شهریه شبانه حدوده 300 تومنه ترمی با 20 واحد
شهریه شبانه حدوده 300 تومنه ترمی با 20 واحد
دوستان زبان های دیگه مثل ایتالیایی اسپانیایی آلمانی روسی فرانسوی ....کدومش بهتر بعد انگلیسی بخونیم نظر خودم روی فرانسوی یا اسپانیایی !
بعد باید آشنایی مقدماتی داشته باشیم با این زبان ها ؟ شنیدم از اول درس میدن ؟
بترتیب بعد از انگلیسی: چینی- فرانسه - آلمانی - ژاپنی - اسپانیولی - روسی
چینی که پدر ادم در میاد ! یه حروفش رو بخوای یاد بگیری 2 سال طول میکشه !!!
احتمالا همون فرانسه برم اگه انگلیسی تو تهران قبول نشدم !
میگم هیچی هم بلد نباشی میشه بری یعنی حتی الفباش رو هم بلد نباشی ؟
والا من خودم خیلی میخوام چینی یاد بگیرم ولی عمراً بشه اون 600 تا حروف الفباشو در 4 سال یاد بگیرم! ولی واقعاً کسی که چینی بلد باشه برد میکنه، مخصوصا الان که چینی ها دارن دنیا رو فتح میکنن. بهترین کار اینه که با دانشجوی رشته چینی صحبت کنی. فرانسه هم قبولیش زیاد راحت نیست. ببین رتبت تو زیر گروه 3 (فرانسه) تو کشور چنده. چون فرانسه کشوریه نه ناحیه ای. اگه خوبه امید هست و گرنه: خلاص...
بچه ها، انتخاب رشته واقعی کی شروع میشه؟
17م گفته بودن
يک 1187
دو 4386
سه 4320
چهار 2520
رتبه کل در سهميه 1698
احتمالا فرانسه هم قبول نشم !
شاید اسپانیایی یا ایتالیایی قبول شم !
میگم این دانشگاه خوارزمی چیه ؟ اونم زبان انگلیسی داره شاید اونو قبول شم !!
راستی یه سوال دیگه اول علامه یا اول شهید بهشتی بعد تهران ؟
Last edited by Reza_994; 05-08-2012 at 07:36.
نمیخوام ناامیدت کنم ولی من پارسال با رتبه زیرگروه 3 . 2000 فرانسه ی هیچ کدوم از دانشگاههای تهران روزانه و شبانه قبول نشدم.... ولی خوب میگن پارسال استقبال زیادی از فرانسه شد شاید امسال نشه
انگلیسی تهران قبول نمیشی بهشتی احتمالش کمه قبول شی ولی علامه شبانه قبول میشی شاید روزانه هم قبول شی
از نظر استادا و ... علامه بهتر از بهشتیه ولی از نظر جو کلاسا بهشتی بهتره علامه تفکیک جنسی شده کلاساش عین دبیرستانه
واحدهای درسی پیام نور عیناً مثل بقیه دانشگاه های دولتی هست. فقط نیمه حضوریه. واجب نیست بری سر کلاس.خواستی هم میتونی بری:-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)