ماشین سواری و بولینگ (با دوربین کار میکنه) و ماز ومار
ماشین سواری و بولینگ (با دوربین کار میکنه) و ماز ومار
از منوي گوشي خوشم اومده
سلام
همون فیلمی که چند پست قبل گذاشتن با فرمت 3gp برای کسایی که با حجم کم میخوان
فرمت : 3gp
حجم : 67 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسهاینکه عکس تو حالت ماکرو هستش و دوربین فوکوس نکرده رو سوژه
مال شرکت خودتونه تو اهواز سیمبیان 9.5؟
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
بله وجود دارد قاچاقی بدون گارانتی اصلی نوکیا. و نوکیا اصلا این مدل رو وارد بازار ایران نکرد چون فروش نداشت. واسه همین کار سیاست تولید ایکس 6 مدل 16 گیگ رو برداشت و شروع به پخشش کرد.
برو سایت gooshishop.com
بلاخره این گوشی رو خریدم.
دوستان من مجارستانیش رو خریدم با کیف Golla
380 تومن هم پولش دادم.
هندزفریش کار نمی کنه و مشکل داره!
تنظیم داره یا اینکه کلآ خرابه؟
از کجاش بفهمم باتریش اصله؟
2 بار 4 ساعت بزارم شارژ بشه؟
پسر خوب! چی میشد قبل خرید مشورتکی می کردی؟!!!
1.مجار نداره این گوشی و کلا ریمارک شدس. ساخت چینه و بهت انداختنش لاشک!!!!
2.این کیف رو که همه سایت ها هم ائشانتیون می دن
3. 380 تومن که خیلی گرونه و سر کیسه کردنت! مگه از بازار خبر نداشتی!!!! من خودم که با گارانتی اصل گرفتم و پکش از اون اسپشیال هاست و از سایت خریدمش با علم بر اینکه سایت ها گرون تر میدن 372 تومن خریدمش سه چهار روزی میشه.
4. یا در مورد هندزفری با ما شوخی می کنی یا اینکه راس می گی؟ هندزفری هاش اصلا مشکل نداره و مثل توپ واست بیس می زنه
5. واسه تاییده باتری به پست بعدیم توجه فرمایید.
دستورالعمل های تأیید اعتبار باتری NOKIA
برای ایمنی خود فقط از باتری های اصلی نوکیا استفاده کنید. جهت بررسی اصل بودن باتری NOKIA، باتری را از مرکز سرویس معتبر NOKIA خریداری کرده و با روشهای زیر برچسب هالوگرام باتری را بازبینی کنید:
هالوگرام تأیید اعتبار
1- وقتی به هالوگرام برچسب نگاه می کنید باید از یک زاویه نماد دستهای پیوسته NOKIA و از زاویه دیگر آرم لوازم جانبی اصلی NOKIA را ببینید.
2- وقتی هالوگرام را به سمت چپ، راست، پایین یا بالا می چرخانید، باید در هر طرف به ترتیب 1،2،3 و 4 نقطه ببینید.
تکمیل موفقیت آمیز این مراحل نشانه اطمینان کامل به اعتبار باتری نیست. اگر بنا به دلایلی اعتقاد دارید که باتری شما با هالوگرام روی برچسب آن باتری اصلی NOKIA نیست یا اصل بودن آن را نمی توانید تأیید کنید، از استفاده از آن اجتناب کرده و آن را به نزدیکترین مرکز سرویس مجاز NOKIA یا نمایندگی فروش آن ببیری.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره باتری های اصلی NOKIA، به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
--------------------
مضاف بر اینکه زیر این هالوگرام یک برچسب حاوی شماره سریال 15 رقمی باتری وجود دارد قسمت لاک مانند روی برچچسب رو خراش داده تا شماره سریال نمایان گردد سپس این شماره را در سایت چک کنید تا از صحت اصل بودن باتری خبردار شوید.
باتشکر... خسته شدم....
تبلیغات ممنوع![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)