نه ببین من دستم به سنگا نمیرسه
من لینک عکسها رو گذاشتم، کسی میتونه کمک کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بايد بري روي اون چوبه كه بالاسرته بعدش از اونجا بپر سنگا رو بگير. بازم ميگم اون مجسمه فقط يكم خون و انرژي ميده كه اونم توي همه كوزه هاي بازي هست . ولش كن بازيتو ادامه بده.
بابا اگه اين قضيه اول بازي واست انقدر غير قابل حل كردن شده من ميگم بي خيال شو و ادامه نده. اينم آخه چيزيه كه اينهمه درگيرشي؟؟؟؟؟
دوستان من بازیو کامل نصب کردم از آخرین کرک هم استفاده کردم اما وقتی وارد می شم بعد از اومدن لگوی یوبی سافت و دومین لوگو صفحه آبی باقی می مونه با یه علامت دست...بازی اجرا نمیشه.
اگه ممکنه راهنمایی کنید
اشکال از کجاست؟!
من نسخه repack رو بازی کردم و تمومش هم کردم هیچ مشکلی هم نداشتم البته همون اوایل بازی از کرک دوم استفاده کردم تا مطمئن بشم که مشکلی پیش نمیاد و به راحتی و بدون مشکل بازی رو تموم کردم
راستی دوستان میگفتن prince شعر خیام رو مینویسه ولی برای من که اینطوری نشد
کجای بازی این اتفاق می افته ؟
اول از دیوار برو بالا بپر چوبه رو بگیر. بعد بپر طرف دیوار و راست کیلک موسو نگه دار تا بره بالا سنگها رو بگیره بعد تا آخرین سنگ برو بالا دوباره راست کلیک تا برسه به آخرش.نوشته شده توسط shs8![]()
نوشته شده توسط ASM Gamer![]()
سلام، من تو اون مرحله مجسمه ها که باید بچرخونیدشون تا عصاشون درست شه گیر کردم. اولی که رو زمینه رو درست کردم و پله ها اومدن بالا ولی دومی رو نمیدونم چکار کنم.
یه ستون از آب هم از یارو سرازیرهولی وقتی یخ میکنمش نمیتونم ازش برم بالا، اصلا باید اینطوری برم؟
اگه کسی میدونه بگه خیلی اعصابو بهم ریخته یه ساعته الاف شدم....![]()
توی پستهای قبلی جوابتون داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prince.kain; 30-06-2010 at 15:13.
بالا خره من هم تموم کردم . حدودا یک روزه تمومش کردم.دیروز ظهر نصبیدم.بازی خیلی کوتاه بود ولی واقعا جالب بود . از ایرانی صحبت کردن دشمنا خیلی خوشم اومد ( منظورم اینه که جالب صحبت میکرد.یه وقت ما رو ترور نکنید) با این که بازی خیلی جالب بود و تغییرات زیادی کرده بود(مخصوصا آپگرید هاش ) ولی منو بیشتر یاد پرنس قبلی (4) می انداخت. به نظر من بهترین پرنس پرنس 3 بود.البته نظر همه شما محترمه.
دوستانی که پشت در بسته گیر میکنن با هیچ کرکی نمیشه تا آخر بازی رفت.اگر کسی جایی گیر کرد فقط کرک ها رو عوض کنه.من 4 یا 5 بار ورژن 1 و 2 رو عوض کردم .هر کدومش یکم که میری جلو پشت در گیر میکنه.
یه سوالی داشتم: ببخشید که اینجا مطرح میکنم ولی خواهشا جوابمو بدین:
میخوام XBOX بخرم آدرس یه جای مطمئن و خوب برای خرید XBOB تو تهران یکی معرفی کنه.
یه بار دیگه همرو از اول رفتم اینبار با این مواجه می شم:
اگه ممکنه راهنمایی کنید...
![]()
ببخشید بازم سوال میپرسم
سیو های این بازی کجاست ؟؟؟
من چطور بفهمم کدوم سیو مال کدوم مرحلست؟؟
ممنون
بچه ها ببینید من کجام...
عجب حالی میده این هیولای لعنتی نابود شد ولی همه قدرتش به مالک رسید اونم نمیدونم چه بلایی حالا سرش میاد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)