تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 96 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام.... مشکل با یه خورده بیشتر صبر کردن حل شد !!!
    حالا یه مشکل دیگه.... ویندوز ۷ ریختم اما وقتی دی وی دی درایور هارو میذارم هیچ اتفاقی نمی افته.... انگار درایور های ۷ رو نداره.. چه کار کنم؟؟؟
    دوست عزیز ، یه چیزی میگم نارحت نشی ها!

شما یه خورده ، عجول تشریف دارین!

ببین ، دی وی دی شماره ی ۱ ، یا همون Mac OS X Install DVD رو که بزار ، حالا برو به :

D:/Boot Camp/Bootcamp.exe

setup بوت کمپ رو که اجرا کنی ، حل ه!

تذکر : منظورم از D ، درایو دی وی دی شماست!

موفق و صبور باشید ،

امید

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز ، یه چیزی میگم نارحت نشی ها!

شما یه خورده ، عجول تشریف دارین!

ببین ، دی وی دی شماره ی ۱ ، یا همون Mac OS X Install DVD رو که بزار ، حالا برو به :

D:/Boot Camp/Bootcamp.exe

setup بوت کمپ رو که اجرا کنی ، حل ه!

تذکر : منظورم از D ، درایو دی وی دی شماست!

موفق و صبور باشید ،

امید
    آخه هشت ماهه به دنیا اومدم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
    1. دی وی دی نرم افزاری که تو جعبه هست برنامه هاش نصب شده یا باید نصب کرد؟
    2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
    الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی
    3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
    Last edited by syvyck; 19-08-2010 at 13:16.

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
    2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
    الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی
    3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟

اگر رجیستر کنید٬ اینترنشنال گارانتی شما فعال میشه..... اما برای رجیستر کردن باید آدرس ٬ شماره تلفن و زیپ کد یه کشور دیگه رو بدین......با ایران نمیشه ..... توجه داشته باشید که زمانی رجیستری شما انجام میشه که دیگه شما اون فایل مربوط به رجیستری رو توی دستگاهتون نبینید....... در ضمن توی بخش ساپرت اپل با وارد کردن شماره سریال پشت لپتاپ میتونید بفهمید که اینترنشنال گارانتی شما فعال هست یا نه..!
    البته تا اون جایی که من خبر دارم توی هیچ کدوم از کشور های همسایه اپل استور وجود نداره ٬ پس برای گارانتیش باید بفرستین راههای دور و دراز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر رجیستر کنید٬ اینترنشنال گارانتی شما فعال میشه..... اما برای رجیستر کردن باید آدرس ٬ شماره تلفن و زیپ کد یه کشور دیگه رو بدین......با ایران نمیشه ..... توجه داشته باشید که زمانی رجیستری شما انجام میشه که دیگه شما اون فایل مربوط به رجیستری رو توی دستگاهتون نبینید....... در ضمن توی بخش ساپرت اپل با وارد کردن شماره سریال پشت لپتاپ میتونید بفهمید که اینترنشنال گارانتی شما فعال هست یا نه..!
    البته تا اون جایی که من خبر دارم توی هیچ کدوم از کشور های همسایه اپل استور وجود نداره ٬ پس برای گارانتیش باید بفرستین راههای دور و دراز
    یکی جواب سوال اول و دوممو بده لطفاااااااااااااااااااااا اااااا

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان.
    سلام ، بنده شخصا بهتون تبریک میگم

نصب شده و نیازی به نصب شما نیست
    بهتر بود اول با بوت کمپ ویندوز نصب میکردید بعد پارتیشن اضافه میکردید و بک آپ میگیرفتید ولی در کل تا اینجا رو درست رفتید که جای تحسین داره

3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
    نیاز نیست

به disk utility برو و روی پارتیشن جدید کلیک تا های لایت بشه و سپس با علامت ( - ) پارتیشن رو حذف کن
    Last edited by mohsenfhm; 19-08-2010 at 15:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
    با سلام
    ۱. نه نباید نصب کنی چون نصب شده.
    ۳. با توجه به وجود تحریم فروش فناوری امریکایی به کار رفته در ساخت رایانه های قابل حمل به ایران ثبت مشخصات register دستگاه در سایت شرکت اپل با نشانی ایران منجر به قطع سرویس و خدمات می شود.
    شرکت اپل از روی ip شما می تواند اطلاعاتی بدست اورد پس فکر کلک زدنو از سرت بیرون کن.
    اگر خواستی ریجستر کنی حتما از خارج کشور اقدام کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    ابن سافاری من بعضی موقع ها کلمات فارسی رو حروف هاشو جدا نشون میده.
    در ضمن سافاری من نسخه ۵ هستش.
    چیکار کنم تامشکلم حل شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان چطور میشه در قسمت start up مک مثل ویندوز پسورد گذاشت؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان چطور میشه در قسمت start up مک مثل ویندوز پسورد گذاشت؟؟؟؟؟
    سلام
    شما در قسمت account اول یه password انتخاب کنید.بعد در قسمت security گزینه disable automatic login رو تیک بزنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •