دوستان عزیز
کمی جستجو همیشه مفید است![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
کمی جستجو همیشه مفید است![]()
لطفا نمنو راهنمایی کنید تا از شر این ارور خلاص بشم
Edit :عکس تعویض شد.
vtn54
سلام دوست من
قبل از پرداختن به مشکل شما خواهش می کنم منبعد برای هر مشکلتان یک تاپیک مجزا ایجاد نکنید مگر اینکه تاپیک مجزایی برای این کار پیدا نکنید و نیز از گذاشتن عکس هایی با این حجم ( 360 کیلوبایت ! ) خودداری کنید
و اما در مورد مشکل شما : شما متن اخطار را نگذاشته اید ولی من تقریبا با اطمینان می توانم بگویم که این اخطار ربطی به ویروس و اسپایور و ... ندارد .این گونه اخطارها معمولا بدنبال خطاهای سخت افزاری ( پرینتر , اسکنر و ... ) و یا نرم افزاری ایجاد می شود .هر چند بهتر است همیشه یک آنتی اسپایور و آنتی ویروس قوی و آپدیت شده روی سیستمتان نصب باشد و سیستم را با آن اسکن کنید .برای رفع این مشکل این این وصله امنیتی مایکروسافت را داونلود ونصب کنید اگر مشکلتان حل نشد مشکلتان را در انجمن نرم افزار مطرح کنید ( البته با متن اخطار ) تا دوئستان راهنماییتان کنند :
با سلام
یه ویروس که با ویروس یاب آواست شناسایی شده و به آدرس زیر است
C:\Documents and Settings\ICT_Server\Local Settings\Temp\WER515a.dir00\svchost.exe.hdmp
لطفا منو راهنمایی کنید این چه ویروسی هستش و چطور از بینش ببرم.
Last edited by pedege; 08-06-2007 at 18:36.
آقا جان من مشکلم از بابت حذف این تروجان حل شده ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم فایلهای سوپر هایدن شدم رو به صورت معمولی درآرم لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
شما از آن برنامه ای که برای از بین بردن این تروجان گذاشته شده استفاده کردید ؟ کار این برنامه فقط از بین بردن تروجان نیست پوشه های مخفی شده را به حالت اول بر می گرداند.
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامد گویی خدمتتان عرض کنم نیازی نیست برای هر مشکلی که پیدا می کنید یک تاپیک جدید ایجاد کنید اگر دقت می کردید ما یک تاپیک مخصوص مربوط به مشکلات ابتلا به ویروسها در این انجمن داریم .در ضمن برای اینکه دوستان بتوانند کمکتان کنند باید اطلاعات بیشتری در مورد مشکلتان بنویسید .مثلا شما در این پست فقط مسیر فایل آلوده را نوشته اید و اشاره ای به اسم ویروس و نیز به اینکه آیا آواست توانسته پاکش کند یا نه نکرده اید .اگر آواست توانسته ویروس را پاک کند و در اسکن دوم چیزی پیدا نکند جای نگرانی نیست ولی من توصیه می کنم آنتی ویروستان را آپدیت کنید , System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode یکبار دیگر سیستمتان را با ان اسکن کنید ببینید چیزی پیدا می کند یا نه .
با سلام
مشکل من در مورد ویروس svchost.exe که توسط ویروس یاب اواست شناسایی میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از شرش خلاص بشم.
آدرسشم:
C:\Documents and Settings\ICT_Server\Local Settings\Temp\WER515a.dir00\svchost.exe.hdmp
در اسکن اول آواست پیداش میکنه و از بین میبره ولی یه اروری هستش که هر روزی چند بار میاد این ارور چه هستش ایا کسی تا به حال با او برخورد داشته و اگه کس راه از بین بردنش رو بلده لطفا راهنمایی کنه
سیستم من یک سرور که با مودم به اینترنت وصل است و یک سیستم کلاینت که از طریق شبکه و هاب به سرور وصله
و هر وقت این ارور میاد اکه دنت سند زده شود ارتباط بعد از 1 دقیقه با لرزشی در دستکتاپ و تغییر رنگ قطع می شود
که این مشکل با رستارت حل میشود
من ویندوزم رو عوض کردم و کارت شبکه هم عوض کردم ولی بازم هم این ارور میاد در ضمن روز های اول بعد از نصب ویندوز روزی 2 بار میاد ولی به مرور زمان تعداد اون بیشتر می شود
اگر دنت سند نزنم و به کار خودم ادامه بدم چند تا از این ارور روی هم میاد و گاهی هم ارور فایل svchost.exe رو می دهد
لطفا کمکم کنید
دوستان اگه بازم سوالی دارند با ایدی pedege_15 یاهو در خدمتشون هستم
![]()
Last edited by pedege; 09-06-2007 at 09:27.
بله آقا جان من با اون چبرنامه ایی که معرفی کردید پس از اینکه دانلودش کردم اومدم اسکن کنم همش ارور میداد و علت چی بود نمیدونم؟
وقتی روی دکمه اسکن میزدم سیستم بعد از لوگ آف شدن و دوباره لوگین کردن خودم روی اسکن میزدم که تا درایو F من که میرسید مشکلی نبود اما همینکه به این درایو میرسید هنگ میکرد و ارور میداد که وقتی روی اکی اون ارور میزدیم دیگه برنامه خارج میشد.
در درایو F من ویندوز ویستا هستش ( گفتم شاید کمکی بکنه )
دوست عزیز با توجه به مسیری که نشان داده اید و اروری که به شما میده میتونم بگم که سیستم شما به هیچ
ویروسی آلوده نیست و سیستم شما مشکل نرم افزاری با بقیه درایو هاتون داره. شما به این نکته توجه بکنید که
بعد از نصب دوباره ویندوز آیا درایوی رو نصب میکنید یا نه ؟
اگر شما به اسم svchost.exe.hdmp دقت بکنید متوجه میشید که پسوند Svchost با کمله hd شروع میشه. یعنی
این اروری که در مورد Svchost میده مربوط به سرویسی میشه که توسط یکی از داریو های شرکت HD نصب شده.
شما اول چک بکنید ببینید که اسکنر و یا پرینتری به کامپیوترتون نصب کردید یا نه؟ اگر وصل کردید پس بگردید و داریو
آپدیت شده اون رو دانلود کنید. البته من بطور مثال گفتم اسکنر یا پرینتر اما ممکنه شما از یه چیز دیگه HD استفاده
بکنید.
از طرفی دیگه شما اشاره کردید که آنتی ویروس شما ویروسی رو پیدا کرده و اونو پاک کرده. در اینجا بازم احتمال
میدم که پروسه Svchost شما آسیب دیده و بهتره اونو تعمیر کنید.
یک نکته دیگه هم وجود داره که باعث نشان دادن همچین پیغامهایی میشه و اون مربوط میشه به حملات نتورک .
یعنی یک سری حملات پی در پی بر روی سرور شما انجام میشه و باعث ضربه زدن به این پروسه میشه. تا کنون
همچین حملاتی فقط از دست ویروس Blaster و یا Sasser بر اومده. حالا جای سوال اینجاست که آیا فایروالی بر
رو سیستم شما نصب است یا نه؟ اگر نیست حتما نصب کنید.
بعد از چک کردن موارد بالا ستارت آپ سیستمتون رو هم چک کنید و لیست تمامی سرویس ها و پروسه هایی رو
که با ویندوز شما بالا میان رو در اینجا بنویسید تا من و دوستان دیگه بیشتر بتونیم کمکتون بکنیم.
Last edited by Persian.Boy; 09-06-2007 at 15:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)