انگار زنبيل گذاشتن براي فصل بعد :دي
پس حسين جان اسم منو هم بنويس تا براي فصل بعد بتركونيم
چه ميكنم من (زياد جدي نگيريد )
حسين جان منو كه ميشناسي :دي
نياز دوباره به معرفي و تيم و اينها كه نيست ؟
انگار زنبيل گذاشتن براي فصل بعد :دي
پس حسين جان اسم منو هم بنويس تا براي فصل بعد بتركونيم
چه ميكنم من (زياد جدي نگيريد )
حسين جان منو كه ميشناسي :دي
نياز دوباره به معرفي و تيم و اينها كه نيست ؟
باشه این دفعه رو می بخشم ولی تکرار دیگه نشه
عزیزم برو الان راحت بخواب.ولی به فرگوسن بگو خیلی نامردی![]()
عجیبه من افتادم روی دور مساوی . ویگان 1-1 منو متوقف کرد .
بقول تسوکه دیگه مجبورم از دستمال قدرتم استفاده کنم در ادامه بازیها با تاکتیک بقیه تیمارو درو میکنم .
در کل بازی قشنگی بود هر دو تیم هجومی بازی کردن آمار تا حدودی وضعیت بازیو داره نشون میده .
سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 00:16.
حسین آمارت که نشون میده هیچ خبری نبوده.آمار تا حدودی وضعیت بازیو داره نشون میده .
عزیزم سایتی که آپلود کردی،دامینش قیلتره دقت کنی متوجه میشی.آمارهارو تو همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید.گراتزه...
حسین جان برنامه رو عوض کن من میرم برا بازی اینجوری جلو تر می افتیم.
وای خدا ذرت کاران !
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
باشه همین کار رو میکنم .
باشه همین کار رو میکنم .
[QUOTE]وای خدا ذرت کاران !
[/QUOTE
حسین این خنده ات به کیه؟به ذرت کاران؟به استقلال؟به تیم وحید که از ذرت کاران دوتا استات قویتره؟یا خدای نکرده به من؟
اگه آخریه که همین الان لیگ رو تعطیل کن ادیت فایل وحید رو بردار هزارتا بهش اضافه کن تا من بازی با وحید رو دوباره برم.خوبه؟؟
![]()
ولی محمد جا این حرفو جدی میگم.من خودم با هر تیم با کامپیوتر بازی کردم منچستر رو راحت بردم چون همه بازیکنان و تاکتیکهاشو می شناسم.من هر فصل توی مسترلیگ منچستر رو دابل می کردم و توی زمین منچستر هم بعضی وقتها بالای 4 تا گل هم می زدم.ولی فکر کنم حسین خندش به تو بودحسین این خنده ات به کیه؟به ذرت کاران؟به استقلال؟به تیم وحید که از ذرت کاران دوتا استات قویتره؟یا خدای نکرده به من؟
اگه آخریه که همین الان لیگ رو تعطیل کن ادیت فایل وحید رو بردار هزارتا بهش اضافه کن تا من بازی با وحید رو دوباره برم.خوبه؟؟
![]()
آخه به استقلال برای چی بخنده.
[QUOTE=mohammad_87;4668116]نکنه فکر کردی به ذرت و این حرفا دارم میخندم نه عزیزم دارم به این میخندم که داری افتخار میکنی از ذرت کاران بردی اونم با چه آب و تابی .وای خدا ذرت کاران !
[/QUOTE
حسین این خنده ات به کیه؟به ذرت کاران؟به استقلال؟به تیم وحید که از ذرت کاران دوتا استات قویتره؟یا خدای نکرده به من؟
![]()
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 01:03.
سلام بچه ها منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر هیچ بازی رو باختم یه لحظه حواس پرتی کار دستم داد.
دیدید بعضی از وقت ها یه سری از تیم ها خیلی قوی میشن این استوک سیتی هم امروز این جوری بازی میکرد.همی بازی کنانشون فلش قرمز بودن.اما من فلش بنفش و آبی اکثرا
سیو بازی
بازیه بعد بازیه آرمین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی واقعا با این آپشن فایل نه میشه از کناره ها نفوذ کرد.نه میشه روی ضربه ی سر به گل رسید نه میشه از وسط دفاع حریفو بهم زد هیچ کاری نمیشه کرد واقعا به زور باید یه گلو بچپونی تو دروازه.
Last edited by SHADEL; 13-02-2010 at 01:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)