تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 89 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

بنظر من اگه اشتباه نکرده باشم Z111 و Z112 اگه درست خاطرم باشه خیلی خوب بودن(شرمنده پسونداش یادم نیست) خودم میخاستم یکیشونو بگیرم که یه مشکل واسم پیش اومد و پولم پرپر شد!!!
    اسمبل ژاپن بودن و خیلی عالی. حدود دو ماه پیش قیمتش حدود 2200000ت بود. ولی خدایی اگه یکم به خودت فشار بیاری و یه Z برداری پشیمون نمیشی.(اگه شدی هرچی دلت خواست بهم بگو!!)
    من هرچی گشتم حتی تو همین کمان رایانه 3مدل زد هست که رم یا حافظه اش از اون f227 کمتر بود شایدم اشتباه نوشته بودن..... بعد یکی به من گفت که فقط همین مدلf227 هست که بلوری داره و هم میخونه و هم رایت میکنه.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

من هرچی گشتم حتی تو همین کمان رایانه 3مدل زد هست که رم یا حافظه اش از اون f227 کمتر بود شایدم اشتباه نوشته بودن..... بعد یکی به من گفت که فقط همین مدلf227 هست که بلوری داره و هم میخونه و هم رایت میکنه.
    .
    .
    .
    .
    از سری F جدید 227 و 217 دارن فعلا فقط......................کی گفته فقط 227 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    سری Z خیلی خوبه اما گرونه و سایزشم 13 اینچ هستش

3. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

داداشی بیخیال همون f رو میگیرم با بقیه ی پولم هم لوازم جانبی و کیف و این جور چیزا میگیرم.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

راستی قبلش بهم گفتن دل بگیرم بعد یکی از دوستای داداشم گفت که کیفیت پخش یه فیلم رو توی سونی بهتر میفهمی تا دل ...... تاکید بسیارش سر سونی بود... منم از اول گفتم سونی... یه سری هم گفتن تو لپ تاپ حرف اولو اپل میزنه........ کلن گیجم کردن که من رو حرفم موندم سونی

5. این کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Assassins01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

داداشی بیخیال همون f رو میگیرم با بقیه ی پولم هم لوازم جانبی و کیف و این جور چیزا میگیرم.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

راستی قبلش بهم گفتن دل بگیرم بعد یکی از دوستای داداشم گفت که کیفیت پخش یه فیلم رو توی سونی بهتر میفهمی تا دل ...... تاکید بسیارش سر سونی بود... منم از اول گفتم سونی... یه سری هم گفتن تو لپ تاپ حرف اولو اپل میزنه........ کلن گیجم کردن که من رو حرفم موندم سونی
    شک نکن که سونی بهترین گزینس. حتی بنظر من از اپل هم بهتره. اپل فقط پول اسمشو میگیره.
    با پولی که میخای واسه اپل بدی میتونی یه کانفینگ صدبرابر بهتر رو تو وایو پیدا کنی. البته این نظر شخصیه منه.

.
    .
    .
    .
    از سری F جدید 227 و 217 دارن فعلا فقط......................کی گفته فقط 227 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    سری Z خیلی خوبه اما گرونه و سایزشم 13 اینچ هستش
    خب شما مطمئن باش آینده ی لپتاب ها در دست همین لب تاب های سایز کوچیک هستش.
    13 اینچ بسیار برای همچیتن لبتاب هایی با این کانفینگ فوق العاده عالیه. من بشخصه اگه یه روز دوباره بخام لب تابمو عوض کنم میرم سراغ همین 13 اینچی ها که بدون شک بهتریناشم سونی و سری Z داره.

7. این کاربر از Assassins01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12 لپ تاپ سونی نخرید

چقدر این گفته رو تایید میکنین؟

رایانه های همراه vaio که سازنده آن شرکت سونی است در شرایطی دارای ایرادهای قابل توجهی است که خدمات پس از فروش آن نیز مشکلات خاصی را برای این شرکت رقم زده است. از این رو برخی از شرکت های
    فروش این برند به خریداران توصیه می کنند که از خرید لپ تاپ سونی پرهیز کنند .
    به گزارش جوان، غنی ابادی مسول فروش شرکت مدرن سامانه پارسmsp که یک شرکت فروش وارایه گارانتی وخدمات پس از فروش است مدعی است سری سی.اس csلپ تاپ های وایو(سونی ) دچار مشکل فن، سی پی یو هستند وبه همین دلیل قطعه یدکی فن دستگاه مذکور نایاب است به نحوی که صاحب دستگاه های این سری باید حداقل یک ماه منتظر امدن این قطعه یدکی بمانند .
    همچنین مشهدی فراهانی کارشناس این شرکت نیز ضمن تایید این مشکل سری cs وایو خراب شدن ال –ای –دی های سری سی پی cp را از دیگر مشکلات لپ تاپ های سونی (وایو) عنوان کرد وگفت : توصیه ما به خریداران این است که لپ تاپ هایی بخرند که دارای نمایندگی معتبر فروش در داخل باشند . که متاسفانه لپ تاپ های سونی نماینده معتبر در داخل ایران نیست وتامین قطعات آن با مشکل شدید مواجه است .
    گفتنی است تمامی لپ تاپ های سونی در بازار ساخت چین بوده وبعضا به بهانه سفارش تولید امریکا اپ تاپ های این برند را با قیمت گرانتری به مصرف کنندگان ارایه می دهند .

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

داداشی این مدل تولید نمیشه برای فروش؟

VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Order

Model Number: VPCF2290X CTO

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

راستی بنظرتون چقدر دیگه صبر کنم قیمت f227 میاد پایین؟ اصلن میاد یا همین میمونه؟!

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض سلام

راستی بنظرتون چقدر دیگه صبر کنم قیمت f227 میاد پایین؟ اصلن میاد یا همین میمونه؟!
    .
    .
    .
    بازار مشخص نمیکنه هر روز پایین بالا میشه دلارم که هی میره بالا هم یکم میاد پایین شاید تا 1.800.000 برسه....هیچی مشخص نیست

12. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چقدر این گفته رو تایید میکنین؟
    به گزارش جوان، غنی ابادی مسول فروش شرکت مدرن سامانه پارسmsp که یک شرکت فروش وارایه گارانتی وخدمات پس از فروش است مدعی است سری سی.اس csلپ تاپ های وایو(سونی ) دچار مشکل فن، سی پی یو هستند وبه همین دلیل قطعه یدکی فن دستگاه مذکور نایاب است به نحوی که صاحب دستگاه های این سری باید حداقل یک ماه منتظر امدن این قطعه یدکی بمانند .
    سلام
    اگه دقت کنید داخل متن نوشته بود سری CS و نه تمام سری ها . و این سری اصلاً دیگه یافت نمیشه .
    این سری مربوط میشه به حدود 2 سال پیش !!! من یادم این مدل مشکل داشت وسونی توزیع این مدل رو متوقف کرد .
    این تنها مدلی از سونی بود که این چندین ساله مشکل داشت که بخوایند با برند های دیگه که دائماً مدل و سری های مختلفشون دچار مشکل میشه مقایسه کنید آمار خیلی خوبیه .

14. 2 کاربر از al_info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت majid827's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من امروز F22 خريدم. با گارانتي شد 1.700 . حالا دنبال متعلقاتشم مثل wireless mouse و collpad و external drive و ...
    ماكه اينجا هرچي سوال پرسيديم كسي جواب نداد.
    به شما songligook عزيز هم توصيه ميكنم انقدر دست دست نكن چون خيلي وقته توي اين فروم پرس و جو ميكني و هنوز هم تصميم نگرفتي. شك نكن تا بخواي مدلي رو كه انتخاب كردي از اين و اون نظرسنجي كني اون مدل ديگه منسوخ شده و تو بازار گير نمياد. من خودم f136 ميخواستم بگيرم و 1ماه تو اينترنت ازين فروم به اون فروم نظرات رو ميخوندم و چندروز پيش كه رفتم بخرم ديدم اصلآ تو بازار موجود نيست . ولي يه مدل بهتر و قويتر يافتم كه ديگه درنگ نكردم و خريدم. چون زمينه سريF كلاً كمه و قيمت ها هم با بالارفتن دلار ميره بالا.
    موفق باشيد

16. 2 کاربر از majid827 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •