یه پیشنهاد
خانم شفیعی به نظر شما بهتر نیست که توی یه سایت جدا شما پاسخگو دوستان باشید؟
یه پیشنهاد
خانم شفیعی به نظر شما بهتر نیست که توی یه سایت جدا شما پاسخگو دوستان باشید؟
نه اینجوری بهتره اطلاعات شماها واسم مهمه ! شماها میتونید کمک خوبی واسه پیشرفت باشید فقط هم جمع دوستانه ای باشه که بیجهت با هم کل کل نکنیم. صبح تا ظهر واسه اعصابم کافیه![]()
براتون پ خ فرستادم![]()
حالا که اینطوریه منم بگم:
خط تلفن ما مدت ها بود PCM بود.میدونید یعنی چی؟یعنی قاتل اینترنت پر سرعت تا اینکه...
وقتی مخابرات منطقه مارا تحت پوشش قرار داد گفتم هرچی بشه هزینش میدم وقتی جلو رفتم دیدم خیلی هم خوبه!
سرعت روزانه 180 غیرقابل انکاره و سرعت 16 شب رایگان قابل تحمل.
یه سریال با کیفیت بلوری حدود 2 گیگ میشه دانلودش یعنی حدود 5 تومن حالا اگه بخوایم بخریم چقدر میشه؟اصلا کی داره؟
ممنونم.
منم اینجا هم جوابتونا میدم
اینجا بازدید کننده زیاد داره این میتونه مفید باشه شاید کسی از این سایت بازدید کنه و راه حلی بده که خیلی از مشکلات مشترکین حل بشه![]()
کجا تصویب نشد؟ این هم مصوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پست رو زدید این سوال هم برام پیش اومد شما با وجود اینکه سایت
رو دارید ولی اینجا به دنبال مشکلات کاربران هستید؟ بهتر نبود یک پشتیبانی آنلاین ایجاد میکردید یا همچین بخشی که کاربرها بتونند پرسش و پاسخ کنند چون درصد کمی از مشترکای مخابرات اصفهان اینجا رو میشناسند. یا اگر واقعا سمتی دارید و فعلا نمیتونید اینکار رو انجام دهید حداقل آدرس این تاپیک رو تو سایت مخابرات بزنید تا مشترکان شما بیان تو این انجمن و سوالشون رو بپرسند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البت درسته حرف شما
ولی ولی
ای کـــــــــــاش شبانه اش بهتر بود
من کلی ذوق کردم گفتم با این شبانه میتونم تو سایتم چیز آپلود کنم
ولی خداشاهده سرعت آپلود شبانه اش واقعا بده
2 الی 3 کیلوبایت برثانیه
یعنی دایال آپ برای آپلود تو سایت من بهتره تا شبانه مخابرات
کاشکی سرعت آپلودش خوب میشد
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
البت منم پیشنهادم همین بود
انجمنی باشه مال خودتون و تو سایتتون اعلام بشه
فکر کنم اونطوری بهتر نتیجه بده تا توی اینجا
به زودی![]()
با تشکر از پیگیریتون
پس تا شرایطتون برای زدن انحمن اختصاصی فراهم بشه حداقل آدرس اینجا رو بزنید تو سایت مخابرات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی خانم شفیعیان یه لطفی بکنید درخواست کنید تا 1کم پینگ سرویس ها کم بشه
خیلی خیلی بالاست !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)