارشه. از نظر سبک بازی و فیزیک بدنی شبیه به میکا ریچاردز هستش. (برای من اینطور تداعی میکنه)
    در مورد دنی ولبک و سایرین هم نمیشه قضاوت کرد چون تقریبا اصلا بازی بهشون نمیرسه.

- فردا با وستبرومویچ یه بازیه خانگی دارید. همونطور که میدونی این فصل وست بروم با اینکه از دسته پایینتر اومده، نتایج بسیار خوبی گرفته (به خصوص در هفته های اخیر) این بازی رو چطور ارزیابی می کنی؟

»» نتایج وست بروم برای من هم عجیبه. یادمه تیم ویگان هم تو سال 2005 (اگه اشتباه نکنم) همین وضعیت رو داشت و حتی در مقطعی به رتبه ی دوم هم صعود کرد. ولی این تیمها در نیم فصل دوم به جهت فشار بالای بازی ها با افت بدنی مواجه میشن و همیشه نمیتونن همینطوری بازی کنن. وست بروم در حال حاضر در رتبه 6 ام جدول هستن و من یو در رتبه سوم و تنها 2 امتیاز از وست بروم بیشتر داریم! بازی سختی خواهد بود. نکته ی امیدوار کننده در این بازی اینه که وست بروم نسبتا خط دفاع ضعیفی داره و در 7 بازی 12 تا گل خورده. بازگشت اوون هارگریوز هم نکته ی مثبت دیگه ی این بازیه.

- ترکیب بازی فردا رو چی پیشبینی می کنی؟

»»
    -------------------- فن در سار ---------------------------
    جان اوشی --- ویدیچ --- فردیناند (اسمالینگ) --- براون
    نانی ------- اوون هارگریوز ------ اسکولز -------- فلچر
    ----------- هرناندز ------------- برباتوف ---------------

- پیشبینیت راجع به نتیجه و گلزنای بازی چیه؟

»» به نظرم بازی 2 بر صفر به سود منچستر تموم میشه. گلهای بازی رو هم فلچر و برباتوف میزنن

- عملکرد برباتوف تو شروع این فصل دیدنی بود! خیلی ها معتقدن افت رونی = پیشرفت برباتوف! نظر شما درباره این موضوع چیه؟

»» اگه یادتون باشه برباتوف در اواخر فصل قبل خیلی بد بازی میکرد و فرگوسن صراحتا از جایگزین کردن برباتوف با لوییس فابیانو (مهاجم سویا) میگفت. به نظر من برباتوف این تهدید فرگوسن رو جدی گرفته و یه تکون اساسی به خودش داده. از لحاظ سطح کیفی بازیکن خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم که خودش نمیخواس از 100 درصد پتانسیلش تو زمین استفاده کنه. البته همونطور که گفتم بازی برباتوف با پارسال خیلی فرق کرده و خیلی بهتر شده. خصوصا اینکه از تیم ملی بلغارستان هم خداحافظی زودهنگامی رو داشت تا بیشتر روی بازی در منچستر متمرکز بشه. مصدومیت رونی این فرصت رو به برباتوف داد که خودش رو در زمین تثبیت کنه. چون همه میدونن که وقتی رونی برگرده قطعا یکی از مهاجمان منچستر خواهد بود و به نظرم برباتوف داره سعی میکنه که بعد از برگشتن رونی، پست مهاجم دوم رو از هرناندز بگیره.

- خط دفاع منچستر تو شروع این فصل زیاد جالب نبوده... فکر می کنی دلیل اینکه منچستر خیلی راحت تو این فصل گل میخوره (به خصوص گل های دقایق آخر) در چیه؟

»» یکی از دلایل عمده ی این مساله به نظر من، خلا یه هافبک دفاعی خوب تو تیمه. اسکولز دیگه پیر شده و تازه قبل از اینکه پیر بشه هم بازیکنی نبود که یارگیری و پرس محکمی به روی بازیکنان حریف بیاره. اسکولز بیشتر بازیکن playmaker هستش تا بازیکن یارکوب. همین شرایط (عدم یارگیری و پرس روی بازیکن صاحب توپ حریف) برای اندرسون هم صادقه. خصوصا اینکه اندرسون نسبت به قبل هم بیشتر توپ لو میده. هارگریوز هم که مدتها مصدوم بود. به لیست مصدومان هافبکهای دفاعی منچستر باید مایکل کریک رو هم اضافه کنین. دارن گیبسون هم خوبه ولی با ایده آل های یه هافبک دفاعی خوب خیلی فاصله داره. این دلائل باعث میشه که موقعیت های خطرناکتری روی 18 قدم منچستر ایجاد بشه که به همین نسبت آمار گل خورده هم بیشتر میشه. و دلیل آخری که به ذهنم میرسه اینه که در خط دفاعی هم ریو فردیناند، اون طراوت و چالاکی سابق رو به خاطر مصدومیتهای زیادی که نصیبش شد، نداره.

- فاصلتون از رقیب این پنج شیش سال اخیرتون به 5 امتیاز رسیده، فکر منچستر پتانسیل جبران و قهرمانی رو داره؟

»» منچستر همیشه تیم بزرگی بوده. امیدوارم که بتونه ولی در ظاهر امیدی ندارم. تفاوت منچستر با چلسی در نیمکت این دو تیمه. بازیکنای ذخیره ی چلسی در حد بازیکنای اصلی ان. ولی در نیمکت منچستر تفاوت های فاحشی با بازیکنان اصلی وجود داره. از الان میگم که رقابت اصلی تو این فصل بین چلسی و من سیتیه.

- تو نقل انتقال زمستانی به نظرت باید کدوم پست رو با خرید بازیکن ترمیم کنه؟ فکر میکنید کدوم بازیکن میتونه خرید مناسبی باشه؟

»» صد البته پست هافبک دفاعی و میانی. منچستر تو تابستون میخواست که داوید سیلوا رو بخره که نتونست. البته به نظرم مشکلی که منچستر داره، مالکان آمریکایی این تیم هستن (مث لیورپول) چون اونها ضرر اقتصادی ناشی از بحران مالی کشورشون رو میارن تو دخل و خرج باشگاه و سعی میکنن با سودی منچستر تو این چند سال برده جبران کنن. شما ببین منچستر تو این چند سال اخیر یه عالمه جام و جایزه برده و کلی بازیکن گرون قیمت رو هم فروخته (بکهام، نیستلروی، رونالدو و تا حدودی سیلوستره) و در عوض بازیکن گرون قیمت خاصی هم نخریده ولی بازم موقع خرید بازکن که میشه دست فرگوسن بسته اس.
    اگه من باشم برای نیم فصل سعی میکنم مسئولین باشگاه فولهام رو متقاعد کنم که زولتان گرا (کاپیتان تیم ملی مجارستان) رو به منچستر بفروشن. اگه خیلی بخوایم به قول عادل فردوسی پور رویا پردازانه به این قضیه نگاه کنم، میرم سراغ مسئولین باشگاه اینتر و با اونها بر سر انتقال دژان استانکوویچ یا کامبیاسو مذاکره میکنم. (شخصا سبک بازی کامبیاسو رو میپسندم) البته اینطور که از ظواهر امر پیداس، تو نیم فصل هم خرید آنچنانی نخواهیم داشت و اگه قرار بر تغییراتی تو تیم باشه میره برای تابستون سال بعد که به نظرم مانوئل نویر (شالکه) و لوکاس پودولسکی (اف ث کلن) و فابیانو (سویا) و چند بازیکن دیگه خریداری میشن.

- در پایان اگه موردی به نظرت میاد که به پیشرفت گروه کمک میکنه، بگید ممنون میشم.باتشکر

»» گروه بسیار خوبیه. فقط پیشنهاد میکنم در مواقعی که تیمهای پر طرفدار در لیگ برتر با هم دیگه مسابقه دارن، از چند مهمان به صورت مناظره ای دعوت کنین. از فرصتی که در اختیار بنده قرار دادید سپاسگذارم.

»» از حمید آقای گل ممنونم! به نظر من خیلی خوب و جامع پاسخ دادن که شخصا کلی استفاده کردم. از دوستان گل هم تقاضا دارم نظراتشون رو راجع به مصاحبه ها و محتواش بدن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چلسی و خرید یک بازیکن 11 ساله آلمانی
    جیاسی در سه سال اخیر عضو تیم نوجوانان نورث همپتون بود و اولین بار یک سال قبل در دیدار تیم های زیر 10 سال دو باشگاه، مورد توجه آبی های لندن قرار گرفت

سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، باشگاه چلسی میشائیل جیاسی، بازیکن11 ساله و آلمانی الاصل باشگاه دسته دومی نورث همپتون تاون را به خدمت گرفت. مبلغ این انتقال اعلام نشد.
    جیاسی در سه سال اخیر عضو تیم نوجوانان نورث همپتون بود و اولین بار یک سال قبل در دیدار تیم های زیر 10 سال دو باشگاه، مورد توجه آبی های لندن قرار گرفت. باشگاه چلسی در تابستان از او دعوت کرد که برای تمرین به این باشگاه برود.
    جیاسی چهار سال قبل همراه با والدین اش از آلمان به انگلیس آمد. به گزارش نشریه گاردین، باشگاه چلسی برای خرید او چیزی نزدیک به 10 هزار پوند به
    نورث همپتون پرداخت خواهد کرد.
    تراور گولد، رئیس بخش استعدادیابی باشگاه نورث همپتون تاون در مصاحبه با سایت اختصاصی این باشگاه گفت:" این نه تنها فرصتی استثنایی برای میشائیل است، بلکه موجب افزایش اعتبار و کیفیت بازیکنانی می شود که در این مرکز حضور دارند.از لحاظ اقتصادی این انتقال برای ما بسیار خوب بود و پولی که دریافت می کنیم، برای پیشرفت بازیکنان مان صرف خواهد شد. این پول به ما کمک می کندکه زیر ساخت ها و امکانات مان را بهتر کنیم."

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابا دمت گرم رفیق
    ترکوندی دیگه

: davy jones

به امید قهرمانی
    شیاطین

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوستان این یونایتد آخر منو دق میده .
    اینا معمولا اول فصل خوب نتیجه نمی گرفتن ولی فکر کنم امسال اول فصل داره یکم طولانی میشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مفت تر از این نمیشه گل خورد! اشتباهات شخصی خیلی زیاده تو دفاع.
    بازی 3-1 میشه 3-3 الانم که 2-0 جلو بودیم آخرش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

2

دوستان این یونایتد آخر منو دق میده .
    اینا معمولا اول فصل خوب نتیجه نمی گرفتن ولی فکر کنم امسال اول فصل داره یکم طولانی میشه
    هیچ حرفی واسه گفتن ندارم.

منچستریونایتد 2 – وست برومویچ 2: اشتباه وحشتناک فان‌درسار
    یونایتد پیروزی دیگری را از دست داد.

سایت گل – اشتباه کابوس‌وار ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان منچستریونایتد وست بروم را از شکست دو بر صفر به تساوی رساند و یونایتد امتیازات ارزشمندی را از دست داد.

وین رونی در ترکیب ثابت یونایتد نبود و خاویر ارناندس در کنار دیمیتار برباتوف در خط حمله قرار گرفته بودند. رایان گیگز هم پس از مصدومیت همسترینگ باز هم در ترکیب ثابت قرار داشت.

یونایتد با وجود فشار اولیه وست بروم در دقیقه 5 روی ضربه خاویر ارناندس به گل رسید. ضربه ایستگاهی نانی را اسکات کارسون به شکل بدی برگشت داد و ارناندس به راحتی آن را به گل تبدیل کرد.

سپس نانی در دقیقه 24 پس از یک و دو با دیمیتار برباتوف توپ را به گل دوم تبدیل ساخت.

در دقیقه 50 روی ضربه‌ای ایستگاهی توپ به چند بازیکن برخورد کرد و سرانجام با برخورد به پای پاتریس اورا وارد دروازه یونایتد شد.

اما کمی بعد اوضاع بدتر شد. سانتر بلند برانت را فان‌درسار به شکلی عجیب جلوی پای سومن چویی انداخت و او در اولین بازی خود با پیراهن وست بروم گل زد. این در حالی بود که فان‌درسار هیچ فشاری را حس نمی‌کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •