با درود خدمت دوستان عزیز. من می خواستم یه سیستم برای ایکس باکس ۳۶۰ بگیرم . تا حدود سیصد تومان. راستی کسی از اساتید می تونه در مورد jvc-thL1 نظر بده ممنون میشم. اینم لینک بررسی که البته انگلیسیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود خدمت دوستان عزیز. من می خواستم یه سیستم برای ایکس باکس ۳۶۰ بگیرم . تا حدود سیصد تومان. راستی کسی از اساتید می تونه در مورد jvc-thL1 نظر بده ممنون میشم. اینم لینک بررسی که البته انگلیسیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان
سینمای خانگی توی رنج 500-600 چی پیشنهاد میدین؟ حالا یکم بالا پایین مسئله ای نیست!
نظرتون راجع به سونی چی هست؟
ممنونم
دوستان کسی نبود منو کمک کنه؟
ممنونم
دوست عزیز من نگفتم که شما بری مدل fxg99 رو بخری،فقط گفتم اون ووفرش صدای درست و حسابی تولید می کنه و اگه شما خودتون قبول دارید که سیستم های جدید سونی چنگی به دل نمیزنه پس چرا انقدر تعریف کردید ازش؟حالا کاری نداریم،بهرحال اگه شما می خوای انقدر هزینه کنی به نظرم پیشنهاد قبلی من بد نیست.
دوست عزیز فروم به سمتی دستگاه هایی رفته که توی صدا و تصویر کیفیت برتری نسبت به بقیه برندهای توی بازار هستند.
من خودم ازسینماهای پاناسونیک تست گرفتم و صدا و تفیکیک و امکانات خیلی خوبی داره به جز یه مورد که اونم بیس دستگاه هست.اصلا بیس خوبی نداره و خیلی حجمش کمه و به عبارتی خشکه.
دوست عزیز بارها در رابطه با این موضوع بحث شده،بخاطر همین دیگه کسی چیزی نمیگه.شاید اگه یخورده با جزئیات بیشتر بگی که چه چیزی می خوای اونوقت دیگه راحت میشه کمک کرد.
این مدل از لحاظ امکانات برای مصرف شما و همینوطور قیمت شما کاملا مناسبه.
دوست عزیز به نظر من اینقدر در مورد مونتاژ چین یا مالزی بودن برندی مثل پایونیر حساسیت به خرج ندید.
الان اکثر شرکت های بزرگ چه ژاپنی چه آمریکایی و چه اروپایی، یه سایت تولیدی در کشورهای آسیای شرقی (به خصوص چین) احداث کردند تا هزینه هایی مثل هزینه نیروی کار رو کاهش بدند و از طرفی به بازارهای بزرگ مصرفشون نزدیکتر بشن. مثلا برندهایی مثل نایک ، آدیداس کاملا ساخت چین و اندونزی و ویتنام و... هستند. حتی محصولات بسیار معروف اپل مثل آیفون و آیپاد که دنیا رو تحت تاثیر قرار دادند ، اکثرا مونتاژ چینه.
متاسفانه از بس که محصولات تقلبی و درجه چندم چینی با بدترین کیفیت وارد کشور شده اکثر مردم نسبت به جمله Made in China بسیار حساس هستند . اصلا خیلی ها فکر می کنند که مثلا سونی مونتاژ چین ، یعنی سونی تقلبی!!! رو همین حساب خیلیها هنوز دنبال محصولات ((اصل ژاپن)) می گردند . در صورتی که در مورد بسیاری از برندها مونتاژ ژاپن سالهاست که دیگه وجود نداره . حداقل در ایران و کشورهای اطراف وجود نداره.
رو همین حساب در مورد خرید یه محصول به کیفیت ساخت و اصالت برندش توجه کنید نه اینکه در حال حاضر در چه کشوری مونتاژ می شه.در مورد سونی هم خدمتتون عرض کنم که من از اکثر محصولات سونی استفاده می کنم و اعتماد خاصی به اون دارم .اکثر محصولاتش به جز سایبرشات ، هندی کم و بعضی مدلهای وایو و براویا، مونتاژ چین هستند که البته تاثیر چندانی در کیفیت نداره چون قطعات اکثرا از ژاپن تامین میشه و فقط محل مونتاژ نهایی محصول متفاوته.
Last edited by hashemi_ali_reza; 10-04-2010 at 11:34.
حرفه شما درسته ولی با اینکه امتیاز تولید شرکت ها رسما به چین داده شده و کاملا هم مورد تایید خود شرکت ها هستند ولی با این حال کیفیت جنس ها بسیار پایین اومده مثلا تو همین کنترل 40v400 رو با 40550 مقایسه کنید
v550 اون فلز هایی که تو کنترل v400 به کار برده شده که ظاهرشو شیکتره و با کیفیت تر کرده رو نداره و دگمه هاش هم عینه اسباب بازی شده
ولی v400 اینطور نیست چون قدیمی تره و ساخت مالزی هست
چرا دوستانی که می گن سونی رو الان مالزی میزنه پشت تی وی هاشون رو نگاه نمی کنند ببینند زده یا نه
منظور من سونی نیست الان همه مارک ها رو چین میزنه به غیر از بعضی از مدل ها و مارک ها
به این علت که تکنولوژی های جدید روز به روز وارد بازار مصرف می شه ، دوره عمر محصولات به خصوص محصولات الکترونیکی کوتاه شده به همین علت شرکت های تولید کننده کمتر به بحث دوام محصولات در دراز مدت می پردازند و بیشتر روی تحقیق و توسه (R&D) محصولات جدید متمرکز شدند . الان جدیدترین محصول الکترونیکی رو بخرید سال دیگه همین موقع قدیمی شده . محصولات جدیدتر با قابلیتهای بالاتر و قیمت کمتر به سرعت جای محصولات قدیمی رو می گیرند.... علت اینکه به نظر می رسه کیفیت محصولات پایین اومده همین مساله است و به نظر من خیلی ربطی به محل مونتاژ نداره.
Last edited by hashemi_ali_reza; 10-04-2010 at 14:05.
دوست عزیز ، dvd پلیرهای پایونیر موجود در ایران 3 مدل هستند :
DV-120K ، با قیمت 65 تومن
DV-220 ، با قیمت 74 تومن
DV-420V ، با قیمت 95 تومن
مدل آخری یعنی 420، همون مدلی هست که به طور استاندارد روی دستگاه RS70 قرار داره و در کاتالوگ پایونیر هم همینه.
به نظر من اگه قصد خرید RS70 رو دارید از تهران بگیرید . با صحبت هایی که شما از فروشگاه مورد نظرتون در تبریز می کنید ، خرید از اون فروشگاه رو به هیچ عنوان بهتون توصیه نمی کنم.
Last edited by hashemi_ali_reza; 10-04-2010 at 13:53.
سلام به همگی...
دوستان ، در حال حاضر بهترین سینمای خانگی که هم از نظر کیفیت صدا و قدرت خروجی و هم ساپورت فرمتی تصویری در حد 600 تومن بهترین باشه چه مدلیه ؟ (فقط پاناسونیک و پایونیر)
اگه ممکنه سیستم اتصالاتش وایرلس باشه !
راستی ! توی ایران سینمای خانگی که بلوری هم باشه هست یا باید پلیرش رو جدا تهیه کنم ؟ (توی این مورد قیمت رو بدون محدودیت راهنمایی کنید)
پیشاپیش از کمک و راهنماییتون ممنونم...
موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)