تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 102 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا خاک تو سرم چیکار کنم !!!!! کسی از شما 8605 نداره واسم اپلودش کنه؟؟ خودمم همین احتمال رو زدم ممنون از شما .....ولی خوب ببین یه چیزی بگم: مگه این فایل با فایل اینترنت که هردوتاشون یه اسم دارن (autorun.upg) خوب چه فرقی با هم دارن ...
    تو بانه سال 2011 اون فروشنده بهم گفت که ترنسمیتر رو نصب میکنی بالاش یا پایینش بعدش فلش رو میزنی و خودش نصب میکنه هنگام اینستال تلویزیون، بعدش فیلم سه بعدی را رو فلش میریزی!!!!!بعدش عینک ها رو میزنی و سه بعدی میبینی حتی نگفت که قسمت 3D Format داره و خودم فهمیدم ولی روز اول تلویزیون هم اون قسمت غیرفعال بود گفتم شاید با نصب کابل hdmi فعال بشه که نشد شاید فقط با بلوری سه بعدی فعال بشه که من در فکرم که چرا مال شما بدون بلوری انجام شد؟

راستی آخرین برنامه تلویزیون فیلیپس دو روز پیش برای این تلویزیون 8605 در سایتش قرار داده و ورژنش شده 140.48 (اینو نصب کنم ببینم چی میشه)...
    وقتی نرم افزار رو نصب کنی منوی 3d میاد ولی غیر فعاله. هر وقت کابل hdmi وصل کنی فعال میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    لينكي هست كه مشخصات 8606 سايز 46 رو به صورت pdf داشته باشه؟
    دوستان هم رده فيليپس سري 9 (از لحاظ كيفيت و امكانات)در سايز 46 چه مدل هايي از فيليپس هستش؟ يعني منظورم اينه كه تمام مشخصات سري 9 رو داشته باشه و فقط سه بعدي نباشه اخه اين تكنولوژي هنوز اونجور كه بايد كامل نشده و دردسرهاي خودشو داره و به نظرم اگه بتونم تي وي با همون مشخصات ولي بدون امكان سه بعدي پيدا كنم و هزينه اضافي نكنم بهتره
    Last edited by Razavi Parsa; 15-06-2012 at 15:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این صفحه زده برای راه اندازی سه بعدی باید آپدیت فیرمور آپگریت رو نصب کنی که یعنی همون اخرین ورژن هستش و به ورژن قبلی که من نصب کردم ربطی نداره تازه این جدید تر هم هست ولی با نصب کابل hdmi هم
    گزینه ی 3d format ظاهر نشد هیچ مشکلی هم نداره تازه چینی هم نیست کیت سه بعدیش ساخت خود Netherland هنلد هستش و خودش هم در مجارستان اسمبل شده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این صفحه زده برای راه اندازی سه بعدی باید آپدیت فیرمور آپگریت رو نصب کنی که یعنی همون اخرین ورژن هستش و به ورژن قبلی که من نصب کردم ربطی نداره تازه این جدید تر هم هست ولی با نصب کابل hdmi هم
    گزینه ی 3d format ظاهر نشد هیچ مشکلی هم نداره تازه چینی هم نیست کیت سه بعدیش ساخت خود Netherland هنلد هستش و خودش هم در مجارستان اسمبل شده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا خاک تو سرم چیکار کنم !!!!! کسی از شما 8605 نداره واسم اپلودش کنه؟؟ خودمم همین احتمال رو زدم ممنون از شما .....ولی خوب ببین یه چیزی بگم: مگه این فایل با فایل اینترنت که هردوتاشون یه اسم دارن (autorun.upg) خوب چه فرقی با هم دارن ...
    تو بانه سال 2011 اون فروشنده بهم گفت که ترنسمیتر رو نصب میکنی بالاش یا پایینش بعدش فلش رو میزنی و خودش نصب میکنه هنگام اینستال تلویزیون، بعدش فیلم سه بعدی را رو فلش میریزی!!!!!بعدش عینک ها رو میزنی و سه بعدی میبینی حتی نگفت که قسمت 3D Format داره و خودم فهمیدم ولی روز اول تلویزیون هم اون قسمت غیرفعال بود گفتم شاید با نصب کابل hdmi فعال بشه که نشد شاید فقط با بلوری سه بعدی فعال بشه که من در فکرم که چرا مال شما بدون بلوری انجام شد؟

راستی آخرین برنامه تلویزیون فیلیپس دو روز پیش برای این تلویزیون 8605 در سایتش قرار داده و ورژنش شده 140.48 (اینو نصب کنم ببینم چی میشه)...
    حرف های بی پایه و اساس فروشنده ناآگاه شما را به این دردسر انداخته... دوست من به جای اینکه مدام نرم افزار تلویزیون تغییر بدی.......... بهتر بود اول از همه دفترچه راهنما خود تلویزیون رو باید می خوندی... حالا دیگه کار از کار گذشته بهتر بگردی یکی که هم مدل تی وی شما داره پیدا کنی و فایل مورد نظر رو دریافت کنی...
    Last edited by sound.vision; 16-06-2012 at 10:23.

6. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام . من فیلیپس 52 اینچ 8605 از بانه گرفتم . اون فلشی که روی خود دستگاه بود رو نصب کردم وبا دستگاه بلوری که از یکی از دوستام قرض گرفته بودم تونستم فیلم سه بعدی تماشا کنم . ولی الان که همون فلشو میزنم به تی یوی میگه خالیه . ولی تو کامپیوتر نگاه میکنم یه چیزی نشون میده که تو فلش هست . گویا قابلیت اجرائیشو از دست داده . نمیدونم بپرس اگه بدرت میخوره من برات سند کنم

8. 2 کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از کمک های شما ولی همون طوری که گفتم نیاز خاک بر روی سر انداختن نیست!!!!! همون برنامه بهش میگن Upgrade تلویزیون که میتونید از سایت بگیریدش و تمامی درایور های مخصوص رو برای TV داره تازه جدید ترش هم همیشه روی سایت میذارن و فرقی نداره ... اخه من تونستم با PC فیلم سه بعدش ببینم ! وقتی که سیستم رو روشن میکنم علامت 3D format ظاهر شد و کار داد و دیدم.... حالا که مطمئن شدم که کار برنامه درسته ولی یه مشکل دیگه دارم این دفعه با DVD Player Marshal که نمیدونم چرا وقتی که کابل HDMI رو میزنم بهش و روشن هم هستش هر کاری میکنم بازم اون گزینه فعال نمیشه و فقط با pc فعال میشه؟ و تازه من دی وی دی پلیر رو مطابق را روش خود تلویزیون به تلویزیون وصل میکنم و نصب میکنم یعنی توی قسمت Add Device بعدش زدن گزینه ی DVD Player بعدش هم زدن گزینه ی HDMI 1 و میاد تو منو ولی بازم کار نمیده شاید ایراد از پلیر باشه .....!!؟

شما ها خودتون چه نوع DVD Player ی دارید استفاده میکنید؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام .من همانطوری که قبلا گفتم 52 اینچ 8605 رو دارم .ولی تا حالا نتونستم خودمو قانع کنم که آیدیتش کنم ورژن 2012/06/12 رو الان دانلود کردم زیپ شده است . ولی قبل از دانلود یکسری مطالب به انگلیسی نوشته بود که باید موافقت خودمونو با اون اعلام میکردیم تا اجازه بنده دانلود کنم ترسم از اینه که چون من اینو از بانه خریدم اون اپدیت به مال من نخوره و کلا سیستممو بهم بریزه . و یا اینکه بعد یه مدت که با اپدیت اونا تی وی رو اپدیت کردم ازم بخواد یه جورائی خریدمو قانونی کنم و چون نتونم این کارو بکنم سیستمم بخوابه و از این فکرا که همش تو ذهنمه .و نمیزاره من اپدیتش کنم . تازه تا حالا کسی بهم اینو نگفته که اپدیت کردن باعث چه تغییراتی میشه ؟ ا ایا این تغییرات محسوسه یا نه . ؟ کجا نوشته که این ورژن این امتیازاتو برای گیرندت داره ؟ خواهشا منو راهنمائی کنین

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از کمک های شما ولی همون طوری که گفتم نیاز خاک بر روی سر انداختن نیست!!!!! همون برنامه بهش میگن Upgrade تلویزیون که میتونید از سایت بگیریدش و تمامی درایور های مخصوص رو برای TV داره تازه جدید ترش هم همیشه روی سایت میذارن و فرقی نداره ... اخه من تونستم با PC فیلم سه بعدش ببینم ! وقتی که سیستم رو روشن میکنم علامت 3D format ظاهر شد و کار داد و دیدم.... حالا که مطمئن شدم که کار برنامه درسته ولی یه مشکل دیگه دارم این دفعه با DVD Player Marshal که نمیدونم چرا وقتی که کابل HDMI رو میزنم بهش و روشن هم هستش هر کاری میکنم بازم اون گزینه فعال نمیشه و فقط با pc فعال میشه؟ و تازه من دی وی دی پلیر رو مطابق را روش خود تلویزیون به تلویزیون وصل میکنم و نصب میکنم یعنی توی قسمت Add Device بعدش زدن گزینه ی DVD Player بعدش هم زدن گزینه ی HDMI 1 و میاد تو منو ولی بازم کار نمیده شاید ایراد از پلیر باشه .....!!؟

شما ها خودتون چه نوع DVD Player ی دارید استفاده میکنید؟؟
    من از دی وی دی پلیر فیلیپس سری 5 هزار استفاده می کنم ولی اگه از برندهای دیگه هم استفاده کنی نباید مشکلی داشته باشه.

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .من همانطوری که قبلا گفتم 52 اینچ 8605 رو دارم .ولی تا حالا نتونستم خودمو قانع کنم که آیدیتش کنم ورژن 2012/06/12 رو الان دانلود کردم زیپ شده است . ولی قبل از دانلود یکسری مطالب به انگلیسی نوشته بود که باید موافقت خودمونو با اون اعلام میکردیم تا اجازه بنده دانلود کنم ترسم از اینه که چون من اینو از بانه خریدم اون اپدیت به مال من نخوره و کلا سیستممو بهم بریزه . و یا اینکه بعد یه مدت که با اپدیت اونا تی وی رو اپدیت کردم ازم بخواد یه جورائی خریدمو قانونی کنم و چون نتونم این کارو بکنم سیستمم بخوابه و از این فکرا که همش تو ذهنمه .و نمیزاره من اپدیتش کنم . تازه تا حالا کسی بهم اینو نگفته که اپدیت کردن باعث چه تغییراتی میشه ؟ ا ایا این تغییرات محسوسه یا نه . ؟ کجا نوشته که این ورژن این امتیازاتو برای گیرندت داره ؟ خواهشا منو راهنمائی کنین
    درود، آپدیت کردن شما ربطی به این که دستگاه رو از کجا خریدی نداره... منم بدون گارانتی خریداری کردم و آپدیت رو از بخش بریتانیا سایت فیلیپس دانلود کردم.... آپدیتی رو که من انجام دادم به این خاطر بود که تلویزیون رو حالت ----t دارای فیریز تصویر می شد (گاهی) با بخش پشتیبانی فیلیپس مکاتبه کردم گفتن که این آپدیت رو نصب کنی مشکل برطرف می شه و خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و دیگه مشکلی ندارم..... بنابراین این مشکل از طریق آپدیت برطرف شد حالا شما اگه مشکلی با تی وی نداری و از بابت آپدیت کردن هم نگران هستی خوب چه لزومی داره این کارو کنی؟؟؟؟
    مضافا اینکه همراه آپدیت فایلی وجود داره که توضیح می ده دقیقا آپدیت قرار چه مشکلاتی رو برطرف کنه.....

14. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •