تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 102 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کاش می شد بتونم یه نامه ای چیزی به سازنده بازی بنویسم و بگم که مرحله Down the Mountain رو یه دستکاری بکنه و آپدیتی چیزی بده و اصلاح کنه حالا این آپدیت می خواد باعث از بین رفتن خیسی جاده بشه یا زمان 2:49 رو افزایش بده به هر حال باعث بشه این مرحله رد بشه چون هر چی بیشتر بازی می کنم این مرحله رو به جای بهبود بدتر و بدتر میشه نتیجه! هیچ چیزی باعث نمیشه که آدم بتونه مهارت کسب کنه من قول شرف می دم کسی اگه بتونه با ایکس باکس 360 این تیکه رو رد کنه یه جایزه خوب بدم. البته از کسی هم انتظار ندارم این کار رو بکنه مگه اینکه PC باز ها با ترینر بتونن اینجا رو رد کنن با ایکس باکس محاله حقیقتا ایراد داره. ایکاش میشد می تونستم یه ارتباطی داشته باشم با سازندگان بازی

+

آپدیت

خوب بابای مربوطه در اومد و این مرحله تموم شد و لایسنس لعنتی A2 هم گرفته شد!
    برخلاف گفته کیوان که گفته بود بعد رد کردن این مراحل و گرفتن A1 و A2 دست می ده من هیچ حسی جز نفرت از بازی نداشتم! و دوست داشتم سازنده بازی رو به خاطر تعبیه یه همچین چالش های سوهان اعصابش خفه کنم... حقیقتا این لایسنس های هاوایی لذتی نداره حتی Pass کردنشون هم برام شادی آور نبود از بس کلافه ام کرده بود...

می تونم توضیح بدم که چرا بعد از رد کردن این مرحله حس خاصی نداشتم چون می دونم اتفاقی بود و اگه بخوام دوباره برنده بشم اینجا رو باز هم باید بعد از دهها زجه زدن برنده بشم تازه شاید! پس این هیچ لذتی نداره... حقیقتا از بازی های این مدلی متنفرم حیف که این بازی آیتم های جذابی داره و باعث میشه خوشم بیاد وگرنه 1 ثانیه هم وقتم رو با چنین بازی منفی و شانسی تلف نمی کردم. من چالش هایی رو دوست دارم که وقتی بتونم از پسش بر بیام بتونم دفعات بعدی هم از پسش بر بیام نه اینکه 100 ها بار یه جا رو بازی کنم بالاخره از شانس یکیش بگیره!

لایسنس A1 هم خیلی مزخرفه! پاگانی زوندا اصلا خوب نیست... گند زده توی هیکل هر چی ماشین خوب و باحاله... شرف داشت ماشین های ژاپنی رو میاورد اینجوری می کوبوند پس چرا توی هیچ کدوم از این تست های آشغال از ماشین نیسان سوبارو و ... استفاده نمی شه؟
    Last edited by Spaniuly; 04-03-2011 at 00:11.

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه اوه آرمين مثل اينكه بعد داغونت كرده هااااا بابا بخيال...

در رابطه با اون ميشن هم به شخصه اشكم در اومد اماا !!!!! قلقش دستم اومد و فهميدم كجا ها بايد گوله برم حتي خارج از مسير كه زمان به نفعم بشه و اونجاهايي كه كم ميارم جبران بشه...

فقط اينو بهت ميگم كه ميشن خيلي دقيقي هست و بايد خيلي تمركز داشته باشي...
    يه جاهايي از مسير بايد كاما سرعتت رو بياري پايين و يه جاهايي نه گوووووله كنـــــــــــــي...

منم خيلي سرش داغون شدم اما بعد از اينكه رفتمش و تمومش كردم فهميدم كه ميشن خيلي گردن كلفتي بود و قشنگ هم طراحي شده بود...! طرفداري نيست...چونكه قشنگ رس پلير رو ميكشه تا اين مرحله رو پاس كنه...خيلي فنيه خداييش

در رابطه با بنز CLK 63 AMG black series هم راستش رو بخواي در واقعيت هم همينقدر پشتش در ميره به خاطر قدرت زياد امااا ميتوني بري تو driving aid و بزاري رو Full asistant كه همه سيستمهاي كنترلي بياد به كمكت هرچند اين ماشين ذاتش اينه كه پشتش بازي كنه و از قصد هم اين ماشين رو تو اين ميشن گذاشتن كه اشك پلير رو در بياره مخصوصا كه زمين خيسه

به نظر من كه همه ماشينهاش در يه حد هستن و رو همشون به يك اندازه كار شده

اما من بر عكس نظر تو وقتي يه همچين ميشن هاي خوفي رو ديدم و وقتي تونستم ردشون كنم فهميدم ليسانس رو صرفا يلخي بهت نميده و بايد قشنگ فوت و فن قضيه رو ياد بگيري و اجرا كني تا بتوني حداكثر استفاده رو از اون ماشين مورد نظر و اون كلاس مورد نظر ببري

در نهايت اگر ميبيني سختته سيوت رو بده برات برم ( هرچند خودم دل خوشي از اين ميشن ندارم )
    اديت : مثل اينكه شاخش رو شكوندي خودت....ديدي شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــد...

اما بازم به نظرم اون مرحله تو ibiza CUP كه با SUV بايد ميرفتي از اينم واسم سخت تر بود
    Last edited by bbp; 04-03-2011 at 00:43.

4. 3 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرش جان اگه یه بازی تا این حد اعصابم رو بهم بریزه دیگه یه دفعه ترینر می زنم دیگه... سیو نمیدم که!
    شوخی کردم بابا ترینر خور بودم که نمیرفتم سمت کنسول... من نسخه کنسولی رو بازی می کنم جیگر راستی آرش A1 رو گرفتی تو؟

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم تا الان اين بازيو بدون ترينر و سيو رفتم غير از چند روز پيش كه حال و حوصله نداشتم هي از اين random mission ها برم و پول در بيارم و با cheat engine پولم رو زياد كردم...

A1 خيلي وقته...
    من همه ليسانس ها رو يكي 2 هفته پيش گرفتم
    اتفاقا سر ميشن آخرش اعصاب خيلي ها از جمله مسلم رو خورد كرده بود كه عكسش رو گذاشتم چند صفحه پيش انگيزه بره بالا... با +3 ثانيه فكر كنم ( ولي واقعا در حد ليگ آنلاين LFS رانندگي ميكردم تو پيستش تا بتونم ردش كنم )

راستي انجام دادن ميشن ها با ويل هم كار ساده اي نيست و به نظرم با كنسول يه مقداري قدرت مانور زياد تره و سريعتر ميتوني عمل كني هرچند ويل يسري مزايا مثل شيفت كردن خيلي سريع رو داره كه كلي جلوت ميندازه

در آخر هم يه دفاعيه ديگه از اين بازي بكنم و اينه كه يه فيزيك real از رانندگي به اين نسخه اضافه شده ( تااينجايي كه من فهميدم ، شايد بازم بيشتر باشه ) كه من ياد گرفتم ازش و اين خودش كلي ارزش داره ( خيلي از فيزيكها و كنترلها متاسفانه واسه پليرهايي كه بدون ويل بازي ميكنن تجربه نميشه و اين ممكنه بازي رو از ديد پلير كمرنگ جلوه بده ، البته خداييش هم نشون دادن همچين افكتها و فيزيكها با 4 تا دكمه سخته كه بگيم مثلا كم كاري كردن و ... )
    Last edited by bbp; 04-03-2011 at 09:42.

8. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب بالاخره از شر این لایسنس ها راحت شدم اصلا حس خوبی نداشت! 20 تا گیم اسکور ناقابل داد که بخوره تو سرش باید یه 100 تا اچیومنت میداد واسه این... حقیقتا این لایسنس های A1 A2 چرت بودن...

حوصله چمپیون ها رو ندارم می خوام یکمی دیسکاوری کنم توی هاوایی کسی نقشه هاوایی رو نداره؟ یه چیزی مثل همونی که واسه ایبیزا بود؟

داره خودمونی میشه haadese's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود
    من تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی گیرم نیومد
    این ایبیزا نقشش واقعا عالی بود

11. این کاربر از haadese بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تا الان اين بازيو بدون ترينر و سيو رفتم غير از چند روز پيش كه حال و حوصله نداشتم هي از اين random mission ها برم و پول در بيارم و با cheat engine پولم رو زياد كردم...

A1 خيلي وقته...
    من همه ليسانس ها رو يكي 2 هفته پيش گرفتم
    اتفاقا سر ميشن آخرش اعصاب خيلي ها از جمله مسلم رو خورد كرده بود كه عكسش رو گذاشتم چند صفحه پيش انگيزه بره بالا... با +3 ثانيه فكر كنم ( ولي واقعا در حد ليگ آنلاين LFS رانندگي ميكردم تو پيستش تا بتونم ردش كنم )

راستي انجام دادن ميشن ها با ويل هم كار ساده اي نيست و به نظرم با كنسول يه مقداري قدرت مانور زياد تره و سريعتر ميتوني عمل كني هرچند ويل يسري مزايا مثل شيفت كردن خيلي سريع رو داره كه كلي جلوت ميندازه

در آخر هم يه دفاعيه ديگه از اين بازي بكنم و اينه كه يه فيزيك real از رانندگي به اين نسخه اضافه شده ( تااينجايي كه من فهميدم ، شايد بازم بيشتر باشه ) كه من ياد گرفتم ازش و اين خودش كلي ارزش داره ( خيلي از فيزيكها و كنترلها متاسفانه واسه پليرهايي كه بدون ويل بازي ميكنن تجربه نميشه و اين ممكنه بازي رو از ديد پلير كمرنگ جلوه بده ، البته خداييش هم نشون دادن همچين افكتها و فيزيكها با 4 تا دكمه سخته كه بگيم مثلا كم كاري كردن و ... )

اقا سلام
    من چون عضو جدیدم نمی تونم پیغام خصوصیتونو جواب بدم

با کارت شتاب خرید اینترنتی کردم
    تقریبا 1 ساعت بعدش سریال و اس ام اس کردن واسم
    تو خود سایت هم تو بخش فاکتور ها هست

بازم یاد اوری کنم
    واسه انلاین بازی کردن باید 1 پروفایل جدید بسازین که کل سیو هاتون میپره
    یعنی همه لیسانس ها از اول
    اگر هم بخاطر کازینو میخواین انلاین بازی کنین علاوه بر شماره سریال و .... باید 12.5$ هم به خود اتاری بدین تا بهتون اجازه استفاده از کازینو رو بده
    یعنی رفتن تو کازینو چیزی حدود 40 هزار تومن اب میخوره

13. 2 کاربر از haadese بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسي دوست عزيز...

فقط

شما با چه اينترنت ADSL تست كرديد ؟ سرعتش چطور بود تو بازي...آيا خوب جواب ميده يا لگ داره؟

بابت سيو مشكلي فكر نكنم باشه سيو از دوستم ميگيرم

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب بابای مربوطه در اومد و این مرحله تموم شد و لایسنس لعنتی A2 هم گرفته شد!
    برخلاف گفته کیوان که گفته بود بعد رد کردن این مراحل و گرفتن A1 و A2 دست می ده من هیچ حسی جز نفرت از بازی نداشتم! و دوست داشتم سازنده بازی رو به خاطر تعبیه یه همچین چالش های سوهان اعصابش خفه کنم... حقیقتا این لایسنس های هاوایی لذتی نداره حتی Pass کردنشون هم برام شادی آور نبود از بس کلافه ام کرده بود...

می تونم توضیح بدم که چرا بعد از رد کردن این مرحله حس خاصی نداشتم چون می دونم اتفاقی بود و اگه بخوام دوباره برنده بشم اینجا رو باز هم باید بعد از دهها زجه زدن برنده بشم تازه شاید! پس این هیچ لذتی نداره... حقیقتا از بازی های این مدلی متنفرم حیف که این بازی آیتم های جذابی داره و باعث میشه خوشم بیاد وگرنه 1 ثانیه هم وقتم رو با چنین بازی منفی و شانسی تلف نمی کردم. من چالش هایی رو دوست دارم که وقتی بتونم از پسش بر بیام بتونم دفعات بعدی هم از پسش بر بیام نه اینکه 100 ها بار یه جا رو بازی کنم بالاخره از شانس یکیش بگیره!

لایسنس A1 هم خیلی مزخرفه! پاگانی زوندا اصلا خوب نیست... گند زده توی هیکل هر چی ماشین خوب و باحاله... شرف داشت ماشین های ژاپنی رو میاورد اینجوری می کوبوند پس چرا توی هیچ کدوم از این تست های آشغال از ماشین نیسان سوبارو و ... استفاده نمی شه؟
    آرمین جان، بهت حق میدم و گفته هاتو تا حدودی قبول دارم... مخصوصا در مورد اینکه بازی نباید شانس محور باشه...
    گذروندن این لایسنسها هیچ لذتی نداره، مگر وقتی تموم میشه و به نظر من تنها موردی که باعث میشه گیمر نخواد بعد از اتمام بازی دوباره اونو شروع کنه همین بخش لایسنسهای بازیه.
    البته اگه یادت باشه من سر photography های Ibiza همین مورد رو مطرح کردم و گفتم زیاد انگیزه ای واسه پیدا کردن مکانهای عکاسی ندارم؛ یکی از دلایلش هم اینه که اصلا مهارت خاصی نمیخواد، جایزه در خور توجهی هم نداره، فقط انقدر باید تو جاده ها بچرخی تا شانسی بهشون برخورد کنی. ولی به قول خودت مسئله تمام کردن کل بازیه نه اینکه مثلا 50000 دلار از بابت عکاسی گیرت بیاد...فرق لایسنسها اینه که مجبوری ردشون کنی وگرنه مراحلش آزاد نمیشه... منم تمام تلاشمو کردم تا اول کل لایسنسها رو تموم کنم بعد برم سراغ باقی مراحل.
    من PC دارم و نمیدونم تو کنسول سخت تره یا آسونتر هرچند یه سری از برو بچ میگفتن کسی که با کیبورد A2 و A1 رو رد کنه جایزه داره. نکته ای که از مطالعه پستهای قبلی دستگیرم شد اینه که ظاهرا سختی این بازی با کیبورد، کنسول و ویل با هم فرق داره. شما Down the Mountain دخلت رو آورده و آرش مرحله آخر A1. در صورتی که به نظر من هر دوی این مراحل زیاد سخت نبود، مخصوصا مرحله آخر A1 رو من فقط دو بار رفتم و دفعه دوم با 4 ثانیه اختلاف پاسش کردم. ولی مرحله هفتم A1 رو شاید نزدیک شصت هفتاد بار رفتم تا Pass شد، ولی ظاهرا برای شما خیلی سخت نبوده. با تمام اینکه بعضی از این مراحل بد رو اعصاب بودن ولی کلا خیلی سخت نبود و وقتی همشون رو رد کردم حس خوبی داشتم... من تو این قضیه با آرش موافقم لایسنسهای A2 و A1 همینجوری یلخی طراحی نشدن و عیار گیمر رو مشخص میکنه، هرچند شانسی رد بشه. مطمئن هم هستم غیر از اون مرحله Down the Mountain یا شاید یکی دوتای دیگه بقیش واست خیلی آزار دهنده نبوده... و این مورد نباید باعث بشه که از کل بازی متنفر بشی..!
    بهر صورت تو بازیی که همش تفریحه و خیلی پیچیدگی نداره، وجود چندتا مرحله اینجوری چیز خیلی عجیبی نیست
    Last edited by Keyvan2139; 04-03-2011 at 19:30.

16. 2 کاربر از Keyvan2139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي دوست عزيز...

فقط

شما با چه اينترنت ADSL تست كرديد ؟ سرعتش چطور بود تو بازي...آيا خوب جواب ميده يا لگ داره؟

بابت سيو مشكلي فكر نكنم باشه سيو از دوستم ميگيرم
    من با 128 دارم بازی میکنم
    لگ هم نداره
    قبلا یهو سرور هاشون داون میشد
    ولی الان دریتش کردن

سیو هم نمی تونی بگیری باید پروفایل انلاین بسازی و مشخصات پروفایلت باید با مشخصات اکانت اتاریت یکی باشه
    دو نفر نمی تونن با 1 یوزر بازی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •