100% تایید میشه!
![]()
100% تایید میشه!
![]()
جاش نیست اگه الان بگم میریزن رو سرم!
ولی چون پرسیدی تقصیر من نیست!
تری جی اس 32!
فکر کنم 3.1.2 یا 3
ممنون!(مگه آنلاک کردن فرق می کنه که فریمور چی باشه!!!!؟؟؟؟؟؟؟)
دوستان شرمنده . ببخشید ولی انگاری تایپیک داره از بحث اصلیش خارج میشه . برای جیل کردن و آنلاک کردن که بهتون گفتم کجا برید .
چند روز بود تایپیک کاملا حرفه ای داشت پیش میرفت
ممنون از همکاریتون
Last edited by mohsenfhm; 10-05-2010 at 14:26.
درسته گفتم . ولی متوجه منظورم نشدید . ببینید مک بوک پرو های سال 2009 دارای 3 مدل 15 اینچی بودن . الان هم سری جدید دارای همون 3 مدل هستند .
یعنی قیمتهاشون تقریبا یکیه فقط قدرتمندتر شدند. منظورم این بود که شما داری هزینه می کنی بهتر مدل جدید رو بگیری و بی خیال MB990 شی . با 1800 میتونی 15 اینچی بگیری . به نظرم ارزششو داره .
پیشنهادم اینه که حداقل 2 هفته دست نگه دارید . اجازه بدید قیمتهای سری جدید افتش رو کنه و ثابت بشه .
اگر عجله دارید MC118 خوبه .
و اگر عجله نداری این خوبه : MacBook Pro 15.4" MC371LL/A
بابا تو دیگه کی هستی , دست شیطونو بستی
ایول خیلیحال کردم آخه من فکرمیکردم 15 اینچ بخوام بخرم باید 2.2 مایه بدم براش ولی وقتی گفتی با 1800 هم میشه خرید خیلی حال کردم . خب من 1600 دارم الان دویست تا هم میتونم بابامو تیغ بزنم ردیف بشه .. پس فک میکنی حله ؟ همین مدلی که نوشتی اینجا 15 اینچه همینو بخرم 1800 در میاد ؟ واسه کارای من جواب میده اساسی همه چیزو ؟ فتوشاپ ؟ کورل ؟ فیلم دیدن ؟ فیس بوک ؟ موسیقی ؟ دانلود کردن ؟ انترنت بازی ؟ عکس نیگا کردن ؟ دیکشنری ؟ چت کردن ؟ بازی ؟ همه اینا رو جواب میده ؟ البته من خیلی پکم بازی میکنم شاید در ماه یک دفعه و درس دارم . همه اینا رو جواب میده مشتی ؟
حالا از کجا بخرم ؟ نقش ؟ اپل ایران ؟ پایتخت ؟ کجا برم ؟ اگه فک میکنی تبلیغ هستش برای سایت و ممنوعه واسم پیغام خصوصی کن یواشکیدم همتون گرم من از وقتی اینجا رو پیدا کردم و این امیدخان هم هی عکسای این مک رو گدذاشت خواب ندارم یانی این لپ تاپ خودم الان تو سطل آشغاله هنوز نخریده
![]()
بلهبابا تو دیگه کی هستی , دست شیطونو بستی
ایول خیلیحال کردم آخه من فکرمیکردم 15 اینچ بخوام بخرم باید 2.2 مایه بدم براش ولی وقتی گفتی با 1800 هم میشه خرید خیلی حال کردم . خب من 1600 دارم الان دویست تا هم میتونم بابامو تیغ بزنم ردیف بشه .. پس فک میکنی حله ؟
بازم بله . همه رو جواب میدههمین مدلی که نوشتی اینجا 15 اینچه همینو بخرم 1800 در میاد ؟ واسه کارای من جواب میده اساسی همه چیزو ؟ فتوشاپ ؟ کورل ؟ فیلم دیدن ؟ فیس بوک ؟ موسیقی ؟ دانلود کردن ؟ انترنت بازی ؟ عکس نیگا کردن ؟ دیکشنری ؟ چت کردن ؟ بازی ؟ همه اینا رو جواب میده ؟ البته من خیلی پکم بازی میکنم شاید در ماه یک دفعه و درس دارم . همه اینا رو جواب میده مشتی ؟
حالا از کجا بخرم ؟ نقش ؟ اپل ایران ؟ پایتخت ؟ کجا برم ؟ اگه فک میکنی تبلیغ هستش برای سایت و ممنوعه واسم پیغام خصوصی کن یواشکیدم همتون گرم من از وقتی اینجا رو پیدا کردم و این امیدخان هم هی عکسای این مک رو گدذاشت خواب ندارم یانی این لپ تاپ خودم الان تو سطل آشغاله هنوز نخریده
![]()
الماس قیمتش مناسبه
من به مهرداد جون گفتم ولی گوش نکرد!
این بحث جاش اینجا نیست!
اینجا مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله! که فرق میکنه!(مگه آنلاک کردن فرق می کنه که فریمور چی باشه!!!!؟؟؟؟؟؟؟)
این بحث به زودی از تاپیک حذف میشه!
ادامه ندید!
با تشکر از همکاری شما!
M24
مهرداد خان تو همون تاپیک بیان کنی بهتره!
راستی چرا امضام نمی آد؟
شما اول دعوت نامه رو acc کن ، بعد بیا تو گروه برات توضیح میدم!
گروه مکه؟
یا اونایی که .ipod هم دارن میتونن بیان؟
راستی کوروش جان تو بخش ایفون واست توضیح میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)