تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 215 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام. فلش مموری من از کامپیوتر دانشگاه یه ویروس گرفته که همه فولدر ها را به شکل فایل exe در آورده و به کامپیوترم هم انتقال داده . mac afee من اونو نشناخت ولی bitdefender میگه که trojan.shellstartup هست . node 32 هم میگه probably unknown newheur_pf virus هست. usb خودم و خواهرم و برادرم و کامپیوترامون همه این ویروسو گرفتن . خواهشا جواب من رو بدید . این ویروسه بدبختم کرده خیلی فایلهای مهم دارم که تو اون فولدر ویروسیا هستن برای همین باز نمیشن.
    سلام،
    نمیدونم که چه ویروسی و تروجانی بود که از روی یه سی دی اومد روی سیستم من و کلی حالم رو گرفت
    کارش این بود که فولدر ها رو اگزه میکرد و در نگاه اول تمام فایلهای عکس و برخی نرم افزار های من رو دلیت کرد که بعد از اینکه با هزار مکافات به اینترنت وصل شدم و کسپراسکای رو آپدیت کردم و گشت و پیداش کرد و سیستم رو از لوس این ویروس و تروجانهای بی صفت راحت کرد و حالا مشکلی که دارم اینه که فهمیدم فایل های من دلیت نشدند بلکه مخفی شدن چون وقتی روی درایو راست کلیک میکنم و حجمش رو نگاه میکنم در قیاس با زمانی که وارد درایو میشم و محتویاتش رو برسی میکنم از لحاظ حجم تفاوت بسیاری دارند و به علاوه اینکه وقتی آنتی ویروس در حال سرچ کردن هستش میبینم که فولدرهام رو با همون اسماشون داره اسکن میکنه !!! یعنی که فقط فایلای من غیر قابل دیدن شده و تازه وقتی دیدم اینطور برای صحت ماجرا اسم یکی از فولدر هام و فایل درونش رو که میدونستم در آدرس بار زدم و دیدم فایلم باز شد!!؟؟ یعنی هستش .حالا شما دوستان بگید که راهی هست تا دوباره به صورت غیر مخفی درشون بیارم؟
    این رو هم بگم که وقتی از طریق آدرس بار وارد یه فولدری که نمیبینمش ( یعنی فکر کردم حذف شده ) میشم و راست کلیک میکنم که اون رو از هایدن بودن در بیارم میبینم که تیک هایدنش غیر فعاله و نمیشه تیک رو دست زد؟؟!!
    خواهش میکنم که کمک کنید.
    دوستان عزیز

کمی جستجو همیشه مفید است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض چه کسی این ارور رو میشناسه Generic host process for win32 services

لطفا نمنو راهنمایی کنید تا از شر این ارور خلاص بشم

Edit :عکس تعویض شد.
    vtn54

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

لطفا نمنو راهنمایی کنید تا از شر این ارور خلاص بشم

سلام دوست من

قبل از پرداختن به مشکل شما خواهش می کنم منبعد برای هر مشکلتان یک تاپیک مجزا ایجاد نکنید مگر اینکه تاپیک مجزایی برای این کار پیدا نکنید و نیز از گذاشتن عکس هایی با این حجم ( 360 کیلوبایت ! ) خودداری کنید

و اما در مورد مشکل شما : شما متن اخطار را نگذاشته اید ولی من تقریبا با اطمینان می توانم بگویم که این اخطار ربطی به ویروس و اسپایور و ... ندارد .این گونه اخطارها معمولا بدنبال خطاهای سخت افزاری ( پرینتر , اسکنر و ... ) و یا نرم افزاری ایجاد می شود .هر چند بهتر است همیشه یک آنتی اسپایور و آنتی ویروس قوی و آپدیت شده روی سیستمتان نصب باشد و سیستم را با آن اسکن کنید .برای رفع این مشکل این این وصله امنیتی مایکروسافت را داونلود ونصب کنید اگر مشکلتان حل نشد مشکلتان را در انجمن نرم افزار مطرح کنید ( البته با متن اخطار ) تا دوئستان راهنماییتان کنند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض در مورد ویروس و راه مبارزه با آن

با سلام

یه ویروس که با ویروس یاب آواست شناسایی شده و به آدرس زیر است
    C:\Documents and Settings\ICT_Server\Local Settings\Temp\WER515a.dir00\svchost.exe.hdmp

لطفا منو راهنمایی کنید این چه ویروسی هستش و چطور از بینش ببرم.
    Last edited by pedege; 08-06-2007 at 18:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا جان من مشکلم از بابت حذف این تروجان حل شده ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم فایلهای سوپر هایدن شدم رو به صورت معمولی درآرم لطفا راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا جان من مشکلم از بابت حذف این تروجان حل شده ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم فایلهای سوپر هایدن شدم رو به صورت معمولی درآرم لطفا راهنمایی بفرمایید.
    دوست عزیز

شما از آن برنامه ای که برای از بین بردن این تروجان گذاشته شده استفاده کردید ؟ کار این برنامه فقط از بین بردن تروجان نیست پوشه های مخفی شده را به حالت اول بر می گرداند.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

یه ویروس که با ویروس یاب آواست شناسایی شده و به آدرس زیر است
    C:\Documents and Settings\ICT_Server\Local Settings\Temp\WER515a.dir00\svchost.exe.hdmp

لطفا منو راهنمایی کنید این چه ویروسی هستش و چطور از بینش ببرم.
    سلام دوست عزیز

ضمن خوشامد گویی خدمتتان عرض کنم نیازی نیست برای هر مشکلی که پیدا می کنید یک تاپیک جدید ایجاد کنید اگر دقت می کردید ما یک تاپیک مخصوص مربوط به مشکلات ابتلا به ویروسها در این انجمن داریم .در ضمن برای اینکه دوستان بتوانند کمکتان کنند باید اطلاعات بیشتری در مورد مشکلتان بنویسید .مثلا شما در این پست فقط مسیر فایل آلوده را نوشته اید و اشاره ای به اسم ویروس و نیز به اینکه آیا آواست توانسته پاکش کند یا نه نکرده اید .اگر آواست توانسته ویروس را پاک کند و در اسکن دوم چیزی پیدا نکند جای نگرانی نیست ولی من توصیه می کنم آنتی ویروستان را آپدیت کنید , System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode یکبار دیگر سیستمتان را با ان اسکن کنید ببینید چیزی پیدا می کند یا نه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام

مشکل من در مورد ویروس svchost.exe که توسط ویروس یاب اواست شناسایی میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از شرش خلاص بشم.
    آدرسشم:

در اسکن اول آواست پیداش میکنه و از بین میبره ولی یه اروری هستش که هر روزی چند بار میاد این ارور چه هستش ایا کسی تا به حال با او برخورد داشته و اگه کس راه از بین بردنش رو بلده لطفا راهنمایی کنه

سیستم من یک سرور که با مودم به اینترنت وصل است و یک سیستم کلاینت که از طریق شبکه و هاب به سرور وصله
    و هر وقت این ارور میاد اکه دنت سند زده شود ارتباط بعد از 1 دقیقه با لرزشی در دستکتاپ و تغییر رنگ قطع می شود
    که این مشکل با رستارت حل میشود

من ویندوزم رو عوض کردم و کارت شبکه هم عوض کردم ولی بازم هم این ارور میاد در ضمن روز های اول بعد از نصب ویندوز روزی 2 بار میاد ولی به مرور زمان تعداد اون بیشتر می شود
    اگر دنت سند نزنم و به کار خودم ادامه بدم چند تا از این ارور روی هم میاد و گاهی هم ارور فایل svchost.exe رو می دهد

لطفا کمکم کنید
    دوستان اگه بازم سوالی دارند با ایدی pedege_15 یاهو در خدمتشون هستم
    Last edited by pedege; 09-06-2007 at 09:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

14

دوست عزیز

شما از آن برنامه ای که برای از بین بردن این تروجان گذاشته شده استفاده کردید ؟ کار این برنامه فقط از بین بردن تروجان نیست پوشه های مخفی شده را به حالت اول بر می گرداند.
    بله آقا جان من با اون چبرنامه ایی که معرفی کردید پس از اینکه دانلودش کردم اومدم اسکن کنم همش ارور میداد و علت چی بود نمیدونم؟
    وقتی روی دکمه اسکن میزدم سیستم بعد از لوگ آف شدن و دوباره لوگین کردن خودم روی اسکن میزدم که تا درایو F من که میرسید مشکلی نبود اما همینکه به این درایو میرسید هنگ میکرد و ارور میداد که وقتی روی اکی اون ارور میزدیم دیگه برنامه خارج میشد.
    در درایو F من ویندوز ویستا هستش ( گفتم شاید کمکی بکنه )

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام

مشکل من در مورد ویروس svchost.exe که توسط ویروس یاب اواست شناسایی میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم از شرش خلاص بشم.
    آدرسشم:

در اسکن اول آواست پیداش میکنه و از بین میبره ولی یه اروری هستش که هر روزی چند بار میاد این ارور چه هستش ایا کسی تا به حال با او برخورد داشته و اگه کس راه از بین بردنش رو بلده لطفا راهنمایی کنه

سیستم من یک سرور که با مودم به اینترنت وصل است و یک سیستم کلاینت که از طریق شبکه و هاب به سرور وصله
    و هر وقت این ارور میاد اکه دنت سند زده شود ارتباط بعد از 1 دقیقه با لرزشی در دستکتاپ و تغییر رنگ قطع می شود
    که این مشکل با رستارت حل میشود

من ویندوزم رو عوض کردم و کارت شبکه هم عوض کردم ولی بازم هم این ارور میاد در ضمن روز های اول بعد از نصب ویندوز روزی 2 بار میاد ولی به مرور زمان تعداد اون بیشتر می شود
    اگر دنت سند نزنم و به کار خودم ادامه بدم چند تا از این ارور روی هم میاد و گاهی هم ارور فایل svchost.exe رو می دهد

لطفا کمکم کنید
    دوستان اگه بازم سوالی دارند با ایدی pedege_15 یاهو در خدمتشون هستم
    دوست عزیز با توجه به مسیری که نشان داده اید و اروری که به شما میده میتونم بگم که سیستم شما به هیچ

ویروسی آلوده نیست و سیستم شما مشکل نرم افزاری با بقیه درایو هاتون داره. شما به این نکته توجه بکنید که

بعد از نصب دوباره ویندوز آیا درایوی رو نصب میکنید یا نه ؟

اگر شما به اسم svchost.exe.hdmp دقت بکنید متوجه میشید که پسوند Svchost با کمله hd شروع میشه. یعنی

این اروری که در مورد Svchost میده مربوط به سرویسی میشه که توسط یکی از داریو های شرکت HD نصب شده.

شما اول چک بکنید ببینید که اسکنر و یا پرینتری به کامپیوترتون نصب کردید یا نه؟ اگر وصل کردید پس بگردید و داریو

آپدیت شده اون رو دانلود کنید. البته من بطور مثال گفتم اسکنر یا پرینتر اما ممکنه شما از یه چیز دیگه HD استفاده

بکنید.

از طرفی دیگه شما اشاره کردید که آنتی ویروس شما ویروسی رو پیدا کرده و اونو پاک کرده. در اینجا بازم احتمال

میدم که پروسه Svchost شما آسیب دیده و بهتره اونو تعمیر کنید.

یک نکته دیگه هم وجود داره که باعث نشان دادن همچین پیغامهایی میشه و اون مربوط میشه به حملات نتورک .

یعنی یک سری حملات پی در پی بر روی سرور شما انجام میشه و باعث ضربه زدن به این پروسه میشه. تا کنون

همچین حملاتی فقط از دست ویروس Blaster و یا Sasser بر اومده. حالا جای سوال اینجاست که آیا فایروالی بر

رو سیستم شما نصب است یا نه؟ اگر نیست حتما نصب کنید.

بعد از چک کردن موارد بالا ستارت آپ سیستمتون رو هم چک کنید و لیست تمامی سرویس ها و پروسه هایی رو

که با ویندوز شما بالا میان رو در اینجا بنویسید تا من و دوستان دیگه بیشتر بتونیم کمکتون بکنیم.
    Last edited by Persian.Boy; 09-06-2007 at 15:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •