درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووود
ویروس درست میگه.
هر وقت مفهومه حرکت رو فهمی یادت میمونه.
واسه همینه ک من الان فرمولا رو بخوام روی کاغذ بنویسم نمیتونم چون یادم رفته.لیکن حرکات یادمه.
دیر پای و شاد زی
مجید قطب الدینی...
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووود
ویروس درست میگه.
هر وقت مفهومه حرکت رو فهمی یادت میمونه.
واسه همینه ک من الان فرمولا رو بخوام روی کاغذ بنویسم نمیتونم چون یادم رفته.لیکن حرکات یادمه.
دیر پای و شاد زی
مجید قطب الدینی...
تایید میشه.اصلا شما نیازی نیست الگوریتم ها رو بنویسی . از روی حرکت ها باید حفظ کنی
سلام رفقا.من تو درست كردن لايه دوم مشمل دارم.هر يه وجهي رو كه درست ميكنم بقليش به هم ميريزه.آيا ترتيب خاصي بايد اعايت شه؟
شما آموزش های پست اول این تاپیک رو دانلود کردی .... ؟؟؟
اگه طبق فرمول ها درست کنی به هم نمیریزه.
سلام.ممنون از جوابتون.بله اتفاقا از رو همون یاد گرفتم ولی نمیدونم چرا بعضی مواقع به این مشکل میخورم.میدونید مشکلم دقیقا چیه؟ لایه اول(+ اون 4 تا T) رو درست میکنم بعد با فرمولهای گفته شده مثلا لایه دوم وجه آبی رو کامل میکنم بعد که میرم وجه بعدی(تو همون لایه 2) رو درست میکنم یعنی رنگ ها رو سر جای خودشون میزارم اون وجه قبلی که درست کردم به هم میخوره! حالا میگم آیا باید با یا یه ترتیبی وجه به وجه رو درست کنم؟
میتونی یه لبه ی الکی رو بیاری جای اونی که خراب شده (طبق همون فرمولا) بعدش لبه ی اصلی رو با همون فرمولا بیاری جای اون لبه الکیه
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
سلام بچه ها میخواستم بپرسم این روبیکی که تا اینجا درستش کردم میشه ادامه داد عکسشم زیره:
صفحه ی زیری و دولایه روش درستن
Last edited by alidata2010; 13-05-2010 at 18:08.
خب شما آموزش رو بخون
اونجا کامل گفته دیگه
اون فرمو لا رو میزنم ولی جواب نمیده حتی یه بار دقیقا عین اموزش صلیبو تشکیل دادم ولی با اون فرمولا نتو نستم لایه ی زردو تکمیل کنم
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووود
آها فهمیدم گیره کارت چیه؟
عزیزم شما مبتدی هستی یا حرفه ای
شما میخوای با فردریک درستش کنی
این کار رو زمانی میتونی بکنی ک حرفه ای بشی اگه نیستی همون صلیبی رو یاد بگیر
مطمئن باش بعد ی ماه میفهمی ک چه فرمولی بری صفحه ی بالا درست میشه وگرنه میتونی بری توی 40 تا الگوریتمه فردریک حتما هست
نبود ی بار اینو برو بعد بگرد 40 تا الگوریتم رو
R u RI u R 2u RI
دیر پای و شاد زی
مجید قطب الدینی...
سعی کنید اول f2l و pll رو یاد بگیرید بعد برید سراغ oll چون حجمش زیاده بیشترشون هم شبیه همن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)