تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 451 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوست عزیز این پاسخ سوال هات:
    ماله منم باسش 1066 ه
    دوم اینکه اون صفحه ی رو فینگر اسکرین رو باید بکنی.منم کندم هیچ مشکلی نداره خیلی تمیز و قشنگ کنده میشه
    سرعت کم نصب آفیس هم به دلیل بلوری هستش که کمی از دیویدی رام های معمولی کند تره و همچنین هارد و کلا نصب آفیس ربطی به سی پی یو نداره.
    تصویر وبکام به خاطر تاریکیه که میخواد .ضوح رو بالا ببره اگه اتاق کاملا روشن باشه اونم درست میشه
    و اینکه اگه دوست داری از برنامه ی smartlogon که روی دسکتاپت هست استفاده کن (رمز تشخیض چهرس وقتی چهرت رو ببینه بدون پسورد باز بشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اما نسخه های جدید که به ایران آمده همه 1333 هست! و جالب اینجاست که برای تعداد محدودی 1066 بوده که ظاهرا شما و من از اون دسته ایم و من چون بهش گفته بودم می خوام 1333 باشه فردا میرم بهش می گم خودش می دونه باید عوضش کنه!
    در مورد آفیس من گفتم Unistall یعنی به بلو ری کاری نداره! نمیشه گفت هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره و فقط هارد مهم هست!
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

n61 jq اصولا رم 1066 داره با هارد 500
    اونایی که سازگار یا مرتات میارن سفارشی رم 1333 گذاشتن

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

اما نسخه های جدید که به ایران آمده همه 1333 هست! و جالب اینجاست که برای تعداد محدودی 1066 بوده که ظاهرا شما و من از اون دسته ایم و من چون بهش گفته بودم می خوام 1333 باشه فردا میرم بهش می گم خودش می دونه باید عوضش کنه!
    در مورد آفیس من گفتم Unistall یعنی به بلو ری کاری نداره! نمیشه گفت هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره و فقط هارد مهم هست!
    ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز اگه فروشنده یه شما گفته 1333 و بعد 1066 داده برو بهش بده و عوض کن
    اون برچسب هم فعلا نکن تا بهونه نیاره

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

n61 jq اصولا رم 1066 داره با هارد 500
    اونایی که سازگار یا مرتات میارن سفارشی رم 1333 گذاشتن

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

دوست عزیز اگه فروشنده یه شما گفته 1333 و بعد 1066 داده برو بهش بده و عوض کن
    اون برچسب هم فعلا نکن تا بهونه نیاره
    مدلی که ایون خریدن کلا باسش 1066 ه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدلی که ایون خریدن کلا باسش 1066 ه
    خوب اون طرف باید عوض کنه وقتی گفتخ 1333 بعد 1066 داده

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...

تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....

گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
    من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
    البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده

خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
    مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد

در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
    پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
    موفق باشید
    Last edited by nekooee; 10-07-2010 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...

تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....

گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
    من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
    البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده

خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
    مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد

در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
    پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
    موفق باشید
    حالا چی شد
    عوض نکردلپتاپ رو؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

موفق باشید
    این لپ تاپ مگه کیفیت ال یی دیش فول اچ دی نیست؟ اخه به فروشنده گفتم کدوم مدلش فول اچ دی هست اونم گفت این مدل!!!!!!
    اتفاقا من میخواستم مدل jv را بخرم چون هم کارت گرافیکش به قول فروشنده فول اچ دی هست و هم ال یی دی و قیمتش هم مناسب
    ولی الان که شما میگی اینطوری نیست
    Last edited by bas ali; 10-07-2010 at 16:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این لپ تاپ مگه کیفیت ال یی دیش فول اچ دی نیست؟ اخه به فروشنده گفتم کدوم مدلش فول اچ دی هست اونم گفت این مدل!!!!!!
    اتفاقا من میخواستم مدل jv را بخرم چون هم کارت گرافیکش به قول فروشنده فول اچ دی هست و هم ال یی دی و قیمتش هم مناسب
    ولی الان که شما میگی اینطوری نیست
    نه عزیز فول نیست
    n61jv هم فول نیستش
    به حرفای دروغ فروشنده ها توجه نکنید
    اونا فقط به فکر سود و جیب خودشون هستن

درضمن گرافیک n61jv gt325 هستش که از گرافیک 5730 n61jq ضعیفتره

10. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فعلا که تعطیل همه جا اما برم هم دیگه عوض نمیکنه به هر حال استفاده شده ....
    و دوست عزیز دیگر هم شما خودتون از نزدیک کیفیت ال سی در رو بهتر هست ببینید اگر زیاد حساس نباشید می تونید باهاش کنار بیاین اما اگر مثل من خیلی حساس باشید مطمئنا رضایت شما رو جلب نمیکنه و شک نکنید که همشون اچ دی هستند نه فول اچ دی....

12. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •