از دوستان کسی این هاردو نشناخت؟
فروشندش که خیلی تبلیغ میکنه،320 میشه 55 تومن .
از دوستان کسی این هاردو نشناخت؟
فروشندش که خیلی تبلیغ میکنه،320 میشه 55 تومن .
نکته مهم
sata با esata فرق میکنه
esata در واقع نوع اکسترنال sata هست و همانطوری که گفتم
پس استفاده از esata راحت نیست توصیه میکنم از فکرش بیایی بیرون حالا من نظر خودم رو گفتمدوستانی که میخوان هارد اکسترنال esata بخرن حواستون جمع باشه مثل usb نیست که همینجوری بزنین به کیس
سیستم باید اول خاموش بشه و از برق بکشین بعد کابل esata رو بزنین
مدلهای آداپتوردار ایمنی و امنیت بیشتری دارن چون کمتر تحت تاثیر برق usb هستن اما بزرگن و حمل و نقل اونها مشکل هست
من تابحال مدلی ندیدم که همزمان سه تا اینترفیس esata و usb2 و usb3 رو داشته باشه
اما در مدل سیگیت میتونی با تعویض آداپترهاش یا usb2 یا usb3 یا esata رو داشته باشی هم زمان این سه تارو نمیتونی داشته باشی قیمت آداپترهاش حدودا 30تومنه
عکس زیرو نگاه کن ببین چجوری آداپترش جدا میشه اسم این مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive هست و آداپتر هاي زیر بصورت جداگانه داره
FireWire® 800
USB 3.0
eSATA
USB 2.0
اما وسترن در مدلهای
My Passport Essential
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
My Passport Essential SE
(مدل SE يه خورده ضخيمتره يا كلفتره بخاطره اينكه تا 1 ترا هست ضمنا مدل se تنوع رنگش كمتره پیشنهادم اینه که اگه پرتابل میخری حجم بالا نگیری)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو مدل وسترن گفته شده بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنن
فقط موقع خرید به usb3 و usb2 بودنش دقت کنین
در عکس زیر نوشته USB 3.0 + USB 2.0 (اون گوشه قسمت پایین و چپ)
لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن (بدون آداپتر)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 11-01-2011 at 23:06.
در مورد موارد مربوط به هارد که دوستان زحمت کشیدند و راهنمایی کردند ولی راجع به سرعت:
دقت کنید که سرعت ها مگابیت هستند.(نه مگابایت)
Last edited by solo8; 11-01-2011 at 23:24.
میخواستم ببینم کسی تا حالا از هاردهای فری کام و یا بوفالو خریده ؟ استفاده کنه و بگه چطورن ؟
اين هاردها خوب تو ايران جا نيافتاده و ناشناخته هست
باوجود مدلهاي خوب و برندهاي عالي مثل وسترن و سيگيت چه اصراري روي اين مدلها دارين؟؟؟
ممنون از راهنمایی تون
مدل seکه 1ترابایت هست.برام ظرفیت مطلوب تری داره و اون اندازه هم برام بزرگ نیست(واسه مشخص شدن دامنه اندازه)اما تو سایت سرعت دوران رو ننوشته بود 7200هست؟
پس باید از فکر esata بیام بیرون و یو اس بی 2و3 باهم بگیرم
حدود قیمتش رو هم میدنید؟و تو بازار هست؟
دوستان آیا این هاردهای پرتابل usb3 دارای کابل برای اتصال به پست کیس هستند؟ چون من جلوی کیسم usb2 هست و usb3 رو فقط با استفاده از پرت پست کیس می تونم ازش سود ببرم.
با تشکر.
براي خود هارد يه كابل usb3 هست اگه كابل اضافه ميخواي بايد جداگانه بخري (در صورت خريد كابل حتما usb3 رو بخرين)
اگر مادربردتان اساسا usb3 هست ولي كابل جلوي كيستان usb2 ساپورت هست واگر به جلوي كيس بزني خب كار ميكنه ولي سرعت تا usb2 مياد پايين ولي توصيه ميشه پشت كيس بزني
يه نكته ديگه هم بگم
اگه هاردي كه ميخرين usb3 هست كابل رابط رو حتما usb3 ساپورت بخرين
حالا چه به پورت usb2 بزنين و چه به پورت usb3
Last edited by ata.royalfalcon; 12-01-2011 at 13:34.
مدلهاي پرتابل وسترن سرعتشون 5200 الي 5400 هست البته احتمالا در مواقع بيكاري براي صرفه جويي در مصرف انرژي سرعت پايين تر هم مياد
خب طبيعيه كه 7200 نباشه برق usb اونقدر كشش نداره موتور هارد رو با قدرت بچرخونه
Last edited by ata.royalfalcon; 12-01-2011 at 12:22.
سلام
با 120-100 هزار بهترین هارد پرتابل usb3 که میتونم بخرم چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)