به هيچ وجه نيت مقايسه رو نداشتم بحثم hd2 بود بخدا
به هيچ وجه نيت مقايسه رو نداشتم بحثم hd2 بود بخدا
مهدي عزيز شما تست كنيد ببينيد با هارد ريست درست ميشهمشكلتون
اگه نشه مثل اينكه بايد سراغ اپديت باشيد
شايد هم فيكسي چيزي بياد
نينجا شما هم تست كنيد ببينيد اين مشكلاتو گوشي شما هم داره
در ضمن تست كردن باطري نياز به زمان داره
همچنين شايد براي اب بندي شدن زمان بيشتري نياز باشه
بچه هاي كه گوشيو دارند
گيم Starcraft را اگه دارند تست كنند
myst211full هم تست كنيد
Tony Hawks Pro Skater 2 همينطور
ويرايش :
Ahmad_p1 عزيز نظر خودتون را واسه خودتون نگه داريد
شما يه اسپيم ميديد
بقيه هم مجبور ميشند يه جوابي بدند
يعني يك پست بي ربط باعث بوجود اومدن چند پست اضافي ميشه
جوابهاي پست شما هم نوعي اسپيم محسوب ميشند اما شايد غير عمد
هر پستي بيربط باشه نوعي اسپيم محسوب ميشه
در نتيجه پاك ميشه
Last edited by golmohammadi; 18-11-2009 at 01:13.
چند تا نکته در مورد موزیک پلیر پاکت پیسی.
دوستان همانطوری که میدونید پلیر خود ویندوز موبایل تو پاکت پیسیها اصلا تعریفی نداره.
نه اکولایزر توش تعبیه شده و نه صدا رو با کیفیت خوبی بیرون میده.
پس برای اینکه از شر پلیر خود وین موبایل خلاص شویم مجبوریم از پلیرهای خوبی مثل coreplayer و ... اسافاده کنیم.
ولی پلیری که خود htc روی گوشیهاش میزاره انصافا عملکرد خوب داره و تنوع حالت اکولایزر واقعا توش بیشتره.
چند تا اسکرین شات از پلیر خود htc:
![]()
خوب قسمت audio booster همان قسمت تنظیم اکولایزر هستش.که تنوع اکولایزر توش زیاده:
![]()
![]()
خوب کسانی که میخوان صدا تو هدفون زیاد بشه و گوش کر کن.میتونن تنظیمات اکولایزر رو تو حالت آخر گذاشته و نهایت لذت رو ببرن از صدای زیاد.
با کشیدن اکولایزر ها به آخرین حالت صداش واقعا فوق العاده زیاد میشه. از اونایی که تو هدفون میترکونن.
![]()
![]()
نينجا من پاكتهاي قديمي را نميگم
ولي جديدا پلير بدي ندارند
پلير htc بد نيست
در ضمن برنامه هاي بسيار عالي و كار امد وجود داره
مثلا براي ويدئو كه خودتون گفتين كور لپير
يا براي موزيك پاكت موزيك كه يه بار استفاده كني عاشقش ميشه خيلي خوبه ...
در xperia x1 يك پنل اختصاصي هم براي موزيك هست كه نسبتا خوب كار ميكنه
همچنين كيفيت خروجي اين گوشي بي نظير هست
پلیر خود ویندوز موبایل تو پاکت پیسیها اصلا تعریفی نداره.
در كل با اين حرف شما موافق نيستم
يه چيز ديگه
اين ويدئو پلير را در رامهاي كوك شده ميشه رو گوشيهاي ديگه هم داشت
حالا شايد خود پلير هم بشه جدا نصب كرد خبر ندارم
و اون اكولايز خوبي كه داره اينم فايل CAB استخراج شده
و ميشه رو همه پاكت پي سيها نصب كرد
در ضمن در بلندگو تاثير نداره و فقط هندز فري
نينجا تست كن ببين در بلندگو كه تاثيري نداره ؟
گلمحمدی جان کلا پلیر خود وین موبایل که همون مدیا پلیر هستش صدا رو خشک بیرون میده و زیاد جالب نیست.نينجا من پاكتهاي قديمي را نميگم
ولي جديدا پلير بدي ندارند
پلير htc بد نيست
در ضمن برنامه هاي بسيار عالي و كار امد وجود داره
مثلا براي ويدئو كه خودتون گفتين كور لپير
يا براي موزيك پاكت موزيك كه يه بار استفاده كني عاشقش ميشه خيلي خوبه ...
در xperia x1 يك پنل اختصاصي هم براي موزيك هست كه نسبتا خوب كار ميكنه
همچنين كيفيت خروجي اين گوشي بي نظير هست
اکسپریا هم واقعا صداش تو هدفون عالیه ولی اونم مشکلش اینه که سونی اریکسون روی خود پلیر اکسپریا اکولایزر نذاشته.شما حساب کن اگه اکولایزر سری واکمن خودش رو به پلیر خود اکسپریا اضافه میکرد چی میشد.در حالی که پلیر خود اکسپریا تنظیمات اکولایزر نداره.
کلا تنظیمات اکولایزر باعث میشه صدای خشک و بدون هوا از بین بره.در كل با اين حرف شما موافق نيستم
که متاسفانه پلیر وین موبایل چنین تنظیمی نداره.
تنظیمات اکولایزر فقط وقتی با هدفون گوش میدی فعال میشه.در ضمن در بلندگو تاثير نداره و فقط هندز فري
نينجا تست كن ببين در بلندگو كه تاثيري نداره ؟
تو اسپیکر نمیشه تنظیمش کرد.
من PPC از این جدیدا نداشتم ! با ایکس 1 خیلی کار کردم و البته امنیا ! ولی نشده صدای هدفونشونو گوش کنم
ولی با آیمیت کا جم کار کردم و واقعآ با صداش توی هندزفری حالی کردم که حتی واکمن سونی هم به من اون حالو نداد
نمیدونم چی بود ! ولی یادمه ه با ویندوز مدیا آهنگای تی استو مینداختیم دیووونه میکرد لامصب !
ببين نينجا
نميدونم چرا اينطوري ميگي
من از صداي خودش گوشي xperia x1 حتي بدون اكولايزر و با برنامه ويندوز مديالپير، نيز راضي هستم
اينا مشكل نيستند
در پست قبليم هم گفتم
همين اكولايزري كه شما اسكرين شات گذاشتين، الان ميشه رو بقيه پاكت پي سي ها نيز نصب كرد
برنامه پاكت موزيك تا حالا نصب كردين ؟ فكر نميكنم كمو كاستي داشته باشه اين برنامه
كلا به نظر من گوشيهاي پاكت پي سي از لحاظ پخش موزيكو و فيلم و كلا مولتي مديا بهتر هستند
من كه خيلي راضي هستم
حالا بحث كيفيت و بلندي فرق ميكنه
منظورم ساپورت نرم افزاري و اينطور چيزهاست ...
ریویو HD2 توسط GSMARENA.COM
در مورد باطری هم ازش تعریف کرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Surprisingly, battery life turned out very good. Battery performance was better than the iPhone 3G, for instance, even though Apple's smartphone has a slower paced CPU. The HD2 managed to make it for 2.5 days with Wi-Fi constantly on, taking some pictures with the inbuilt camera and listening to music. So, if you turn the Wi-Fi on only when needed and don't talk too much, you can probably expect the device to stay alive for a good 2-3 days before recharge.
سلام خدمت برو بچ گل
تبریک میگم به کسانی که این گوشی رو خریدن {ببخشید که یکم دیر تبریک گفتم}
من از مدیران سایت درخاست دارم درباره حرفایی که tornado_m.n.n زده تحقیقی بکنند و با او برخورد کنند
من واقعا برای این سایت متاسفم که اگه یه نفر امد و خودشو جای دیگری معرفی کرد اصلا با او کاری نداشته باشند و حرفشو قبول کنند![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)