ممنون یه داستانی چیزی نیست که بفهمیم اصلا ماجرا چیه ؟چون من نسخه یکش رو هم بازی نکردم
ممنون یه داستانی چیزی نیست که بفهمیم اصلا ماجرا چیه ؟چون من نسخه یکش رو هم بازی نکردم
میتونین در قسمت Single Player رو Previously on Dead Space کلیک کنین تا خلاصه قسمت قبل رو مشاهده کنین... ولی ای کاش قبلی رو بازی کنین و بعد بیایین سراغ این یکی. حیفه!
راستی کسی نیسن که زحمت بکشه و این دیالوگها رو برامون ترجمه کنه؟
چند سوال برای من پیش اومده.
محتوای مخفی: سوالات
واقعا تو شماره ی 1 بودن ؟ پس چرا من اصلا یادم نبود اینارو ؟ : دیاون نکروموفها هم که نوید جان صحبتشو میکنه همون Twitcher ها هستن که تو Dead Space بودن.
GameSpot 7/10
GameShark 6/10
مشخص یود همین امتیازهارو میگیره : دی
سلام تا اینجا رسیدیم همه چی شناور شده B رو میزنم بالا رو نشون میده آسانسور هم رفته بالا حالا چیکار باید کرد
نمیدونم کجایی فک کنم اولین جایی که میری تو جاذبه 0 .سلام تا اینجا رسیدیم همه چی شناور شده B رو میزنم بالا رو نشون میده آسانسور هم رفته بالا حالا چیکار باید کرد
![]()
باید با کلیده Alt از زمین بلند شی و بری اونجا که با B نشون میده .
من که عکسی نمیبینم
بازی خیلی جالب و ترسناکی بود![]()
البته ترسناکیه بازی علاوه بر صداگذاری خیلی خوبش به نورپردازی تاریک بازیم ربط داشت.
بعضی جاهاش واقعا خیلی تاریک بود و دشمنا خوب دیده نمیشدن که راحت بکشیشون.
واسه راحت تر شدن کشتن دشمنا میتونید برید تو Option و Brightness رو ببرید بالا تا صفحه روشن تر شه![]()
اینجوری راحت تر میشه رد کرد ولی ترس بازی کمتر میشه.
حرکت حلقه اولی یعنی خارجی رو آروم کنین و بعدش بلافاصه دو تا بازو رو, که امکان جابجاییشون هست رو به پایین بکشین. همین روند رو هم برای حلقه های دومی و سومی تکرار کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)