باز سرعت دانلود اومد پایین 6/4/90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز سرعت دانلود اومد پایین 6/4/90
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا با نام تو
اولش به این مطلبی که می خواستم بنویسم شک داشتم و از صحتش مطمئن نبودم و لی الان 100درصد مطمئنم که:
سرعت اینترنت الکی زیاد نشد!دوستان یادتون هست که حدود 40روز پیش سرعتا در حد مرگ کشید بالا و به 350کیلوبیت هم رسید. بعد از 4روز سرعتا روی 65-70کیلوبیت ثابت شد و این روند 46(کمتر یا بیشترشو شما ببخشین!)ادامه پیدا کرد. یک هفته بعد از اینکه از اون سرعتهای فضایی گذشت مخابرات در یک اقدام جالب و ضربتی با دادن یک پست مبنی بر نتایج نظرسنجی مخابرات استان همدان بصورت تماس تلفنی تصادفی به مشترکین، اعلام کرد بالای 75درصد از مشترکین از سرعت اینترنت رضایت دارند!!!
نکته ای قابل تأمل: حال بعد از گذشت یک ماه از نظر سنجی مخابرات اقدام به کاهش سرعت دانلود و آپلود کرد به طوری که در تستها این امر به خوبی قابل مشاهده است.
حال قضاوت با تو خواننده عزیز است ؛ در پاسخ این سوال که آیا همیشه باید از این چنین اعمالی برای کلاه گذاشتن سر کاربران استفاده کرد و آن را در بوق و کرنا کرد.
ای کاش مدیران کمی انصاف و ایمان داشتند.....
حامد![]()
تایید میشه متاسفانه سرعت ها به همون روال سابق KB 50-45 برگشته یکی دلایل بالا که دوستمون گفت یکی هم خرابی و سروسامان نداشتن پنل کاربری ایضا سرورها میتونه علت اون سرعت های فضایی 1 ماه پیش باشه ولی حداقل کاش دیگه این سرعت 65-70 که تا چند روز پیش هم برقرار بود رو کم نمی کردن
خدایا با نام تو
با سلام
مخابرات هم از سکوت کاربراش داره به هر راهی که دوست داره میره!!!
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 28-06-2011 at 23:24.
از دیشب تا الان میگه یوزر نیم پسورد اشتباست وصل نمیشه مال شما هم همینطوریه؟
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز از ساعت 1صبح تا ساعت 9صبح امروز اینترنت قطع بود!!!!
حامد![]()
1 نبود
من ساعت 12.30 هر کاری کردم وصل نشد![]()
خدایا با نام تو
سلام
مخلصم داوود جان.آره بابا تا 8.30-9قطع بود.این هم از اینترنت مخابرات.به فکر کوچم.از مخابرات به ناکجاآباد!!!!
اين چه جورشه؟
يك ماه پنلشون قطع ه ؟ به كي يا كجا بايد شكايت كنيم ؟
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز من به این سایت مراجعه کن. البته باید بگم که من خودم تا حالا بیشتر از 10 باره که از این سایت برای شکایت استفاده کردم. اما هیچ جوابی نگرفتم. ولی باز هم بهتر از هیچیه!!!!
http://tch.ir/tch/components1.php?rQV==wHQyATMApDZJ52bpR3Yh9lZ
من به جمعی از بچه ها واسه اعلام شکایت حضوری خبر دادم ولی کسی استقبال نکرد!!!!
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)