استحکام بدنش نسبت پرایدهای قبلی تا حدودی بهتر شده.
منظور از رینگ های شرکتی یعنی رینگ های اسپرت هست که روش میزارن؟؟ از معمولی ها بهترن
هم سبک ترن هم نمای زیباتری دارن و توی هیدرولیک هر دو نوع مثل هم عمل میکنن.
استحکام بدنش نسبت پرایدهای قبلی تا حدودی بهتر شده.
منظور از رینگ های شرکتی یعنی رینگ های اسپرت هست که روش میزارن؟؟ از معمولی ها بهترن
هم سبک ترن هم نمای زیباتری دارن و توی هیدرولیک هر دو نوع مثل هم عمل میکنن.
ما خودمون یه دونشو داریم. فقط فرمونش نرم بقیه چیزاش مزخرفه.لنتا صدا میده و کمکا تاتو قلبت میزنه.پدرم وقتی پشتش میشینه اعصابش خورد میشه.سایپا به طور کل افتضاحه.بد بخت مردم که قراره این ماشینارو خریداری کنن.10 میلیون ماشین 2 میلیون هم نمی ارزه.اما خودم که پشتش میشینم از نرمی فرمونش لذت میبرم.روزی که ازنمایندگی گرفتیمش چرخاش جیر جیر می کرد.اول می خواستیم بفروشیمش اما خیلی روش ضرر میکردیم.واقعا پشیمونم.
شیشه شوی عقب سایپا111
اگر نمی دانید که برف پاک کن عقب 111 چگونه کار میکند،باید وارد این تایپیک شوید.اول باید در صندوق عقب را باز کرده و مخزن شیشه شوی را پر کنید.
سپس خودرو را روی استارت گذاشته یا روشن کرده .دکمه ی آن را بزنید و دکمه ی آن را فشار دهید.
باز هم اگر موفق نشدید به من در همین تایپیک گفته تا ویدیوی آن را برای شما در این تایپیک قرار دهم.(چه به صورت آنلاین و چه دانلودی)
به زودی ویدیوی آموزش شیشه شوی عقب سایپا 111 در این تایپیک برای دانلود باحجم کم قرار داده خواهد شد![]()
Last edited by mohamad skystar; 14-06-2012 at 15:23.
صندوق عقبش چقد جا داره اندازه 206 هست؟
اگر عکسی موجوده بذارید
درضمن. 111 که از 131 سبکتره پس چرا بعضی ها میگن مصرفش بیشتره ؟!
111نسبت به پراید صندوق دار سنگین تره بخاطر اینکه در سرعت بالا تعادل ماشین از بین نره
من در هر 100 کیلومتر 7.5 تو شهر با 111 میسوزونم
Last edited by mohamad skystar; 11-08-2012 at 21:04.
صندوق عقبش مثل پراید های هاچ بک قدیمی جا داره و فرقی نداره
نصیحت:
من سه هفته ای میشه این ماشینو خریدم. کلا 11 تومن برام تموم شد. از پخش و روکش صندلی و ... گرفته تا بنزینی که توی این مدت آزاد براش زدم کلا شد 11 تومن.
ماشین خوب و جمع و جوریه ولی بد منتاژ شده. موقعی که بارون بیاد یا بخواین ماشینو بشورین از عقب آب میریزه روی صندلی نه قطره قطره بلکه شُر شُر!!!
ای کاش 206 کارکرده میخریدم سگش به نو این ماشین شرف داره. تقریبا 10 سانت مونده به باند عقب آب میریزه روی صندلی قسمتی که پشت سر قرار میگیره.
نمیدونم چیکارش کنم اعصابم خورده. پولش رو با مکافات بدست آوردم ولی ازش رضایت آنچنانی ندارم. فقط فرمان نرمه وگرنه تنگ و مشکل منتاژ داره.
نمیدونم ببرم نمایندگی درستش میکنن یا نه ولی برای داخل شهر خوبه.
دوستان آیا مدل 111 ارزش خزید داره کلآ از نظر کار کرد و خریدوفزوش چجوریه؟
از نظر خرید و فروش بازار خوبی داره
اما اینکه ارزش خرید داشته باشه یا نه بستکی به ملاک های هر شخص داره
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط به خورد ملت میدین
چه ربطی داره آخه تعادل به سنگینی ماشین!
پراید های هاچبک مقداری از معمولی ها سبک تر هستن
دوست گرامی سنگین تر هستند نه سبک تر
باید وزن ناشی از کاهش صندوق را جبران کنند واسه همین سربهای 111رازیاد کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)