[QUOTE=alizali;4929914]میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/index.php
[QUOTE=alizali;4929914]میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/index.php
این برنامه میتونه کمکتون کنه البته من تست نکردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=m_jasour;4958044]سایت جالبیه. ممنون از شما. یه کمی مرورش کردم. بهتره اولش از این صفحه شروع کنید:
چیزای جالبی توش پیدا میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعال کردن ضبط و فعال کردن پخش فیلم تو سریهای 5 و غیره.
البته اینکارا واسه افراد حرفه ایه. اگه اشتباهی مرتکب بشید شاید تلوزیون دیگه بالا نیاد.![]()
خب، اونطور که من فهمیدم مطمئن ترین راه واسه فعال کردن این قابلیتها بدون دست زدن به فریم ور تلوزیون اینه که با یه فیلتر شکن (چون دسترسی رو واسه ایران بستن) برید به این صفحه:
بعد این برنامه SamyGO Telnet Enabler رو دانلود کنید، آنزیپش کنید بریزید تو فلش USB و از Content Library تلوزیون برید تو قسمت Game و اجراش کنید. با این کار امکان Telnet تلوزیون فعال میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید یه کابل سریال پورت مثل این صفحه درست کنید:
بعد به همون ترتیبی که تو صفحه بالا گفته شده دیباگ تلوزیون رو فعال کنید و با برنامه ای مثل Hyper Terminal ویندوز اسکریپتهارو ببینید و انگولکشون کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی نکات بیشتری فهمید ما رو هم در جریان بذاره![]()
هرچه صفحات قبل رو نگاه کردم متوجه نشدم راهنمایی های شما درباره فعال کردن چی هست ؟دوبار بررسی کردم تا دو صفحه قبل که چیزی دستگیرمون نشد میشه لطفا بفرمایید این همه راهنماییهای پیچیده برای چه منظوری هست شاید به درد ما هم خورد؟؟؟؟؟
فعال کردن قابلیت ضبط تلوزیون روی USB سری 6
فعال کردن قابلیت پخش فیلم USB سری 5
فعال کردن قابلت تغییر اندازه تصویر هنگام پخش فیلم USB
, ....
در مورد سوال دوستمودن در مورد اجرای مجموعه planet earth اینو بگم که من خودم سری کاملشو خریداری کردم و این مساله رو تسیت کردم. حاللا به چیزی که می گم دقت کنید. مجموعه ای که توی بازاره با فرمت mkv روی b690 اجرا نمیشه . چون این مجموعه mkv x264 است و اگر به دفترچه رهنما هم مراجعه کنید می بینید که x264 رو ساپورت نمی کنه ولی اگر مجموعه ایگیر اوردید که mkv h264 بود بدون مشکل اجرا می شه . ضمنا این مجموعه با فرمت avi هم در بازار موجوده که بدون مشکل اجرا می شه . البته این تلوزیون صدای dts رو ساپوت نمی کنه . قبل از خرید به همه اینها دقت کنید که مثل من توی پاچتون نره .
اینکه B750 بهتره یا B650
صرفنظر از قیمت ، قضاوت با خودتون.
مرسی از راهنماییتون.این MKV h264 نسبت به اون یکی که کیفیتش پایینتر نیست؟؟؟
راستی برای اون صدا که گفتی ساپورت نمیکنه چیکار کنم؟؟فرمت خاصی هست تو بازار که اونو بگیرم که ساپورت کنه؟؟؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
ابی خان باز مزاحم شدم.یه سوال در مورد منو مخفی؟
ال سی دی رو باید در حالت استاند بای بزارم و به ترتیب دکمه های زیرو بزنم تا بیاد و یا در حالت روشن؟؟
1.Info
2.Menu
3.Mute
4.Power
5.Control
6.sup option
7.panel display time
دوست گرامی
پلیر این پنل یک محصول Built in هست . شما انتظارتون از این پلیر باید در همین حد باشه . کلا محصولات Built in هیچ وقت کامل نیستند و برای استفاده طولانی مدت و حرفه ای طراحی نشدند . برای پردازش تصاویر HD در این پنل و سایر HDplayer های بازار از چیپ کانکزانت استفاده شده و این چیپ حرارت زیادی در پردازش تصویر تولید می کنه و نیاز به فن خنک کننده داره که پلیر های حرفه ای موجود از فن برای تهویه حرارت چیپ و منبع تغذیه استفاده می کنند . این امکان برای پلیر این پنل نیست . استفاده طولانی مدت از این پلیر به مدارات پنل شما فشار وارد می کنه چون محصولات Built in
از منبع تغذیه و مدارات مجتمع برد مادر استفاه می کنند .
مطلب شما در مورد کدک های h264 و x264 کاملا درست هست . این کدک ها الگوریتم فشرده سازی تصویر هستند . مسئله این هست که وقتی کمپانی سامسونگ حق لایسنس رو به شرکت ماتروسکا مالک MKV پرداخت کرده چرا تمامی الگوریتم ها کمپرسشن که خیلی هاشون رایگان هم هستند رو در فریمور لحاظ نمی کنه برمی گرده به سیاست هایی که من قبلا در پست های قبلی توضیح دادم . مستند مورد اشاره شما هم در بازار فقط با کدک x264 موجود هست . در عین حال شما خودت می تونی وقت بذاری و این مستند رو کانورت کنی به هر فرمتی که خواستی و در بازار عرضه کنی با عنوان با قابلیت پخش در پلیر های سری 6 به بالای سامسونگ . نهایتا می خواید 60 تا 70 دقیقه وقت بذارید برای هر قسمت .
من چون HD Player گرفتم مدتهاست دنبال این مسائل نیستم و به پنل هم در حال حاضر دسترسی ندارم . ولی یک راهی هست که امکان داره بشه در زمان خیلی سریعتر مشکل رو حل کرد . به مجردی که به پنل دسترسی داشته باشم تست می کنم اگر جواب داد همینجا قرار می دم .
در عین حال یادت باشه چون این مستند دارای دو زیرنویس فارسی و انگلیسی هست باید با نرم افزار خاصی کانورت کنی که زیر نویس ها رو از دست ندی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)