ژ این کلید /
ژ این کلید /
آقا امید خان هم گفت یه کم به خودتون زحمت بدین سرچ کنین!
این پست ها اسپم حساب می شه!!!
در ضمن واسه اون کلید ها هم یکی یکی می زدی پیدا می شد!!!!!!!!!
سلام از لطفتون ممنونم من نتونستو تو راپید باز مشترک شم یا من خنگم یا خیلی پیچیده است نمیشه شماره کارتتون را بدید من اون ۵۷۰۰ تومنی را میخوام من با موبایل به حساب کارت شما بریزم شما برام اکانت از راپید باز بگیرید میدونم این کار پر رویی است ولی چه کنم راهی ندارم در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.خودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید ممنون
سلام از لطفتون ممنونم من نتونستو تو راپید باز مشترک شم یا من خنگم یا خیلی پیچیده است نمیشه شماره کارتتون را بدید من اون ۵۷۰۰ تومنی را میخوام من با موبایل به حساب کارت شما بریزم شما برام اکانت از راپید باز بگیرید میدونم این کار پر رویی است ولی چه کنم راهی ندارم در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.خودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید ممنون
ممنون
۱ مطلب دیگه من بعد از استفاده در سرکار وقتی میرم خونه حدودا ۲ تا ۳ ساعت تو خونه استفاده میکنم و تو این ۲ تا ۳ ساعت از شارژ برق استفاده نمیکنم چون اداپتورم را با خودم نمیبرم خونه این مشکلی داره یا باید حتما اداپتور رو ببرم
ممنون
موفق و پیروز باشید
بله . این طوری زود باطری کیفتش رو از دست میده . آداپتور رو هم با خودتون ببرید .
چرا این همه سخت میگیرید ؟؟
شما اگر ویندوز داری بگو بهت یه برنامه بهت بدم که بتونی از محدودیت ها عبور کنی و راحت دانلود کنی سپس به مک انتقال بدی ؟
برنامه final cut stdio میتونه جایگزین خوبی باشه . لینک دانلودش هم تو همین تایپیک هست .در ضمن یک برنامه مثل یولید ویدیو استودیو ۱۰ می خواستم که اگر میشه لینک اونم بگذارید.
این حرفها چیه ؟؟ شما مراحمی دوست منخودتون حلالم کنید چون خیلی مزاحمم ولی عاسق مک ایفون ایپد و.. هستم دست من پیرمرد رو هم بگیرید
هر سوالی داری بپرس ، تا جایی که بلد باشم بهت کمک میکنم![]()
[QUOTE=mohsenfhm;5257921]چرا این همه سخت میگیرید ؟؟
شما اگر ویندوز داری بگو بهت یه برنامه بهت بدم که بتونی از محدودیت ها عبور کنی و راحت دانلود کنی سپس به مک انتقال بدی ؟
نیکی و پرسش بی صبرانه منتظر برنامه شما هستم. خودو هز u997 استفاده میکنم چون اینترنتم تیم اوت میده تا حالا نتونستم چیزی دانلود کنم
[QUOTE=hanoo;5258490]در ضمن من توی ای قسمت را سرچ کردم فینال کت استودیو را پیدا نکردم اگر میشه لینکشو بدید وفینال کت اکسپرس۴ را دارم ایا این برنامه هم میشه ادیت و رندر کرد؟البته به راحتی ویدیو استودیو؟ببخشید سوالام زیاد شد عذر می خوام
به خدا من پیدا نمی کنم تونلو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)