آره راست می گید،آقا مهران خودمم می دونم یه شوخیه!!!!!!!
آره راست می گید،آقا مهران خودمم می دونم یه شوخیه!!!!!!!
سلام
آقا مهران ممنون که این تاپیک رو سرپا کردی چون من از قدیم با کومودو کار میکردم ولی چون کسی موشکافانه به اون نپرداخته بود و مشکلاتش برام برخی اوقات قابل حل نبود ( مخصوصا در اوایل حضور این آنتی ویروس) ... منو به شک میانداخت ..هر چند با خود شرکت تماس داشتم و آنها اطمینان از آنتی ویروسشون میدادند ولی باز گاهی اوقات بخاطر نبودن یک تست عملی و معتبر دو دل میشدم .....
از شما متشکرم که به طور جامع به این آنتی ویروس پرداختید و این تاپیک بعد از مدتها سرپاشد
دو سوال برام مونده و شاید تکراری باشه پس قبلا عذر خواهی میکنم ... اول اینکه چرا این نرم افزار تا حد اینترنت سکیوریتی رایگانه ؟
دوم .. چرا این آنتی ویروس در تستهای معتبر شرکت نمیکنه ؟
باز هم بهتون خدا قوت میگم ...موفق باشید![]()
Comodo من رو که راحت کرده، قبلا از Nod32 در کنار فایروال ZoneAlarm استفاده میکردم و اصلا امنیت سیستم تامین نمیشد، Nod که بدتر همه فایلهای سیستمی رو بعنوان ویروس میشناخت و ویندوز رو از کار مینداخت و مجبور به نصب مجدد ویندوز میشدم، اما Comodo تا الان که فوق العاده بوده، درسته اوایلش زیاد پیغام میده و سوال میکنه، اما بعد از چند مدت که با رفتار برنامه ها آشنا میشه خیلی عالی کار میکنه ! قبلا سر و کله یکسری پروسه های ناشناخته یا بهتر بگم ویروس (با وجود Nod32) در Task Manager پیدا میشد که مجبور بودم دستی پاکشون کنم اما از وقتی Comodo نصب کردم از هیچ کدوم از این ویروس ها خبری نیست !
Last edited by kactos; 01-11-2010 at 20:35.
سلام آقا مهران
من نصب کردم وی پی ان وصل میشه اما صفحه باز نمیکنه ..
راه حلش چیه ؟ ممنونم![]()
من هم از V P N استفاده می کنم و مشکلی ندارم . از همون تنظیماتی هم که در پست دوم گفته شده استفاده می کنم.
خواهش میکنم عزیز, خوشحالم که شما را هم در جمع کمودو میبینم.
Comodo برنامه ای را پیش گرفته که تا حد ممکن تمام نرم افزار هایش را برای کابران خانگی بصورت رایگان ارائه کند. خب یکی از دلایل این کار میتونه این باشه که کاربران خانگی مخصوصا نسل جوان مایه دار نیستند و منبع درآمد خوبی برای کمودو نخواهد بود.
کمودو هزینۀ برنامه هایی را که برای کاربران خانگی به رایگان ارائه میکند از شرکت های تجاری بزرگ و سرویس های آنلاینی که دارد تامین میکند. مثلا قیمت اسکن یک سایت جهت پیدا کردن باگهایش برای هــک نشدن از 250 دلار تا به بالا شروع میشود. و یا هزینۀ 500 گیگابایت فضای اختصاصی جهت بک آپ بصورت آنلاین 2500 دلار در سال است.
Melih صاحب شرکت کمودو هم در یک مطلب رسمی میگه که ما هرگز برنامه های خودمون رو برای کاربران خانگی پولی نخواهیم کرد و همیشه رایگان باقی خواهند موند. امیدوارم که Melih همیشه سالم باشه
این هم سخنان Melih در مورد اینکه چرا برنامه های ما رایگان هستند...
Ok – so now you must be wondering – “What’s the catch? If these products beat comparable solutions from the “large” software companies - why offer them for free?”
Well we are offering them for free because, as a Certification Authority, our revenue comes from the online business community.
In fact, over the past seven years we’ve grown to become the world’s second largest Certificate Authority for high assurance SSL certificates with almost 300 employees around the world thanks, in large part, to the online business community. These businesses can only grow if consumers feel safe surfing and shopping online. Unfortunately, in today’s Internet environment, trust has eroded and so has online sales growth. We want to reverse that trend. The more people trust the security of the Internet the more they will shop online. The more consumers shop online – the more online businesses will be created. And there’ll be more products and services we can sell to these growing businesses. More transactions means more need for "Trust" and Comodo is the company who is "Creating Trust Online".
That’s why we developed these products for free distribution. So you will never, ever have to pay for renewals, auto updates or subscription fees (and we mean ever)!
So try it out. If you like it spread the word. As a Certification Authority, Comodo has a special responsibility to help protect consumers on the Internet. But we can do better with your insight and intelligence. Your input will help us come up with more and more ideas to make every PC safer. Like you, we’re crazy about the net but not the fraudster nuts on it. And, so we’re developing top line products every day to counteract every trick (of theirs) in the book.
So join the good fight and help us make the Internet truly safe for all users – from Grandma to the Grand Duchess of Poznon - by participating with us in our development efforts with your creative ideas, concerns and observations. We know they’re valuable.
Melih Abdulhayoglu
President/CEO
Comodo
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا این آنتی ویروس در تستهای معتبر شرکت نمیکنه ؟
آیا فکر میکنی کمود احتیاجی به تست شدن هم داره؟مگه Avira,Avast و یا بقیۀ آنتی ویروسهاست که تست بشه؟ البته این نظر منه ... تست از لحاظ شناسایی نمونه ها رو منم موافقم که تست بشه اما تست برای نشون دادن محافظتی که کمودو میتونه از سیستم کاربران انجام بده رو موافق نیستم. چون هر تستی انجام بشه من قبولش ندارم حتی اگر شرکت کمودو این تست رو انجام بده. مگه دستهای خودم اینجوریه
که تستی رو که نه خبر دارم چه نمونه ای آزمایش شده و نه میتونم بفهمم از چه تنظیماتی استفاده شده رو قبول کنم. شاید به نظر بعضی ها خودخواه باشم اون بجای خود... من بعضی وقتها روزانه بیشتر از 200 ویروس و تروجان رو اجرا میکنم و فکر کنم تستی که خودم انجام میدم و میدونم کمودو چه محافظتی داره بیشتر قابل قبوله تا تستی که یدونه نمودار در Exel میکشند و چند تا درصد رو کنار همدیگه میچینند و در آخر یک آنتی ویروس رو عالی نشون میدند.
اگر تست ها فیلم برداری بشه حرفی ندارم اما همانطور که گفتم زیاد به نمودار و درصد علاقه ای ندارم .
در مورد تست هم قبلا گذاشته شده. صفحات قبل رو بخونید تا حالا چندین نفر این سوال رو پرسیدند و بهشون جواب داده شده. اما اینکه چرا در تست ها شرکت نمیکنه چون هنوز وقتش نشده که شرکت کنه. آنتی ویروس کمودو رسما یک ساله که بدنیا اومده. و بعضی از سایت های تست آنتی ویروسها هم سالی 1 بار از آنتی ویروسها تست میگیرند و بعضی هاشون هم هر 6 ماه یکبار.
نتیجۀ برخی از تست ها گذاشته شده ... فکر کنم از صفحۀ 10 بود که این بحث شروع شد.
موفق باشید.
Melih اصليتش تركه ؟
Melih Abdulhayoğlu
متولد دهم مارچ سال 1968(الان42سال داره)
در ترکیه بدنیا اومده و بزرگ شده
الان در آمریکا زندگی می کنه
چندین بارم عنوان کارآفرین برتر سالو بدست آورده
خیلی مدیریتش درسته،
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
در ضمن در وبلاگ شخصی آقای ملیح،یه مطلب توپ گذاشته و کومودو رو با تمامی سوئیت های امنیتی مقایسه کرده!!!
"
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
Last edited by santamove; 02-11-2010 at 12:16.
سلام
مشکل من همچنان در ویندوز ۷ باقیست و با نصب کومودو وی پی ان غیر فعال میشه و هر کاری میکنم این نقیصه برطرف نمیشه حتی با غیر فعال کردن فایروال و یا خروج از کومودو تا وقتی که آنیستالش کنم .
اگر دوستان میتونند راهنمایی کنند ممنون میشم![]()
این پست رو خوندی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)