تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 71 از 91 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اظهار نظربایرنی ها بعد از پیروزی برابر کلوژ

چهار شنبه شب بایرن با پیروزی بر کلوژ چهارمین پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان را کسب کرد و با این برد توانست به دور بعدی مسابقات صعود کرده و رکورد جدیدی را نیز برای باشگاه بدست آورند

سایت گل - گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از مصاحبه بایرنی ها بعد از بازی؛

کار هاینس رومینیگه: ما بسیار خوب بازی کردیم. با این پیروزی علاوه بر اینکه از گروه خود صعود کردیم توانستیم رکورد جدید بهترین شروع در لیگ قهرمانان را نیز برای باشگاه کسب کنیم. ما می توانیم فقط در بوندسلیگا متمرکز شویم. و امیدوارم که بتوانیم برای بازی های بعد هم مدیریت لازم را داشته باشیم.

لوئیس فن خال در حالی که لبخند رضایت بر لب داشت گفت: تیم من امشب بسیار خوب بازی کرد بسیار منظم بودیم و انظباط تاتیکی ما در زمین کاملا مشخص بود. از برد امشب خیلی خوشحالم و اینکه گومز توانست در این بازی هتریک کند فوق العاده است.
    ماریو گومز: ما میخواستیم پیروز میدان باشیم و این را نیز انجام دادیم. چند اشتباه در 10 دقیقه اول بازی داشتیم ولی بعد از آن بسیار خوب بودیم. در آغاز نیمه دوم نیز توانستیم سوار بر بازی باشیم و کنترل بازی را در اختیار بگیریم در نهایت از اینکه به دور بعدی صعود کردیم بسیار خوشحالم.

فلیپ لام: پیروزی با 4 گل در لیگ قهرمانان و آن هم خارج از خانه نتیجه فوق العاده ایست. از همان ابتدا بر بازی تمرکز داشتیم و نشان دادیم که میخواهیم پیروز میدان باشیم. در مجموع عملکرد تیم بسیار خوب بود

شواین اشتایگر: این پیروزی بسیار بزرگ است چون توانستیم در حالیکه 2 بازی باقی مانده است از گروه خود صعود کنیم. رکورد جدید چهار پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان فوق العاده است. باید در بوندسلیگا هم امتیازات از دست رفته را در بازی های آتی جبران کنیم.

یورگ بوت: در نیمه اول کنترل بازی در اختیار داشتیم و شانسهای زیادی را نیز بدست آوردیم. این شرایط را در نیمه دوم نیز می خواستیم حفظ کنیم اما کلوژ ما را به عقب کشاند و فشار زیادی را بر روی دروازه ما وارد کرد و شانسهایی را نیز بدست آورد. اما واضح بود که بعد از دقیقه 60 یا 70 بازی آنها خسته شده بودند و ما توانستیم از خستگی آنها استفاده کنیم و گلهای بعدی را نیز به ثمر رسانیم این همان مطلبی است که باید در بوندسلیگا هم انجام دهیم.

لوچسکیو:باید ثابت می کردیم از آرسنال بدتر نیستیم

در برابر یک تیم بسیار خوب بازی می کردیم و فکر می کنم آرسنال بهترین ترکیبش در چند سال اخیر را در اختیار دارد. اگرچه شاید همه ی آن ها بازی نکرده باشند ولی این یک سه امتیاز بسیار مهم برای ما بود.»

اصلی ترین رقیب توپچی ها در راه صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان در گروه اچ مسابقات موفق به شکست تیم لندنی در اوکراین شد.
    شاختار که در بازی رفت شکست سختی را در ورزشگاه اختصاصی آرسنال متحمل شده بود با جبران شکست این بار در دونتسک شانس های خود برای صعود را بسیار افزایش داد.
    به گزارش آرسنال دات آی آر میرچه آ لوچسکو سرمربی نارنجی های شاختار پس از این دیدار در مصاحبه ی خود با آنالیزی از روند بازی این گونه آغاز کرد:«بهتر است پیش از اعلام نظر درباره ی این بازی کمی آن را مرور کنیم. این یک پیروزی بسیار مهم است، همان چیزی که انتظارش را می کشیدم. در مصاحبه ی قبل از بازی نیز گفته بودم که نتیجه ی بازی لندن آن گونه نبود که بتواند اتفاقات داخل میدان را نشان دهد. و یک بار دیگر در بازی لندن داور تاثیری مهم بر بازی گذاشت. شاید بعضی از حاضرین از این حرف خوش شان نیاید ولی این حقیقتی است که اتفاق افتاد. [پس از آن] من مجبور شدم از بازیکنانم حمایت کنم و اعتماد به نفس به قابلیت هایشان را در آن ها بازگردانم.
    او ادامه داد: امروز نیمه ی اول خوبی داشتیم و تنها نقطه ی نزول مان وقتی بود که گل اول بازی زده شد و برای مدتی کاملا" متمرکز نبودیم. باید با یک خطای تاکتیکی والکات را متوقف می کردیم ولی این اتفاق نیافتاد و پس از آن رسیدن به سرعت والکات برای گای مشکل بود. واکنش تیم پس از این گل را دوست داشتم و بازیکنان فورا" پاسخ را دادند و برای همه این را واضح کردند که امروز می توانیم بهتر از حریف مان باشیم.
    مربی رومانیایی شاختار ادامه داد:بعداز دریافت گل متوقف نشدیم و حتی با از دست رفتن 3 یا 4 موقعیت گل باز هم چنین اتفاقی نیافتاد. در نیمه ی دوم ترجیح دادیم بیشتر بر اساس ضد حملات بازی کنیم ولی با این وجود فکر می کنم موقعیت هایی که ایجاد کردیم بسیار بهتر از شانس های آرسنال بود.«باتجربه ترین بازیکنان مان در ترکیب اولیه قرار داشتند، بنابراین ادواردو و جادسون را در ترکیب گذاشته بودیم. سپس در نیمه ی دوم وقتی آن ها خسته شده بودند، سعی کردیم بازیکنان سریع تر را به میدان بفرستیم.
    به گفته وی :هنوز هیچ چیز در گروه قطعی نیست و تنها چیزی که ما نیاز داریم این است که در دو بازی باقی مانده نیز سطحی از بازی مانند آن چه امروز داشتیم به نمایش بگذاریم.»
    یک خبرنگار از وی پرسید آقای لوچسکو آیا این درست است که برد امروز را کمی بیش از تنها سه امتیاز بدانیم؟ و او جواب داد:«به بازیکنانم گفته بودم که باید این سه امتیاز را در کنار راه خود کسب کنیم. البته که به آن ها احتیاج داشتیم و باید آن را می گرفتیم ولی نکته ی مهم تر این بود که ثابت کنیم تیمی نیستیم که در لندن بودیم و این که از آرسنال بدتر نیستیم.»
    Last edited by Traceur; 04-11-2010 at 21:49.

2. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر نکنم کسی جز همون مربی میلان، بخواد بگه حقشون برد بود!!! نهایتا همون مساوی! تازه گل دومشون هم که...

چمن ورزشگاه هم واقعا نمونه بارز یه زمینه استاندارد در حد جام باشگاه اروپا بود ( کاملا بر عکس!!! ) جالبه میلانیا انگار عادت کرده بودن! خیلی کمتر زمین میخوردن...

این امتیاز دهی سایت گل هم که جای بسی تشکر داره! انگار رئال باخته، میلان برده! تمام مدت داشتن فقط ضد حمله میکردن!!!!!

حالا اگه رئال بعد گل اولش میرفت تو لاک دفاعی، همه میگفتن رئال ضد فوتباله و ... اما کسی به میلان گیر نمیده که تو زمین خودش دل به ضد حمله بسته بود...

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا دلیل این همه سانسور چیزی نیست جز دزدی !
    اون موقع ها که صحنه آهسته گل رو نشون میده شبکه sky calcio داره نتایج سایر بازیهارو زیر نویس میکنه ! اینام مجبورن صحنه آهسته نشون بدن ! صدا و سیما توشب تاریک ! زیر نور لامپ داره تصویر دزدی نشون مردم میده !
    تصویر رو که نشون میده صدای گزارشگر انگلیسی زبان در زمینش هست ولی زیر نویس نتایج رو که نشون میده به عربیه !
    چجوریاست؟
    یعنی تصویر رو از یه کانال می دزدن صدا رو از یه کانال دیگه !؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا اگه رئال بعد گل اولش میرفت تو لاک دفاعی، همه میگفتن رئال ضد فوتباله و ... اما کسی به میلان گیر نمیده که تو زمین خودش دل به ضد حمله بسته بود...
    شدیدا حرفتو قبول دارم
    این اینزاگی (ببخشید) مرده خور همیشه از اشتباهات داوری شانس میاره و بد بختی استفاده ی کامل رو میکنه و گل میزنه .
    تازه مورینیو میگه عدالت رعایت شد ! دیگه نمیگه که اگه گل اینزاگی نبود الان رئال دو امتیاز بیشتر داشت .
    به هر حال مورینیو بازیکناش رو بهتر میشناسه .

6. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این رونالدو چقدر بازیکن مزخرفیه !!! با انگشت فشارش بدی صورتش رو چنان میگیره انگار خمپاره خورده !!!

در کل خیلی نقش بازی میکنه ما رو یاد عربا میندازه !!!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

این رونالدو چقدر بازیکن مزخرفیه !!! با انگشت فشارش بدی صورتش رو چنان میگیره انگار خمپاره خورده !!!

ببخشید بازیکنای خودتون اخر بازی روی کشورای حاشیه خلیج فارس رو کم کردن چیزی نمیگی بعد به رونالدو گیر میدی ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان رئالی بهتره کمتر توهین کنن
    توهین کردن و مسخره کردن کاری نداره...از عهده همه هم برمیاد

این اینزاگی (ببخشید) مرده خور همیشه از اشتباهات داوری شانس میاره و بد بختی استفاده ی کامل رو میکنه و گل میزنه .
    شما بهتره یک کم بیشتر فوتبال نگاه کنی
    مگه همین نیستروی چطوری برای رئال گل میزد؟!...

همین اینزاگی بارها شده که داورها چندین و چندبار موقعیت های تک به تک اونو اشتباهای افساید اعلام کردن
    پس قضیه یک طرفه نبوده که شما اینطوری میگی

ولی این رونالدو کلا خیلی تمارض میکنه...در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
    میشه توضیح بدین مشکل چیه؟!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مشکل اینه که برخورد با صورت رونالدو انجام شده حالا شاید یکمی بزرگنمایی کرده باشه !

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان رئالی بهتره کمتر توهین کنن
    توهین کردن و مسخره کردن کاری نداره...از عهده همه هم برمیاد
    دوست من ... بهزاد جان ... تاج سر .
    ما توهین نمیکنیم انتقاد میکنیم و البته انتقادامونم درسته و هر کسی حق اینو داره که نظر خودشو ارائه بده وهم چنین نظرش هم قابل احترامه. نکته قابل ذکر اینه که من یونایتدی هستم .

شما بهتره یک کم بیشتر فوتبال نگاه کنی
    مگه همین نیستروی چطوری برای رئال گل میزد؟!...
    من 9ساله بیشتر دارم فوتبال نگاه می کنم و نیستلروی رو از همون موقعی که تو آیندهوون بود میشناسمش و هم چنین اینزاگی رو و از نظر من امتیاز نیستلروی تو یک بازی فعال خیلی بیشتر از اینزاگیه به طوری که اصلا قابل مقایسه کردن نیستند.
    هممونم خوب شاهدیم که از درخششهای نیستلروی همون سالهایی بود که تو رئال بازی میکرد .
    همین اینزاگی بارها شده که داورها چندین و چندبار موقعیت های تک به تک اونو اشتباهای افساید اعلام کردن
    پس قضیه یک طرفه نبوده که شما اینطوری میگی
    در حدی نیستم که پیشنهاد بدم ولی ...
    پیشنهاد میکنم که حتما آرشیو گلهای اینزاگی رو در طول عمر فوتبالی ایشون ببینین.
    ولی این رونالدو کلا خیلی تمارض میکنه...در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
    خیلی واضحه بهزاد جان بازیکن میلان رونالدو رو قلاب کرده در صورتی که این حرکت در فوتبال فول محسوب میشه .
    دقیقا همونطور که دوستمون اشاره کردند مثل کشورهای حاشیه خلیج فارس که فوتبالشون پر از حرکات بچگونست.
    موفق باشید
    Last edited by Traceur; 05-11-2010 at 05:04.

12. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه حتما باید خون از دماغش بیاد پایین تا خودش رو بندازه؟!

در ضمن من درست متوجه منظور این عکسی که دوستمون گذاشت نشدم
    بعد اینکه توپ از خط اوت رد شد، مدافع میلان (اسمش یادم نیست) توپ رو زد به سمت نمیکت مربیان (درواقع میخوام بدونین که کنار رونالدو و اون، توپی نبود و بازی متوقف شده بود) رونالدو برگشت که به داور بگه پرتاب ماله اوناست، که مدافع سریعا با ساعد خودش زد تو زیر گلوش!

درمورد اینزاگی، فکر کنم فرگوسن بود که این جمله رو گفت: اینزاگی بازیکنی هست که کلا تو آفساید بدنیا اومده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •