دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...
تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....
گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده
خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد
در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
موفق باشید