کجا خوندی؟یه مدل مشابه اش رو خوندم که فن نداره و داغ میشه(=خطر سوختن cpu و دست مبارک)
کجا خوندی؟یه مدل مشابه اش رو خوندم که فن نداره و داغ میشه(=خطر سوختن cpu و دست مبارک)
[QUOTE=tiyam 01;5468371]احتمالا رشته آی تی شهرمون قبول شم. تو خونه پی سی دارم. بیشتر کارام هم سبکه. کارای اینترنتی بعضی وقتا هم آفیس و فتوشاپ. بازی و فیلم چند تایی دارم اما نه حوصله فیلم دیدن دارم نه بازی کردن. شاید ماهی یه بار یه بازی مثل cod بازی کنم
احتمال داره در آینده هم پی سی رو ارتقا بدم.
نت بوک هم واسه اینور و اونور رفتن
اگه پی سی رو بفروشم و لپ تاپ بخرم نیاز به ارتقا و خریدن نت بوک نیست چون هم مثل ارتقا پی سی میمونه. لپ تاپه از pc من قویتره، هم به جای نت بوک میشه ازش استفاده کرد[/QUOTE
یکی هم جواب سوال منو بده. دیگه به سوال کسی جواب نمیدم ها
نت بوک + پی سی به دردم میخوره یا لپ تاپ؟ (چون دانشگاه شهر خودمونه میتونم از پی سی خونه هم استفاده کنم)
[QUOTE=tiyam 01;5481676]هر کدوم جای خودش نه لپ تاپ میتونه جای پی سی رو بگیره نه بلعکس
نت بوکم اگر واقعا هیچ جا سی دی رام نمیخوای بگیر و فکر صفحه کوچیک و cpu پایینش رو نسبت به لپ تاپ بکن
نظرات شخصی بود![]()
[QUOTE=fa13;5481856]گفتم نت بوک بخرم pc رو هم دارم میتونم از اونم استفاده کنم. اما اگه لپ تاپ بخرم pc رو ندارم. باید pc رو بفرشوم و لپ تاپ بخرم
ممنون
ببین نوت بوک هیچ چیز خاصی نداره جز سبکی و راحتی تو جابجایی که بنظر من مگر در موارد خاص وگرنه اصلا نمیارزه
اگه میتونی یه لپ درست حسابی بگیر. اگه نه با pc یت سر کن و پولتم سیو![]()
فکر کنم این مدل تا حدی مشابه باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون میشم راهنماییم کنید که خوبه یا نه
در ضمن اگر قیمتشم بدونین خوب میشه
سلام
میخوام هر چی که دارم (psp , n97) رو بفروشم یدونه Asus Eee PC 1005 PX بگیرم.
به نظر شما خوبه؟
از کجا بخرم خوبه؟
چه وسایل جانبی ای همراهش بگیرم؟
قیمتش چقدر میشه؟
من میخوام کار های زیر را با اون انجام بدم:
نرم افزار های:
dreamweaver
photoshop
kaspersky 2010
بازی:
plants vs zombies
army men rts
age of empires2
nes games
میتونم با اون راحت همه کار های بالا را انجام بدم؟
و این که خفن ترین بازی ای که میشه روی اون بازی کرد چیه؟
واقعا ممنونم
جمله ی زیر رو ببینید از همین سایتیه که میگید:فکر کنم این مدل تا حدی مشابه باشه
بازم ممنون میشم راهنماییم کنید که خوبه یا نه
در ضمن اگر قیمتشم بدونین خوب میشه
The fan ramps up a lot of the time, especially after the netbook starts to heat up. Still, I find it tolerable
که میگه:
فن در بسیاری از اوقات قوی و قوی تر کار میکنه، به خصوص در زمانی که نتبوک شروع به گرم شدن میکنه. هنوز، قابل تحمل برای من هست
حالا اصلا شما این مدل رو تو ایران دیدید؟
سلام. لطفا یه لپ تاپ تا حدود 650 تومن معرفی کنید.
در ضمن هیچی از لپ تاپ نمیدونم و ترم اول مهندسی کامپیوتر-نرم ازار هستم.
با تشکر
[QUOTE=tiyam 01;5481676]مشخصات سیستمت که بالاست لب تاب نخراگر تو شهر خودت دانشجو هستی چون رشتت ای تی نرم افزار خاصی هم زیاد تحصصی نداری جز ورد و افیس اگر خواستی لب تاب بگیری ایسوز k40ij که قیمتش قبل گرانی 520 بود خوب اما بازم تو شهر خودت هستی و سیستمت بالاست نخری بهتره اگر مسیر خونه تا دانشگاهت کمه اما اگر تو تهران باشی یا شهر برزگ خریدش بهتره به نظرم یه لب تاب سبک بخری بهتره البته قیمتش کمتر بهتز چون سیستم مشخصاتش بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)