آره خیلی بیشتره.ورژن عربی رو وقتی روی 800 هم اورکلاک میکردم این سرعتو نداشت
جانی من وی..p..ان ندارم بنچمارک این رو گرفتی ؟؟؟؟
آره خیلی بیشتره.ورژن عربی رو وقتی روی 800 هم اورکلاک میکردم این سرعتو نداشت
جانی من وی..p..ان ندارم بنچمارک این رو گرفتی ؟؟؟؟
آره شهاب جان .زیاد تفاوت نداشتن توی بنچمارک/جانی من وی..p..ان ندارم بنچمارک این رو گرفتی ؟؟؟؟
جانییی جانیییی
جانی من نتونستم app2sd رو فعال کنم
اگر حوصله داری واسه ما cpu پایینا مرحله به مرحله بگو...
شرمنده...
-------------------------------
آوتارشو......![]()
شهاب جان نکته ی خاصی نداره عزیز فقط دقت کن که آخرین آخرین مرحله app2sd رو انجام بدی, جکسی عزیز هم همین مشکلو داشت بعد آخرین مرحله انجام داد درست شد. مموری رو قبلش split کن.جانییی جانیییی
جانی من نتونستم app2sd رو فعال کنم
اگر حوصله داری واسه ما cpu پایینا مرحله به مرحله بگو...
آوتارشو......![]()
![]()
دوستان اینم ورژن جدید g.o.t open recovery که change log اون به این شرح اعلام میشه :
- New install and uninstall options for the modifications and tweaks
- Modified handling of build.prop (no longer self-installs)
- Updated G.O.T. Theme
این لینک دانلود :
راستی همونطور که انتظار میرفت تم موجود باگهای زیادی داشت که ورژن جدیدش ریلیز شد و با نصب این open recovery میتونین از اون هم استفاده کنین (اگر کسی خود تم رو جداگونه خواست بگه تا بذارم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم change log های این تم :
- Improved and faster framework-res – 10% smaller
- New services.jar
- LauncherPro replaces Standard
- New AlarmClock with transparent widget
- New Genie Widget with transparent widget
- New CalendarProvider with transparent widget
- New DownloadProvider for white download notifications
- New Fonts for improved readabilty
- New colour coordinated Progress Bar
- New battery icons
- More colour coordination in the main theme
- Update to Facebook 1.2 and bugfix in widget
- New white Status Symbols for MMS/SMS and Facebook
اسکرین شات ها :
خبرهای جدید اینکه همین فیرمویر با ورژن .36 واسه آسیا هم (تایلند و ....) ریلیز شد که چون واسه اپراتورها هست احتمال میدم لاک باشه و دیگه بیخیالش میشیم! ورژن .38 هم که من شخصا خیلی منتظرشم (چون توی این فیرمویر از فایلهای مخصوص فیرمویر telus کانادا استفاده شده که فیرمویری واقعا عالیه) تا چند روز دیگه ریلیز میشهخبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد, همکارم xxx و خبرهای ورزشی
Last edited by johnypersian1656; 22-06-2010 at 19:52.
دوستان چون ممکنه مشکلی در روند نصب فیرمویر یا ریکاوری داشته باشین این توضیحات رو (البته به زبان اصلی ) میذارم :Install via SBF
Requirements:
USB Drivers
RSD Lite
Our current release
OpenRecovery G.O.T. Edition
At first: You do this all on your own risk!
Make sure that you have a working nandroid backup on your SD card.
Procedure:Now you are good to go with your new firmware version…
- Charge your device! It’s never wrong to have a full battery, but we recommend at least 50% before you initiate the upgrade.
- Shut down the device and start into bootloader mode (d-pad up + power)
- Connect the Milestone and install the USB Drivers if not already installed
- Start RSD Lite. DO NOT MODIFY ANY SETTINGS!
- Flash our SBF-file.
- The phone will reboot automatically after RSD has finished.
- The initial reboot may take very long, be patient and don’t touch the phone!See below if you are stuck at the M or in a reboot loop
- Root your phone like you did in the older releases by applying the update.zip either via the root update.zip or the faboulous OpenRecovery[/URL] from Skrilax_CZ.
- We recommend our OpenRecovery G.O.T edition (see below) to modify and root your device.
![]()
RANDOM error: Although these are service files (means your data should remain intact), we have had some non-reproducable instances with these files where a battery take-out/place back in is required to boot the device (up to 2 times) also with the original Motorola sbf files.
If you are stuck at the Motorola logo or the Android loading screen after a considerable amount of time (5 minutes)
- Take out the battery, then reinstall the battery (cold reboot)
- Try whether the device now boots. If not, repeat once more.
- If the device still does not boot, boot straight into recovery and perform a data wipe.
- You can then restore your previously taken /data image from nandroid after the initial boot.
OpenRecovery G.O.T V1.0
If you want to unleash your Milestone, you should apply our OpenRecovery G.O.T. Mod
This will enable the following:
- Overclocking in mot_boot_mode.
- Memhack
- Change of the build.prop to allow market access.
- Simple screen with G.O.T. wallpaper and black notification bar adapted to the new framework which was introduced with SHOLS_U2_02.36.
Install the included update.zip in the root directory of your SD card. The included OpenRecovery folder must be copied to your SD card also (note: you may have to delete a previously installed version of OpenRecovery first by deleting the folder on your SD card)
DISCLAIMER: Use at your own risk. G.O.T will and cannot take any responsibility for any issues or damages to your device. If you are unsure, uncertain or not able to recover from any issues that may arise during the installation, do not use this release.
دستتت خیلی خیلی مرسی
آقا این که گذاشتی ریکاوریه دیگه نه..!؟ آخه طریقه نصب فریمور گذاشتی شک کردم..!
فقط یه سوال ...! این ریکاوری جدیدو که گذاشتی نصب کنیم برنام ها و app2sd دوباره باید نصب کنیم..!؟
یا اینکه تغییری ایجاد نمیکنه و فقط آپدیت میشه و مشکلات بر طرف میشه و میشه از Theme ش استفاده کرد..!
راستی یک سوال دیگه..!
من توی یکی از فیلما دیدم که منوی اصلی برنامه ها که توش هست 3بعدی شده بود و مثل رول حرکت میکرد مثل نکسوس...! البته diroid بود اون هم قبل از اومدن FOYO
می خواستم ببینم شما میدونی چه شکلی میشه اینطوریش کرد..!؟
Last edited by jaxi; 23-06-2010 at 16:10.
بله ریکاوریه . چون اون فیرمویره رو هم گذاشته بودم آموزشش رو هم گذاشتم عزیز.آقا این که گذاشتی ریکاوریه دیگه نه..!؟ آخه طریقه نصب فریمور گذاشتی شک کردم..!اگه کامل فیرمویرجدید بزنین و... بعد از روت باز دوباره باید app2sd نصب کنین ولی تم جداگونه رو امتحان نکردم. به نظر من خیلی تفاوت زیاد نیست که ارزش کار دوباره رو داشته باشه.فقط یه سوال ...! این ریکاوری جدیدو که گذاشتی نصب کنیم برنام ها و app2sd دوباره باید نصب کنیم..!؟
والا منظورت رو دقیقا نفهمیدم اگه شد یه اسنپ شات بذار , ولی با gde حالت مکعبی پیدا میکنه . بازم نمیدونم منظور شما اینه یا نهمن توی یکی از فیلما دیدم که منوی اصلی برنامه ها که توش هست 3بعدی شده بود و مثل رول حرکت میکرد مثل نکسوس...! البته diroid بود اون هم قبل از اومدن FOYO
می خواستم ببینم شما میدونی چه شکلی میشه اینطوریش کرد..!؟
حاجی منظورم اینه..!؟
که گفتی با gde درست میشه..! حالا این gde رو از کجا میشه پیداش کرد..!؟ و چه شکلی نصبش کرد..!؟
![]()
عزیز این helix launcher خودمونه که اینجا واست آپ کردم الان :
نصبش هم مثل بقیه ی برنامه ها هست, طریقه ی استفادش هم اینه که وقتی home رو بزنی یه همچین صفحه ای میاد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته واسه شما همون 2تا گزینه هست (هوم معمولی گوشی و این helix. چون بقیه رو نصب نکردین ) روی هر کدوم که بزنین همون هوم میاد , اگه هم بخواین هربار سوال نکنه که اون تیک رو بزنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)