دوستانی که اطراف ونک یا تو منطقه ی مخابراتی شیخ فضل الله هستن میشه بگن سرعت دانلودشون و پینگشون چقده؟! میخوام ببینم میصرفه داتکو ول کنم مخابرات بیگرم؟!
دوستانی که اطراف ونک یا تو منطقه ی مخابراتی شیخ فضل الله هستن میشه بگن سرعت دانلودشون و پینگشون چقده؟! میخوام ببینم میصرفه داتکو ول کنم مخابرات بیگرم؟!
reb جان بابایی چکار کردی همباز چه دسته گلی به اب دادی
داداش خوب اگه چیزی میدونی به ما هم بگو . هرچند که احتمال میدم بین سیستمهای توی شبکه ات یک فیلم رد و بدل کردی
چون توی سه ساعت رکورد اینقدری خیلی زیاده خداییی !!!!!!!!!!!!!!!!!! من یکی که کم اوردم![]()
مخابرات مثل داتک و شاتل نیست که تو هر منطقه سرعت فرق کنه. هرکجا که باشی دانلودت عمرا از 14 بالاتر بره.
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نوسانش برای من از 500 بایت برثانیه تا 14 کیلو بوده. پینگشم حضرت عباسیه. آپلودشم بی خیال شی بهتره بخاطر موبایل و آتیش و یو توب کم کمه
خیلی عذر میخوام اشتباه لپی شد من دیدم مهرداد میگه یه هفته طول کشیده تا آفیس دانلود بشه پیش خودم فکر کردم که این غیر ممکنه مگه این که سیستمش ایراد داشته باشه اصلا حواسم نبود که اینجا تاپیک مخابراته نه پارس آنلاین جدا شرمنده شدم.
reb جان داداش خواهشا تا اطلاع ثانوی توی این تاپیک پست نزن که بچه ها بدجوری به خونت تشنه ان !!!خود دانی !
سلام به همگی.شرکت های pap چند تا هستن موقعی که میریم ثبت نام خودشون شرکت pap رو برات انتخاب میکنن؟ در این مورد توضیح بدید.پیشاپیش ممنون![]()
الان کم کم دارم متوجه می شم که قانون ممنوعیت واگذاری 128 به بالا به بخش خانگی برای چی وضع شده.اولا تصورم بر این بود که اینها از روی قصد و نیتی سیاسی دست به این اقدام زدن ولی الان با دیدن این عقب موندگی ها بخصوص در روزهای اخیر متوجه شدم بابا این بنده خداها تقصیری ندارن به خاطر تحریم های بین المللی تجهیزات کافی در اختیار ندارن تا 128 بالاتر به خانگی هم ارائه بدن گفتن بیایم با 1 تیر 2 نشون بزنیم این قانون رو وضع می کنیم هم به ملت 128 بالاتر ندادیم و هم مشخص نمی شه که تحریم ها باعث عقب موندگی بخش اینترنت ایران شده در دهن همه بسه می شه چون قانونه و کسی نمی تونه حرفی بزنه ؛ بگه من 128 بالاتر می خوام اونها هم بگن آقا خانم ببخشید ما تجهیزات نداریم که تقدیم کنیم
Last edited by mehrdad38; 05-05-2010 at 06:14.
مهرداد جان تا وقتی 4 تا بیشعور تصمیم میگیریند انتظار نداشته باش کسی بگه ببخشید اقای مشتری که ما نمیتونیم همچین کاری انجام بدیم
بنازم به ریس جمهور ترکمنستان ( یکشک شور گدا گشنه بدون نفت) برگشت گفت کرمندان دولت 1 ماه حقوق نگیرید تا ما بتونیم نیروگاه بزنیم ! و مردم یک ماه حقوق از دولت نگرفتند و بودجه تامین شد
و خاک بر سر دولتمردانی که پول دارند و دچار یبوست شدید شده اند ........
رفتم پیش کاووسی نتیجه رو گفتم دیگه به من میگه فقطقاضی خواستم بگم دهن سرویس قاضی چیکاره IT هست اصلا در کچای IT قرار داره که بخواد تصمیم بگیره چی دانلود کنه به کجا ها سریعتر دسترسی پیدا کنه
مردم رو مثل هفت جد و اباشون بزغاله تشبیه کردند .
اخه دلیلی نداره یارو دهاتی برای من تصمیم بگیره. کجای دنیا همچین قانونی وضع میشه متاسفانه این اقایون اینقدر سر به زیرن که فقط تا بند ناف خودشون رو میبینند و اصلا رغبت نمیکنند به دنیا یه نگاه بندازن .
مهرداد دمت گرم باز در مورد زلزله هایتی ئ برقراری یک اینرتنت پرسرعت وایمکس 4 مگابایتی یه مطلب گذاشتی من بدجوری توی فکر رفتم که درشرایط اضطراری چه جوری میشه 4 مگ رو به مردم داد ولی یک تهران رو که نصف هایتی هم نیمشه رو نمیتونن وایمکس پر سرعت بدهند.
اونوقت این همه داد میزننند که ما پهنای باند نداریم و فلان فلان و لنگر .....اخرشو میبینیم که توی افغانستان اینترنت برقار کردند و ایران داره به افغانستان پهنای باند میفروشه .
مفته دیگه افغانها برن حال کنند به ملت که رسید هیچی گیرشون نیاد.
جالبترش اینه که 2-3 روز پیش جلوی سفارت ایران تو افغانستان تظاهرات کردند !!! این هم قدرشناسی افغانها !!! و نتیجه اعمال کسی که از ملت میگیره میده دهن اجنبی !
حقشونه .
هی Rebبعد از این با چشمای باز بیا تو تاپیک مثل اینکه شب قبلش تا صبح دانلود داشتی خواب الو بودی اینطوری پست دادی. مگر نه همه می دونن که سرویس مخابرات 128 هست با سرعت دانلود 13 الی 14. من می تونم برم ماهواره ای 2 مگابیت ببندم روی این مخابرات قبلا هم داشتم. ولی حیف پول.
داداش پز پارس آنلاینت رو به مای مخابراتی قحطی زده نده خدا ازت می گیرش ها حالا هی بیا پز بده
Last edited by mehrdad38; 05-05-2010 at 10:07.
فکر کنم اون سوالم سخت بود که کسی جوابش رو نداد.حالا از سرویس های مخابرات راضی هستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)