تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 428 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

help meeeeeee
    من با هزار بدبختی تونستم یه Terrain ساده بسازم
    ولی هرکاری می کنم نمی تونم یه اتاق روش بسازم
    من نمی فهمم چرا مشکل داری. اصلن این دوتا ربطی به هم ندارن که.

با این همه گفتم یه تست بکنم برات. همین الان یه مپ ساختم، یه Terrain یه اتاق هم روش. هیچ مشکلی نداره. کلا دو دقیقه طول کشید، نمی دونم چرا باهاش مشکل داری.

صبر کن ببینم. نکنه شما هنوز اون ویدئو ها رو ندیدی، هان؟ اگه اینطوره، ادامه نده، اول اونا رو ببین. چون این یه کار خیلی سادست، اگه توش مشکل داشتی دیگه تو مطالب پیچیده می خوای چه کنی؟

در ضمن ساخت یه Terrain ساده کمتر از 30 ثانیه طول می کشه. شما که اینقدر بدبختی کشیدی واسش، حتما اول ویدئو ها رو ببین، بعد برو ادامه کار. یادت باشه، UDK اون قدر بزرگه که نمیشه با آزمون و خطا یادش گرفت، یعنی با اون روش اگه هم یاد بگیری، موهات شده رنگ دندونات.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 24-05-2010 at 00:40.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه منظورم همین بیلد بود نه جدیده که قراره بیاد
    آقاجان، به چه زبونی بگم؟ این بیلد اصلا Exponential Height Fog نداره.

اگه منظورت اینه که Height Fog عادی چه جوریه، که کاری نداره:

Actor Classes رو باز کن(View -> Browser Windows -> Actor Classes)، و از داخلش Height Fog رو انتخاب کن(Actor -> Info -> Height Fog).

حالا Actor Classes رو ببند، برو داخل Viewport، جایی که میخوای مه بدی کلیک راست کن، گزینه ی Add HeightFog Here رو انتخاب کن. الان یه مه داری که اسپرایتش یه سر دایناسوره.

به همین راحتی یه Height Fog ساخته میشه. الان انتخابش کن، F4 رو بزن و قسمت Height Fog رو باز کن. اینا Property های مهه، بهش ور برو تا اون چیزی که می خوای بشه.

راستی Height Fog فقط بالا و پایین داره، یعنی هر چی ببریش بالاتر، نقطه ی شروع مه میره بالا، ولی چپ و راست کردنش فرقی ایجاد نمی کنه.

در ضمن کل مرحلت از اون سر دایناسور به پایین مه ایجاد می شه، برای همین نمی تونی مه رو خیلی بالا ایجاد کنی. این نوع مه معمولا برای شبیه سازی مه توی یه دره یا دشت و همین طور شبیه سازی قسمت زیر آب استفاده می شه.

اگه غیر این می خوای باید از انواع دیگه ی Fog استفاده کنی. تا بعد.

3. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه کجا بود

پيش فرض

من نمی فهمم چرا مشکل داری. اصلن این دوتا ربطی به هم ندارن که.

با این همه گفتم یه تست بکنم برات. همین الان یه مپ ساختم، یه Terrain یه اتاق هم روش. هیچ مشکلی نداره. کلا دو دقیقه طول کشید، نمی دونم چرا باهاش مشکل داری.

صبر کن ببینم. نکنه شما هنوز اون ویدئو ها رو ندیدی، هان؟ اگه اینطوره، ادامه نده، اول اونا رو ببین. چون این یه کار خیلی سادست، اگه توش مشکل داشتی دیگه تو مطالب پیچیده می خوای چه کنی؟

در ضمن ساخت یه Terrain ساده کمتر از 30 ثانیه طول می کشه. شما که اینقدر بدبختی کشیدی واسش، حتما اول ویدئو ها رو ببین، بعد برو ادامه کار. یادت باشه، UDK اون قدر بزرگه که نمیشه با آزمون و خطا یادش گرفت، یعنی با اون روش اگه هم یاد بگیری، موهات شده رنگ دندونات.

فعلا.
    من اون همه اون ویدئو ها رو دیدم در این مورد مطلبی ندیدم
    اگه شما بفرمایید کدوم قسمتش را باید ببینم ممنون میشم
    بعد اینکه Terrain رو ساختم روی cube کلیک راست میکنم بعدش اندازه هام رو میدم بعدشمbuild
    بقیه اش رو بلد نیستم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اون همه اون ویدئو ها رو دیدم در این مورد مطلبی ندیدم
    اگه شما بفرمایید کدوم قسمتش را باید ببینم ممنون میشم
    بعد اینکه Terrain رو ساختم روی cube کلیک راست میکنم بعدش اندازه هام رو میدم بعدشمbuild
    بقیه اش رو بلد نیستم
    کلا 4-3 روش برای ساخت یه اتاق هست، که همونو تعمیم بدی میشه هر ساختمونی که می خوای. 3 تا شو توی این ویدئو ها می تونی پیدا کنی.

یکیش توی چپتر Simple Level از همون ویدئوهای UDK که از 3DBuzz داری هست، چنتا ویدئوی اول اون قسمت رو دوباره ببین. با همون می تونی یه برج 100 طبقه هم بسازی.

با این همه اگه بازم کمک خواستی، بعدش برو ویدئوی UDK از Gnomon رو ببین، اونجا یه چیز ساده درست می کنه ولی روشش متفاوته.

به عنوان راه بعدی(البته فک نکنم دیگه نیازی داشته باشی) برو سراغ ویدئوهای UE3 از همون 3D Buzz.

البته بازم میگم، تمام اون چیزی که شما الان تا یه مدت دیگه نیاز داری از جمله همین قضیه، به طور کامل توی همین ویدئوهای UDK از 3D Buzz هست که داری می بینی. بشین اون قسمتاشو دوباره ببین، ولی این دفعه حواستو جمع تر کن.

من سریعترین راهو از همون اول بهت معرفی کردم، اگه نه می تونی به جاش همه ی سوالاتت رو اینجا بپرسی بچه ها جواب بدن، ولی این طوری خدا می دونه کی UDK وارد بشی.

تصمیمش با خودت. فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بقیه اش رو بلد نیستم
    آهان الان مطمئن شدم شما موقع دیدن اون ویدئوها خواب بودی. شوخی کردم، ولی اینا که دیدی فایده نداره. از اول ببین همه رو.

شما با همه ی اون کارا که گفتی و زدن دکمه ی Build هیچ چیزی نساختی، فقط Builder Brush (همون حجم که رنگش قرمزه) رو تغییر سایز دادی. بعد از اون باید اول جای Brush رو درست کنی، بعد از منوی Brush بسته به کارت گزینه ی اول یا دوم رو بزنی. همین.

کلا اگه اتاقتو به سبک اون ویدئوی 3D Buzz می سازی و تک تک دیوارها و کف و سقف رو جدا ایجاد می کنی، باید همون گزینه ی اول که هست CSG Add رو بزنی.

ولی جدی بشین از اول ویدئوها رو ببین. این دفعه با حواس جمع و وقتایی که بیداری.

فعلا بای.

7. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ninja man's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

13 ninja man

سلام کسی هست که با face fx تو مایا کار کرده باشه لطفا به من بگین ؟

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض Script

دوباره سلام ! 2 هفته است دارم فقط Script نويسي udk ميخونم آخرم چيزي كه خواستمو پيدا نكردم ! گفتم شايد بازم بهم كمك كنيد D:

من ميخولم وقتي به يك آبجكت شليك شد مختصات محل شليكو بده ! (در ضمن اين شيي در زمان run time ايجاد شده ها ! اگه با توضيحات كامل باشه يا يه لينك ممنون ميشم(انگليسي باشه مشكل نداره !‌) !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوباره سلام ! 2 هفته است دارم فقط Script نويسي udk ميخونم آخرم چيزي كه خواستمو پيدا نكردم ! گفتم شايد بازم بهم كمك كنيد D:
    دوباره علیک سلام

خب در مورد جمله ی اولت باید بگم Unreal Script به این شکل نیست که بشینی سینتکسشو یاد بگیری و بعد همه قسمتهایی که تو پروژه نیاز داری رو بلد باشی. شاید بعضی موتورها این طوری باشه ولی UDK نیست. Unreal Script یه زبون شی گراست و اینجا یادگیری Unreal Script فقط نصفه کدنویسیه. اینجا خیلی مهمه که شما بدونی سایر کلاس های موتور چیکار می کنن.

بخوام مثال بزنم برات، برنامه نویسی بقیه ی موتور هایی که شاید دیدی مثل VB و برنامه نویسی Unreal Script مثل VB.net هست. کلاسهایی هم که خیلی مهمن Object و Actor هستند. مثلا تو همین مشکل فعلی TraceHitInfo از کلاس Actor به دردت می خوره.

کلا نباید توی Unreal Script سعی کنی کلاسایی که لازمشون داریو از صفر شروع کنی به نوشتن مگه تو موارد خاص.

احساس کردم لازمه اینو اول گوشزد کنم، برا همین یه پست جدا واسش گذاشتم.

این از این مورد.تو پست بعدی هم راجع به مشکلت می گم. پس فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 25-05-2010 at 15:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من ميخولم وقتي به يك آبجكت شليك شد مختصات محل شليكو بده ! (در ضمن اين شيي در زمان run time ايجاد شده ها ! اگه با توضيحات كامل باشه يا يه لينك ممنون ميشم(انگليسي باشه مشكل نداره !‌) !
    شما دقیق توضیح ندادی که آبجکتت چیه یا شلیک توسط Player یا AI، ولی در حالت کلی می تونی بدون Unreal Script هم این کارو بکنی. مثلا می تونی از نود Trace استفاده کنی:

(البته بگم این عکس مال من نیس، از فروم اپیکه)

ولی قبل از این که وارد جزئیاتش بشم، دو تا سوال می پرسم ازت:
    1. آبجکتت همون سیبله که قبلا راجه بهش صحبت شد؟ اگه آره، چند تیکس یا تک مشه؟
    2. آیا این شلیک قراره فقط توسط بازیکن انجام بشه؟

به اینا که جواب بدی، بسته به جوابت یه سری راه می دونم که خیلی ساده هستن و سریع کارتو راه می اندازن، نیازی هم به راه کلی و پیچیده نداری ولی اول باید بگی جوابها چیه.

در ضمن همیشه عادتت بشه یه توضیح مختصر هم راجع به کیسی که سوال می کنی بدی. بقیه که نمی دونن شما رو چه پروژه ای یا به چه روشی کار می کنی.

تا بعد.

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

پکیج topdown game type که تو ویدئوهاش اون یارو توضیح میده رو از کجا گیر بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •