تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 228 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خب امروز سرویس های جدید به پنل اضافه شد:

کل ترافیک خارجی هست /؟؟
    یعنی واقعا کسی که 1 ماه 1 ترا حجم داره میره بسته شبانه میخره ؟؟؟

خود 1 ترا یه جورایی نامحدوده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مشکل همینه که فقط یک ماهست و برای 3 ماهه همون ماهی 300 گیگ بین الملله. همین مورد همچین ابهام بزرگی بوجود اورده که نمیدونیم حرف کی رو باور کنیم!!!! چون خود کارمندهای پیشگامان هم با هم هماهنگ نیستن.
    احتمالا در حد یه طرح تشویقی برای جذب مشتری هست
    ما هزار گیگ هم نخواستیم اگه 500 گیگ ماهیانه بود و میشد یکساله گرفت من همین الان میرفتم از شاتل تخلیه میکردم میامدم پیشگامان

3. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کل ترافیک خارجی هست /؟؟
    یعنی واقعا کسی که 1 ماه 1 ترا حجم داره میره بسته شبانه میخره ؟؟؟

خود 1 ترا یه جورایی نامحدوده !

قبلا 900 گیگ بوده که 300 گیگش خارجی بود بعدش افزایش پیدا کرده !!!!
    شبانه ش بخاطر اونه ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

احتمالا در حد یه طرح تشویقی برای جذب مشتری هست
    ما هزار گیگ هم نخواستیم اگه 500 گیگ ماهیانه بود و میشد یکساله گرفت من همین الان میرفتم از شاتل تخلیه میکردم میامدم پیشگامان
    امیدوارم تبلیغاتی و دروغ نبوده باشه. همین که هر دفعه یه چیزی میگن اعصاب ادمو خورد میکنه. این زنه هم که امروز گفت نه قابل تمدیده، اول حرفش بهم گفت نه فقط برای یک ماهه! بعد حرفشو عوض کرد. مکالمش رو ضبط کردم موجوده. ولی الآن فن آوا هم 1 ترابایتی کرده در نتیجه اگر پیشگامان میخواست با دروغ یکه تازی کنه، دیگه نمیتونه چون رقیب براش پیدا شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اینترنت پیشگامان چجوریه؟
    برای بازی دوتا 2 میخواهم
    پهنای باند اختصاصیش را میخواهم بخرم سرعت 35 مگ/بیت
    نظترون چیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان مجدد تماس گرفتم 1577 و همون واحد تمدید که دیروز باهاشون صحبت کرده بودم الان گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده بوده!!!!!!!! و 1000 گیگ برای هر ماه قابل تمدیده!!!!! حرف دیروزیه رو باور کنیم یا امروزیه رو فقط وقتی بهمون ثابت میشه که ماه بعدی هم پیشگامانی ها بتونن همین 1000 گیگ رو بگیرن ...
    حالا شکایت من تاثیرگذار بوده با موقتا دارن دروغ میگن که مشترک بگیرن، اینو دیگه خدا میدونه ...

ویرایش: مکالمه با امروزیه رو ضبط کردم تا بعدا بتونم مستند شکایت کنم اگر قابل تمدید نبود
    100 درصد قایل تمدیده چرا که در صفحه اصلی تعرفه ها در سایتشون به آدرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سرویس هایی که قراره ثابت باشن گذاشته شده و هیچ توضیحی در مورد سرویس 16 مگابیت نذاشتن

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پیشگامان برای اونهایی که مصرف هستند هم سرویس خوبی گذاشته 6 ماه 450 گیگ (150 گیگ )بین الملل 60000 تومان. ماهی 25گیگ. البته سرعتش رو نزده سرعت 512 که داده باشه که بعید میدونم می ارزه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شهر شیراز ثبت نام نداره انلاین ؟؟؟

من رفتم شهر شیراز نداشت توی لیستش کسی میدونه چرا این سروریس 6 ماه 60 هز تومان خیلی خوبه برای من سرعتش روی چنده ؟

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شهر شیراز ثبت نام نداره انلاین ؟؟؟

من رفتم شهر شیراز نداشت توی لیستش کسی میدونه چرا این سروریس 6 ماه 60 هز تومان خیلی خوبه برای من سرعتش روی چنده ؟
    ميگن كه شيراز رو پوشش نميده اين شركت و جاش هميارنت كار ارائه سرويس هاش رو داره كه هميارنت هم اين تعرفه هاي جديد رو پوشش نميده

11. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه نقل از یکی دوستان در سایت زومیت

موضوع خیلی مهم در مورد اینترنت 1000 گیگ بین الملل شرکت دزد پیشگامان ( حتما بخونید )

یکی از پیشگامانی های عزیز وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! خلاصه اول گفتیم حتما مشکل از پنل یا چیز دیگه ای هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل برای سرعت 16 مگابیت قابل تمدیده. دزدی تو روز روشن. به مدیریت زومیت هم پیام دادم که جدولشون رو اصلاح کنن. عجب کلاهبرداری نمونه ای. مشالا واقعا به این پیشگامان
    لطفا به تمام کسایی که قصد مهاجرت به این شرکت دزد رو دارن اطلاع بدین. مرسی. شرمنده بابت کامنت غیر مرتبط. خیلی مهم بود که سرمون کلاه نره.

دوستان این درسته ؟
    Last edited by laser1; 20-12-2017 at 22:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •