اخه من خودمم یک بار sub ,idx همراه خود فیلم کپی کردم تو فولدر اما وقتی اجراش کردم خبری از زیر نویس نبود
واسه زیر نویسا نشون بده فیلمارو با چه نرم افزاری اجرا کنم؟؟![]()
اخه من خودمم یک بار sub ,idx همراه خود فیلم کپی کردم تو فولدر اما وقتی اجراش کردم خبری از زیر نویس نبود
واسه زیر نویسا نشون بده فیلمارو با چه نرم افزاری اجرا کنم؟؟![]()
دو تا موضوع اینجا هست
اسم
فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا یکی باشه
باید ببینید کدوم فرمت زیر نویس رو گوشیتون ساپورت میکنه
خیلی ساده هست ها...
فیلم های MKV رو با KMplayer میتونید ببینید...
-------------
ابتدا پکیج extra decoder support رو از extras نصب کنید...
برای نصب KMplayer ابتدا برنامه Mplayer که فقط حاوی کدها و خطوط فرمان هست از extras نصب کنید..
سپس KMplayer رو از extras نصب کنید...
-----
فیلم های MKV رو با زیرنویس های sub/idx که دقیقا اسمهاشون عین هم باشه ( هر 3 تا فایل یه اسم داشته باشن) منتقل کنید به گوشی...
تو برنامه KMplayer فایل فیلم رو باز کنید زیرنویس خودش اجرا میشه به صورت اتوماتیک....
Last edited by Mazi_z; 28-02-2010 at 16:27.
هیشکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا گناه دارمااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا![]()
Last edited by eshghyanigonah; 28-02-2010 at 18:27. دليل: غلط املایی
سلام ، اگه تو pc از همه اطلاعات تو گوشی یه کپی داری پیشنهاد میکنم همه اطلاعات تو گوشی رو پاک کن و یه دور از خود گوشی restore original settings رو بزن بعد دوباره اطلاعات رو که تو pc داشتی ، کپی کن تو گوشی !
ببین خوب میشه !؟
سلام. مقسی که توجه کردی.
اما این گزینه ای که گفتی کجاست اصلا؟! پیداش نمی کنم![]()
sorry sorry
پیداش کردم![]()
خوشحااااااااااااااااااااا ااااااااااالم.
بالاخره گوشیم 2روست شد.
reboot کردمش از طریق X terminal
با سلام خسته نباشین.توی چندین صحفه قبل روش نصب دستی فایل های deb رو نوشته بود انجام دادم ولی اصلا نصب نمیشه میشه لطفا کامل توضیح بدین به چه صور ت هست . ممنون میشم
در ورژن جدید احتیاجی به این کارها نیست...کافیه فایل های deb رو بریزید تو گوشی و روشون کلیک کنید...خودش نصب میشه..در واقع از اپدیت PR 1.1.1 این قابلیت اضافه شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)