stop
حالا میتونید رد شید![]()
شما اگه پیش کسی نرفتی مشهد اومدی چی کار کنی؟
منم همون جا گفتم حالا اگه من این انتخابایی که دارمو از آخر به اول اون جا بزنم چی میشه؟ همه هم گفتن هیچ فرقی نداره![]()
با اجازه آقا امیر(Amir_oscer) این رو از وبلاگشون برداشتم.به نقل از کتاب کنکورت را قورت بده:
به نظرتون من از شیراز میکوبم بیام مشهد برای اینکه برم پیش مشاور؟؟؟؟؟شما اگه پیش کسی نرفتی مشهد اومدی چی کار کنی؟![]()
مسافرتمون خورد تو ایام انتخاب رشته که مجبور شدم تو یکی از همین کافی نت های شهرتون انتخاب رشته کنم دیگه
![]()
Last edited by Amirdb; 30-08-2010 at 17:52.
آها حالا شد البته منم پیش هر مشاوری نرفتم.
می شه لینک این مطلب رو هم بذارین کیفیت عکس یه ذره پایینه می خوام کلشو داشته باشم
اقا امیر لطف کردن این رو از روی کتابشون عکس گرفتند.کیفیت از این بهتر نیست
اگه خواستید تو این لینک که تو وبلاگشون گذاشتند قسمتای مربوط به انتخاب رشته رو دانلود کنید
قسمت چهارمش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که وبلاگ خود آقا امیرتونه کتابشم مال سازمان سنجش نیست پس وبلاگ سازمان سنجش چی شد؟؟؟؟
مشهد تا 10 دقیقه دیگه اذون می گن من فعلا می رم بعد از افطار بر می گردم. منتظرم
Last edited by z.e.mec; 30-08-2010 at 18:04.
نه خب شما که ادعات میشه بگو ؟ از مشاورین خبره مشهد !!!!! بپرس ببین کدومش مرفه تره ببینیم کجا قبول میشیم ؟
مسخرمون کردی مرد حسابیکتاب رو که امیر ننوشته که
پیروز نوشته.یکی از مشاورای مطرحه
شما که حرف هیچکس رو قبول نداری وحرف کتاب رو هم قبول نداری پس بهتره تا یه 10 روز دیگه که نتایج اومد خودت متوجه میشی
اون مشاواری دانشگاه فردوسی هم اشتباه نگفتند شما اشتباه منظورشون رو گرفتی
اگه هنوزم رو ادعات هستی فرم انتخاب رشتتو بذار بعد از افطار
بابا چرا سر سیستم انتخاب رشته به این سادگی بحث می کنید؟ جناب z.e.mec اگر این طور که شما می فرمایید بود کلاً باید انتخاب رشته رو تعطیل می کردن دیگه. خود سیستم هر چی رو ترجیح می داد می زد؛ هر جا دلش می خواست داوطلبا رو می فرستاد. دیگه اون وقت فکر می کنید اصلاً احتیاجی به انتخاب رشته داوطلب بود؟ کوچکترین شکی در این نیست که اگر شما انتخاب اولتو کتابداری دانشگاه پیام نور بزنی و انتخاب دومتو مهندسی برق شریف (!) و اتفاقاً رتبه ت طوری باشه که بتونی هر دو رو قبول شی، قطعاً سیستم شما رو تو کتابداری دانشگاه پیام نور قبول می کنه. چون مهم اولویت انتخاب رشته خودته.
به هر حال موفق و مؤید باشید...![]()
Last edited by mohsen_rkh; 30-08-2010 at 18:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)