.gif)
منم تا الان اين بازيو بدون ترينر و سيو رفتم غير از چند روز پيش كه حال و حوصله نداشتم هي از اين random mission ها برم و پول در بيارم و با cheat engine پولم رو زياد كردم...
A1 خيلي وقته...
.gif)
من همه ليسانس ها رو يكي 2 هفته پيش گرفتم
اتفاقا سر ميشن آخرش اعصاب خيلي ها از جمله مسلم رو خورد كرده بود كه عكسش رو گذاشتم چند صفحه پيش انگيزه بره بالا...
.gif)
با +3 ثانيه فكر كنم ( ولي واقعا در حد ليگ آنلاين LFS رانندگي ميكردم تو پيستش تا بتونم ردش كنم )
راستي انجام دادن ميشن ها با ويل هم كار ساده اي نيست و به نظرم با كنسول يه مقداري قدرت مانور زياد تره و سريعتر ميتوني عمل كني هرچند ويل يسري مزايا مثل شيفت كردن خيلي سريع رو داره كه كلي جلوت ميندازه
در آخر هم يه دفاعيه ديگه از اين بازي بكنم و اينه كه يه فيزيك real از رانندگي به اين نسخه اضافه شده ( تااينجايي كه من فهميدم ، شايد بازم بيشتر باشه ) كه من ياد گرفتم ازش و اين خودش كلي ارزش داره ( خيلي از فيزيكها و كنترلها متاسفانه واسه پليرهايي كه بدون ويل بازي ميكنن تجربه نميشه و اين ممكنه بازي رو از ديد پلير كمرنگ جلوه بده ، البته خداييش هم نشون دادن همچين افكتها و فيزيكها با 4 تا دكمه سخته كه بگيم مثلا كم كاري كردن و ... )