تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 125 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام

من با دوستان موافق نیستم. بازی جالبیه که ادم رو به چالش میکشونه. مثل بازی های کشکی جدید نیست که بکشی بری جلو. نیاز به تامل و فکر داره گیمر های صبور بیشتر از این بازی خوششون میاد.

البته مطمئنا همه طرفدار این نوع سبک نیستن.
    من طرفدار بازی های فکری و ماجرایی مثل Syberia هستم.

بازیهای کشکی جدید : بازی های جدید اینجوری نیستند که فکر میکنید همشون بزن بکش برو جلو باشن مثلا ,the next big thing,Run Away بازی های فوق العاده ای هستند. (بهتره میگفتید در بازیهایی که خودتون بازی میکنید )

تفکر و تامل : این بازی نیاز به هیچگونه فکر و تامل برای پیشروی نداره (کسایی رو میشناسم بدون دانستن زبان و با شانسی زدن دکمه ها این بازی به شدت فکری و تاملی رو تموم کردن!!!)

نیاز به صبور بودن: صبور بودن با بدساخت بودن متفاوته,واسه یه بازی مثل سری CIV گیمرها هفته ها و حتی ماه ها وقت میزارن.ولی اینکه صبر کنیم در محل مناسبی برای چک کردن آبجکت قرار بگیریم بعد صبر کنیم جناب کارآگاه آبجکت رو برداره بچرخونیم از زوایای مختلف بررسی کنه بعد صبر کنیم بگه:شی مهمی نیست! بعد دوباره دکمه رو بزنیم و صبر کنیم آبجکت رو بزاره سر جاش!!
    (تمام اینکارها در یک بازی استاندارد ماجرایی با یه کلیک موس انجام میشه)

سبک : عمده مشکلش اینه که بازی بین چند سبک درگیره خواسته ژانر جدیدی معرفی کنه که نتونسته.
    نه یه سندباکسه موفق نه یه ادونچر کامله نه یه تیراندازی لذت بخش.
    هر چیزی که میخواسته باشه قبلا بهترش ارائه شده.

پ.ن:
    بازی موشن کپچر فوق العاده ای داره!
    Last edited by Big-Boss; 18-08-2011 at 14:49.

2. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض L.A Noir چجوری میتونست باشه!؟

-----------------------------
    Last edited by Big-Boss; 18-08-2011 at 17:24. دليل: حسش پرید!!

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

یعنی دیگه اینقدر بی بازی بودن تو تابستون فشار آورده اومدین دارین از LA.NOIRE هم ایراد میگیرین ؟!؟؟؟!

سرگرمی دیگه ای ندارین ؟
    Last edited by Abolfazl3007; 18-08-2011 at 16:55.

5. 6 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا بازی برای منم جالب بود به نظرم امتیازش هم توی سایتها حقش بود اما با بعضی نظر دوستمون هم موافقم

بازی تامل و تفکری نمیخواست..شما اگه این بازی به نظرتون خیلی فکریه و باید توش تامل کردم پس پرتال 2 رو بازی کنید چی میگید؟همه چی واضح و روشن بود فقط توی قسمت گاز من چون رنگ زمین قهوه ای بود و چیزیم که فلپس دنبالش بود قهوه ای خیلی باید میگشتی یه ذره مشکل بود. بقیه مرحله ها که خیلی راحت و رونده بود. من اینو جز ایراد نمیدونما چون در حدی نیستم بخوام نقد کنمدر کل گفتم
    سبکش هم که اپن ورد بود دیگه اتفاقا 90 درصد مردم ایران طرفدار این سبکن.که تو نقشه یه چیزی مشخص باشه برن اونجا سر بزنن دوباره یه ماموریت دیگه باز شه سوار ماشین شن برن اونجا... در واقع رو خود بازی هم که کد تیر بی نهایت فعال بود

در کل من خودم حال کردم باهاش... کلا خسته شدیم از بس تو بازیا خلافکار بودیم و هی پلیس میومد دنبالمون.اینبار ما پلیس و کاراگاه بودیم میرفتیم دنبال خلافکارا اینش هم خیلی جالب بود خودش تنوعی بود

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

من منتظر تلویزیون full HD هستم و بازی نمی کنم تو این تلویزیون های قدیمی هیچی معلوم نیست + اینکه چشم آدمو داغون میکنه.........و هنوز تجربه نداشتم ولی به نظر جالب میاد........

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده
    چجوری اسم بازی تلفظ میشه؟ ال ای نویر لا نویر نوآیر؟؟!!!
    به چه زبونیه اسمش؟

9. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده
    چجوری اسم بازی تلفظ میشه؟ ال ای نویر لا نویر نوآیر؟؟!!!
    به چه زبونیه اسمش؟
    نوآرِ لس آنجلس

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

تلفظش ( ال ای نویر ) هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

من طرفدار بازی های فکری و ماجرایی مثل Syberia هستم.

بازیهای کشکی جدید : بازی های جدید اینجوری نیستند که فکر میکنید همشون بزن بکش برو جلو باشن مثلا ,the next big thing,Run Away بازی های فوق العاده ای هستند. (بهتره میگفتید در بازیهایی که خودتون بازی میکنید )

تفکر و تامل : این بازی نیاز به هیچگونه فکر و تامل برای پیشروی نداره (کسایی رو میشناسم بدون دانستن زبان و با شانسی زدن دکمه ها این بازی به شدت فکری و تاملی رو تموم کردن!!!)

نیاز به صبور بودن: صبور بودن با بدساخت بودن متفاوته,واسه یه بازی مثل سری CIV گیمرها هفته ها و حتی ماه ها وقت میزارن.ولی اینکه صبر کنیم در محل مناسبی برای چک کردن آبجکت قرار بگیریم بعد صبر کنیم جناب کارآگاه آبجکت رو برداره بچرخونیم از زوایای مختلف بررسی کنه بعد صبر کنیم بگه:شی مهمی نیست! بعد دوباره دکمه رو بزنیم و صبر کنیم آبجکت رو بزاره سر جاش!!
    (تمام اینکارها در یک بازی استاندارد ماجرایی با یه کلیک موس انجام میشه)

سبک : عمده مشکلش اینه که بازی بین چند سبک درگیره خواسته ژانر جدیدی معرفی کنه که نتونسته.
    نه یه سندباکسه موفق نه یه ادونچر کامله نه یه تیراندازی لذت بخش.
    هر چیزی که میخواسته باشه قبلا بهترش ارائه شده.

پ.ن:
    بازی موشن کپچر فوق العاده ای داره!
    با تمامی قسمت هایی که اشاره کردی کاملاً موافقم.به نظر من LA Noire یک عنوان overhype شده بود که مثلاً قرار بود انقلابی در نحوه ساخت بازی ها بپا کنه درحالیکه به عقیده من LA Noire عنوانی هست با تفکری متوسط و سطحی پشت اون که بر این باور بود گشتن تو یه جای دور افتاده و صحبت کردن با 4 نفر آدم و دقت کردن به حالت چهره اونها برای تشخیص دادن اینکه راست میگن یا دروغ کار خیلی جالبیه.برای من تنها case های جالب بازی،The Fallen Idol دایره Traffic و مجموعه کیس های مربوط به Black Dahlia دایره Homicide بودند و بقیه فاقد جذابیت لازم بودند.street crime ها هم چنگی به دل نمی زدند و هیچکدوم از 40 تا street crime بازی بیشتر از 5 دقیقه وقت نمی بردند.به عقیده من LA Noire به شدت از کمبود content رنج میبره و همین کافی هست که عنوان موفقی نباشه.ای کاش سازنده ها در مورد حلقه های فیلم مفقوده موجود در بازی فقط به اسمشون توجه نمیکردن و از فیلم هایی مثل Notorious , The Third Man , Maltese Falcon و Touch of Evil برای خلق جوی سیاه و پر از تردید در بازی الهام میگرفتن نه اینکه فقط اسم این فیلم ها رو تو بازی ذکر کنن

14. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

چقد سریع نظرات از :

"بازی شاهکاره - بی نظیره - تکرار نشدنیه و ..."
    به "
    ارزش یه بار بازی رو داره - بدک نی - یه بار بریم ببینیم چیه ! و ..."
    به "
    بازی تموم نشده پاکیدم - ارزش تموم کردن نداره - با انجام این بازی میفهمین بازیهای دیگه چقدر خوبن ! - فقط گرافیک داره - بدی بچه 2 ساله هم میتونه بازی کنه ! بیخیالش شین ! و ... "
    به "
    اینم شد بازی آخه !!! - جمعش کنید بابا !!! - بازی همچین فاز نمیده ! بازی مرده ای هست !!!! ملت هم تو دنیا از یه چیزایی خوششون میادا !!!! بازی درست حسابی انجام ندان که به این میگن شاهکار !!! و ..." تبدیل میشه !

تاثیرات آب و هواست یا همزاد پنداری کاذب با kevin vanord ???!!!
    Last edited by Abolfazl3007; 23-08-2011 at 21:00.

16. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •