اظهار نظربایرنی ها بعد از پیروزی برابر کلوژ
چهار شنبه شب بایرن با پیروزی بر کلوژ چهارمین پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان را کسب کرد و با این برد توانست به دور بعدی مسابقات صعود کرده و رکورد جدیدی را نیز برای باشگاه بدست آورند
![]()
سایت گل - گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از مصاحبه بایرنی ها بعد از بازی؛
کار هاینس رومینیگه: ما بسیار خوب بازی کردیم. با این پیروزی علاوه بر اینکه از گروه خود صعود کردیم توانستیم رکورد جدید بهترین شروع در لیگ قهرمانان را نیز برای باشگاه کسب کنیم. ما می توانیم فقط در بوندسلیگا متمرکز شویم. و امیدوارم که بتوانیم برای بازی های بعد هم مدیریت لازم را داشته باشیم.
لوئیس فن خال در حالی که لبخند رضایت بر لب داشت گفت: تیم من امشب بسیار خوب بازی کرد بسیار منظم بودیم و انظباط تاتیکی ما در زمین کاملا مشخص بود. از برد امشب خیلی خوشحالم و اینکه گومز توانست در این بازی هتریک کند فوق العاده است.
ماریو گومز: ما میخواستیم پیروز میدان باشیم و این را نیز انجام دادیم. چند اشتباه در 10 دقیقه اول بازی داشتیم ولی بعد از آن بسیار خوب بودیم. در آغاز نیمه دوم نیز توانستیم سوار بر بازی باشیم و کنترل بازی را در اختیار بگیریم در نهایت از اینکه به دور بعدی صعود کردیم بسیار خوشحالم.
فلیپ لام: پیروزی با 4 گل در لیگ قهرمانان و آن هم خارج از خانه نتیجه فوق العاده ایست. از همان ابتدا بر بازی تمرکز داشتیم و نشان دادیم که میخواهیم پیروز میدان باشیم. در مجموع عملکرد تیم بسیار خوب بود
شواین اشتایگر: این پیروزی بسیار بزرگ است چون توانستیم در حالیکه 2 بازی باقی مانده است از گروه خود صعود کنیم. رکورد جدید چهار پیروزی متوالی در لیگ قهرمانان فوق العاده است. باید در بوندسلیگا هم امتیازات از دست رفته را در بازی های آتی جبران کنیم.
یورگ بوت: در نیمه اول کنترل بازی در اختیار داشتیم و شانسهای زیادی را نیز بدست آوردیم. این شرایط را در نیمه دوم نیز می خواستیم حفظ کنیم اما کلوژ ما را به عقب کشاند و فشار زیادی را بر روی دروازه ما وارد کرد و شانسهایی را نیز بدست آورد. اما واضح بود که بعد از دقیقه 60 یا 70 بازی آنها خسته شده بودند و ما توانستیم از خستگی آنها استفاده کنیم و گلهای بعدی را نیز به ثمر رسانیم این همان مطلبی است که باید در بوندسلیگا هم انجام دهیم.
لوچسکیو:باید ثابت می کردیم از آرسنال بدتر نیستیم
در برابر یک تیم بسیار خوب بازی می کردیم و فکر می کنم آرسنال بهترین ترکیبش در چند سال اخیر را در اختیار دارد. اگرچه شاید همه ی آن ها بازی نکرده باشند ولی این یک سه امتیاز بسیار مهم برای ما بود.»
![]()
اصلی ترین رقیب توپچی ها در راه صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان در گروه اچ مسابقات موفق به شکست تیم لندنی در اوکراین شد.
شاختار که در بازی رفت شکست سختی را در ورزشگاه اختصاصی آرسنال متحمل شده بود با جبران شکست این بار در دونتسک شانس های خود برای صعود را بسیار افزایش داد.
به گزارش آرسنال دات آی آر میرچه آ لوچسکو سرمربی نارنجی های شاختار پس از این دیدار در مصاحبه ی خود با آنالیزی از روند بازی این گونه آغاز کرد:«بهتر است پیش از اعلام نظر درباره ی این بازی کمی آن را مرور کنیم. این یک پیروزی بسیار مهم است، همان چیزی که انتظارش را می کشیدم. در مصاحبه ی قبل از بازی نیز گفته بودم که نتیجه ی بازی لندن آن گونه نبود که بتواند اتفاقات داخل میدان را نشان دهد. و یک بار دیگر در بازی لندن داور تاثیری مهم بر بازی گذاشت. شاید بعضی از حاضرین از این حرف خوش شان نیاید ولی این حقیقتی است که اتفاق افتاد. [پس از آن] من مجبور شدم از بازیکنانم حمایت کنم و اعتماد به نفس به قابلیت هایشان را در آن ها بازگردانم.
او ادامه داد: امروز نیمه ی اول خوبی داشتیم و تنها نقطه ی نزول مان وقتی بود که گل اول بازی زده شد و برای مدتی کاملا" متمرکز نبودیم. باید با یک خطای تاکتیکی والکات را متوقف می کردیم ولی این اتفاق نیافتاد و پس از آن رسیدن به سرعت والکات برای گای مشکل بود. واکنش تیم پس از این گل را دوست داشتم و بازیکنان فورا" پاسخ را دادند و برای همه این را واضح کردند که امروز می توانیم بهتر از حریف مان باشیم.
مربی رومانیایی شاختار ادامه داد:بعداز دریافت گل متوقف نشدیم و حتی با از دست رفتن 3 یا 4 موقعیت گل باز هم چنین اتفاقی نیافتاد. در نیمه ی دوم ترجیح دادیم بیشتر بر اساس ضد حملات بازی کنیم ولی با این وجود فکر می کنم موقعیت هایی که ایجاد کردیم بسیار بهتر از شانس های آرسنال بود.«باتجربه ترین بازیکنان مان در ترکیب اولیه قرار داشتند، بنابراین ادواردو و جادسون را در ترکیب گذاشته بودیم. سپس در نیمه ی دوم وقتی آن ها خسته شده بودند، سعی کردیم بازیکنان سریع تر را به میدان بفرستیم.
به گفته وی :هنوز هیچ چیز در گروه قطعی نیست و تنها چیزی که ما نیاز داریم این است که در دو بازی باقی مانده نیز سطحی از بازی مانند آن چه امروز داشتیم به نمایش بگذاریم.»
یک خبرنگار از وی پرسید آقای لوچسکو آیا این درست است که برد امروز را کمی بیش از تنها سه امتیاز بدانیم؟ و او جواب داد:«به بازیکنانم گفته بودم که باید این سه امتیاز را در کنار راه خود کسب کنیم. البته که به آن ها احتیاج داشتیم و باید آن را می گرفتیم ولی نکته ی مهم تر این بود که ثابت کنیم تیمی نیستیم که در لندن بودیم و این که از آرسنال بدتر نیستیم.»