این کتابش هست ولی کارت هاشو تا حالا جایی ندیدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کتابش هست ولی کارت هاشو تا حالا جایی ندیدم:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من فایل pdf کتاب Active Skills For Reading:Intro را احتیاج دارم اگر می توانید یک لینگ دانلود به من معرفی کنید. نوینسنده Neil J.Anderson
سلام دوستان من خیلی دنبال کتاب delta گشتم ولی فقط قسمت آخر کتاب (تست ها و پاسخ ها) رو تونستم پیدا کنم کتاب کامل کتاب رو ندیدم
لطف می کتید اگر کسی کتاب کامل رو داره برای دانلود قرار بده من خیلی خیلی بهش احتیاج دارم حتی قسمت writing اش هم کفایت می کنه
hi .i need a pdf format of can you believe it .
can anyone help me?
سلام دوستان
من احتیاج به متن مکالمات کتاب passages1 دارم
کسی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا بهتون اجر بدددددددددددده...................... .
با سلام به کلیه دوستان
یک شرکت پیدا کردم بنام عصر پردازش اصفهان که به صورت مالتی مدیا محصولات خوبی دارد و passages راهم داشت
خیلی خوشم آمد کارش خوب بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصفهانی های توی کار خیلی کارشون درسته.
Last edited by tashvir; 13-10-2010 at 04:38.
i need this book
vocabulary for high school students
![]()
سلام. من دنبال کتابهای درک مطلب (reading comprehension) میگردم . میشه چندتاشو پیدا کنین و لینکشو هم بزارین . ممنون.
Last edited by mmousavi66; 14-10-2010 at 12:11.
سلام . من دنبال کتابهای درک مطلب (reading comprehension) میگردم. میشه چندتاشو پیدا کنین و لینکشون رو هم بزارین . ممنون .
سلام دوستان من خیلی دنبال کتاب delta گشتم ولی فقط قسمت آخر کتاب (تست ها و پاسخ ها) رو تونستم پیدا کنم کتاب کامل کتاب رو ندیدم
لطف می کتید اگر کسی کتاب کامل رو داره برای دانلود قرار بده من خیلی خیلی بهش احتیاج دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)