دوست من شما از تو run بزن cmd بعد اونجا بزن ipconfig/flashdns بعد اینتر بزن بعد سرورو باز کن بعدم بازی کن
در مورد باز و بسته شدنشم شما بزن تو services.msc :run بعد اینجا بگرد دنبال world wide ...... بعد روش یه کلیک کن از سمت چپ stop رو یزن
دوست من شما از تو run بزن cmd بعد اونجا بزن ipconfig/flashdns بعد اینتر بزن بعد سرورو باز کن بعدم بازی کن
در مورد باز و بسته شدنشم شما بزن تو services.msc :run بعد اینجا بگرد دنبال world wide ...... بعد روش یه کلیک کن از سمت چپ stop رو یزن
Last edited by hamhami_333; 06-04-2010 at 09:20.
سام عليك...من بازیو اجرا كردمو مشكلی تو ماموريتا ندارم...ولو جديدم ريختم...درضمن از سرور مجازی DRM 0.3.2 استفاده كردم و پچ assassins_creed_2_1.01_us رو نصبيدم و لانچرم آپديت كردم...فقط يه مشكل هست اونم اينه كه بعده يه مدت بازی ديگه ويو پوينت ها نقشه رو باز نميكنن ولی ماموريت ها درست كار ميكنن. مشكلم فقط تو نقشه اس...وقتی اينطوری ميشه ميام بيرون از بازی ميبينم سرور نوشته lookup eror... يه همچين چيزی...حالا يكی مرام بزاره و آخرين ولوی درستو بزاره...راسی اينم يادم رفت بگم كه اين DRM SERVERE 0.3.2 يی كه من دان كردم تو فولدر سورسش ولو نداره فقط تو فولدر اصلی داره...حالا من ولو رو تو فولدر سورسم بريزم يا تو همون فولدر اصلی بريزم كه جايگزين ميشه؟؟؟ فعلا تو سورسش نريختم چون فايلی نبود كه جايگزين بشه. تو فولدر اصلی سرور ريختم جايگزين شد...درضمن من همزمان با بازی آنلاينم يعنی اول بازيو ميارم بعد آلت تب ميزنم آن ميشم واسه دانلودام...
يه با مرام كار مارو را بندازه
يا علی
شما چون تازه عضو شدید باید هی از طرف مدیریت تایید بشی بعد پستتو بذاره تو فروم.دوست منم که تازه عضو شده بود همین مشکلو داشت.بعد از یه مدت درست میشه.اگه دوباره اکانت بسازی همین آشو و همین کاسه![]()
اگه دنبالش کنی . میره تا یه برجی بعد تو از دیوار برج میری بالا و وقتی رسیدی پیش اون دختره. یه دمو نشون میده.
کسی نیست که یه خلاصه از داستان شماره یکش بنویسه ؟
خوب آخرین value رو من میذارم value pair 1793 که با این اشکال assassin tumb سفید رنگ توی رم (forli) حل میشه و اگه برید اونجا میتونید با ماشین پرنده در بالای رم پرواز کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب من شمشیر atair رو گرفتم توی سکانس 9 به بعد میتونید اون رو از آهنگری ویلا بخریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی you tube فهمیدم outfit atair رو باید آنلاین بدست آورد با امتیاز توی بازی آنلاین
و یه چیز دیگه شما وقتی همه ی پر ها رو بگیرید مادرتون رو از حالت شک بیرون میارید و آخرین شنل یعنی auditore آزاد میشه که با پوشیدنش گارد ها دنبالتون میکنن یه لحظه هم آروم و قرار ندارید
Last edited by eslamy_iut; 06-04-2010 at 12:07.
مراجعه کنین به پست اول تاپیک Assassin's Creed به ادرس زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو باید جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
شما باید فایل هاست ارجینال و بدون تغییر داشته باشی. بعد بزاری لانچرت اپ دیت شه و بعد ایشالا درست میشه. البته بعد اپ دیت شدنو فایل هاست رو دوباره عوض کن
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
با این value میشه بازی رو تموم کرد؟ در ضمن مشکل اپ دیت نشدن نقشه هم حل میشه؟![]()
بالاخره بهترین آموزشی که هست کدومه ؟ که بزاریم پست اول ؟
من اینا رو پیدا کردم درسته ؟
NEWEST SERVER VERSION 0.3.2
Latest Values 1800 PAIR-ALL MISSIONS COMPLETEDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVISTA & WIN 7 FIX
1. Go to System manager
2. Programs &Functions
3. Activate & Deactivate Windows Functions
4. Deactivate the hook before "Internet Information Services"
Last edited by ali_ranger22; 06-04-2010 at 12:26.
نقشه ی پر ها
Florence’s Santa Maria Novella
Florence’s San Giovanni
Florence’s San Marco
Villa Auditore in Monteriggioni
Romagna
Tuscany
Venice’s San Polo
Venice’s San Marco
Venice’s Dorsuduro
Venice’s Castello
Venice’s Cannaregio
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
تا حالا که من رفتم هیچ مشکلی نداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)