تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 71 از 291 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

ببخشید ولی فکر نمی کنم نیاز باشه چون فعلا نمی شه برنامه ها رو شِیر کرد.
    سلام اقا سهند
    یعنی میگید ارزش نداره یه تایپیک مخصوص معرفی برنامه وبازی برای این گوشی بذاریم؟

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان.
    صحبتهای یکی دیگر از کاربران با استعداد این گوشی رو براتون نقل قول میکنم:

نقل از : blackrose4u4eve کاربر موبایلستان

با سلام خدمت همه دوستان...
    من هم این گوشی فوق العاده دوست داشتنی رو دیروز خریدم....
    و هر سوالی باشه در خدمتم......تقریبا از همه چیزش سر دراوردم....
    وافعا فوق العاده و دوست داشتنیه...
    من قبلا اکثر گوشی های htc رو داشتم و همینطور nokia و آخرش هم i8910 چون کارم تعمیرات گوشیه ...
    اما این یه چیز دیگست...
    اولین کاری که مکنم مقایسه کامل پلیر این گوشی و گوشی ها قبلیه...

باید بی اغراق بگم واقعا تا حالا اینقدر از موزیک لذت نبردم.....
    پلیر گوشی فوق العاده با کیفیت و عمق باس رو میتونید احساس کنید...با iphne 2g مقایسه کردم و I8910 کاملا برتر...
    و این گوشی با نرم افزار BATTRY CHECK در حالت فول شارژ توانایی پخش 27 ساعت موزیک رو بطور مداوم داره.....
    و اما معجزه بادا زمانیه که گوشی رو در حالت پخش میچرخونید ...و با یک فلش انیمیشن واقعا زیبا میتونید به پلی لیست ها و منو های دیگه بصورت خیلی جذاب دسترسی داشته باشید...که اصلا تو گوشی های دیگه ندیدم...

اما خبر خوب دوم با کد مخفی میتونید کیفیت صدا رو تغییر بدید و تو قسمت های دیگه گوشی دستکاری کنید که به جرات میگم اینقدر کیفیت بالاست که نیازش ندارید.....

تو مقایسه با گوشیهای دیگه واقعا بهتر ...نرم تر و لذت بخش تر عمل کرد.....

اما بهترین جای ماجرا وقتی اتفاق افتاد که موقع پخش موزیک گوشیتون رو لاک کنید...
    در اینصورت تو منوی لاک گوشی اون بالا عکس یک cd در حال پخش میاد که با کلیک روش میتونید مزیک رو عوض کنید ..عین mp3 player بلکه راحت تر.... و این منو رو من تو هیچ گوشی ندیدم....

در مورد آنتن دهی گوشی باید بگم چون کارم تعمیر گوشیه امروز گوشی رو از نظر جریان کشی با منبع تغذیه تست میکنم از نظر علمی هر چه pf گوشی موقع تماس جریان بیشتری بکشه آنتن دهی بهتر اما احتمال خرابی بیشتره پس تست میکنم خبر میدم...اما همین نکته کفایت میکنه که به نظر من از نظر آنتن دهی هم بهتر از گوشی های قبلیم و حتی nokia عمل میکنه...دلیلش اینه که من چون با مترو سفر میکنم با ایرانسل همیشه توی تونل پرش آنتن داشتم و تماسم قطع میشد اما با این گوشی این مشکل رو نداشتم واقعا از نظر آنتن عالی عمل میکنه ... پس نمرم به آنتن دهیش بیسته مثل خودش....

اما بلندی صدا دو تا بحث داره اگر منظور شما بلندی توی هدفون گوشیه باید بگم wave صداش بلند تر و بسیار با کیفیت تره...اما روی اسپیکر قضیه کمی فرق میکنه omnia hd دو تا اسپیکر بالا و پایین گوشی داره پس بدون شک حجم صدای واقعا بیشتری داره...و صدای صاف و خوبی رو روی اسپیکر داره ....اما wave برعکس حجم صداش کمتر اما بلندی و پرتاب صداش بیشتره ...اگه بخوام مثال بزنم اگه شما یه موزیک روی دو گوشی پخش کنید از نزدیک صدای امنیا با حجم بیشتری پخش میشه و بلند تر به نظر میاد اما از دور صدای wave تیز تر و بلند تره یعنی اگه از صداهای تیز استفاده کنید wave بهتر عمل میکنه و شفاف تره و در نظر بگیرید که این گوشی تک اسپیکره ...
    امید وارم هر چه زودتر شما هم wave بخرید...

و اما مرورگر این گوشی....

اولین خبر خوبی که بهتون میدم اینه که این گوشی میتونه یه سایت کامل رو با هر فایل فلش و یا اسکریپتی بدون درد سر باز کنه...یعنی معجزه .... یعنی شما میتونید خیلی راحت توی سایت y+o+u+t+u+b+e بچرخید و فیلم ببینید یعنی یه فلش پلیر کامل و بی نقص...

نکته بعدی اینه که این گوشی به هر چهار جهت منو رو میچرخونه و گشت و گذار تو نت رو راحت کرده بخصوص وقت خواب...نوار آدرس بالای بروزر کاملا روون و مانند opera طراحی شده و به جستجوی گوگل هم مجهزه.........

توی بروزر گوشی باز هم مانند opera گزینه مولتی تب وجود داره...

نور صفحه بروزر سوای گوشی قابل تغییره و این خیلی جالب بود یعنی شما میتونید نور خود دستگاه رو روی 3 و بروزر رو ی 6 بزارید تا راحت تر متن ها رو بخونید...

اما از این جالب تر امکان زوم دو انگشتی مانند آیفون تو همه قسمتهای گوشی و حتی بروزر هست ...یعنی مثل آیفون عکسها و نوشته ها رو و صفحه نت رو زوم میکنید تا 300% که این یعنی عالی................

و نکته آخر اینکه امکان تغییر رنگ زمینه و نوشته از سفید به سیاه یا بالعکس وجود داره....

3. 16 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خب یه خبر خوب، امروز تو تاپیک گالاکسی اس یکی از دوستان یه خبری گذاشت که:
    Samsung S Galaxy بطور همزمان قابلیت تشخیص 5 نقطه تماس را داراست
    امروز دو تا برنامه ی پیانو برای بادا اومد و من روی هر دو تست کردم و:
    Wave هم بطور همزمان قابلیت تشخیص 5 نقطه تماس را داراست!!

5. 13 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام شما که ویو خریدی هم چک کن you+tube و facebook رو با مرورگرش میتونه باز کنه یا نه؟
    اخرش فولتر شکن هست یا نه.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام شما که ویو خریدی هم چک کن you+tube و facebook رو با مرورگرش میتونه باز کنه یا نه؟
    اخرش فولتر شکن هست یا نه.
    نه، نه با مرورگر، نه با کلاینت. ولی همونطور که گفتم، تا اپرا مینی هست زندگی باید کرد!!

8. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب یه خبر خوب، امروز تو تاپیک گالاکسی اس یکی از دوستان یه خبری گذاشت که:
    Samsung S Galaxy بطور همزمان قابلیت تشخیص 5 نقطه تماس را داراست
    امروز دو تا برنامه ی پیانو برای بادا اومد و من روی هر دو تست کردم و:
    Wave هم بطور همزمان قابلیت تشخیص 5 نقطه تماس را داراست!!
    دوست عزیز GS میتونه تا 16 تا نقطه همزمان رو با فاصله 1 میلیمتر از هم تشخیص بده.
    اگر صفحه ویو هم همون باشه احتمالا این هم تا 16 تا رو تشخیص خواهد داد.
    (منبع تاپیک GS هست. فکر کنم یکی از پستهای سامسونگ بود)

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها بدون گارانتیش به چند رسیده؟ بدون گارانتی گرفتن فکر می کنید مشکلی پیش بیاره؟ من تا حالا صفحه لمسی نداشتم و گوشی هام رو هم بدون گارانتی می خریدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    تو وبسايت زير جلوي كلمه usb هم عبارت host رو زده هم client رو!
    در اين صورت بايد بتونه به صورت host عمل كنه!دوستاني كه دارند لطف كنند يه امتحان عملي انجام بدن و ما رو از خماري در بيارن!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستي يه سوال ديگه:من جايي خوندم كه ورژن خاورميانه اين گوشي زبان فارسي رو ساپورت ميكنه!آيا همينطوره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

13. 3 کاربر از hajizadeh110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه younes.b.1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ان شاالله تا چند روز دیگه این گوشی بدستم میرسه

فکر کنم شما هم با دیدن این کلیپ دیگه شکی برای خرید این گوشی به خودتون راه نمی دید
    کلیپ با لینک مستقیم و حجم 17.5 MB فقط کافیه اونو به دانلود منیجر بدهید و دانلود کنید . باور کنید ارزش دانلود کردن داره هر چند قصد خرید گوشی رو نداشته باشید.
    تا با چشم خودتون نبینید باور نمی کنید . اینقدر سرعت گوشی زیاده که کف می کنید

کد:

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

یه کلیپ دیگه با حجم 3.5 MB و لینک مستقیم

کد:

15. 3 کاربر از younes.b.1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من این گوشی را خریدم عالیه ولی چند تا عیب به نظرم داره:1-درب باتری فلزیه ووقتی باگوشی کار میکنید گرمای باتری به دستتون منتقل میشه به خصوص موقع بازی که خوشایند نیست 2-شاید مشکل مال موبایل من باشه توی عکسها یه نقطه سیاه دیده مشه شیشه لنزم پاک کردم ولی خوب نشد اگه می تونید کمک کنید عکس را می کذارم تقریبا وسط عکس سمت چپ بالا؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •