سلام دوستان از تاپیک واقعا لذت بردم
از ساعت 8 تا الان که 12 دارم 71 صفحه رو می خونم خواهش میکنم کمکم کنید وبه حرفام خوب گوش کنید :
الان من تو این مرحله ام
New York - JBA Headquarters, Part 3
همه ماموریت ها رو انجام دادم به جز تیر اندازی و سرنگ ها و 4 دقیقه زمان داشتم که رفتم سراغ ایمیل مسعود یعنی همون مکعب ها جایی که اول مر حله رئیس برد ولی من اخر اومدم سراغش
همین که داشتم با مکعب ور میرفتم زمانم تموم شد و این بار مثل همیشه که میمردم نشد نمیدونم فکر کنم شانسی درست انجام دادم ولی ابجکتیو کامپلت نزد خلاصه وقتیکه زمانم تموم شد اون رئیس کچله اومد تو اتاق و من رو بردم تو لابی ساختمان وهمه ی ادمای مهم جمع بودن و سه تا انتخاب اومد که سریع رفت و نفهمیدم چی شد و تو این تاپیک پی بردم که اینا بوده :
Allow Cruise Ship Explosion - هدف JBA رو انتخاب کنید و بگذارید تا کشتی تفریحی (مرحله قبل) منفجر بشه.
Stop Cruise Ship Explosion - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
Frame Enrica - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. پاپوش برای Enrica درست سپس Enrica توسط Emile کشته میشه
واسه من اتفاق اول افتاده کشتی (Cozumel) مرحله ی قبل منفجر شد و همه دست زدن و خوشحال شدن و هیچ کسی کشته نشد و رفتم مرحله ی بعد که افریقاست و جنگ هستش
می خواستم بدونم چه فرقی بین انتخاب دوم و سوم وجود داره تو این توضیح که تو جفتش کشتی منفجر نمیشه و انریکا کشته میشه توسط رئیس ؟ اگر یکی از اینا رو انتخاب کنم بازم به افریقا میره یا میره یه مرحله ی دیگه میره ؟
این که میگن بازی سه تا پایان بد و معمولی و خوب داره مربوط به همین اتفاقا و انتخاباست یا جلوتره ؟ اگه اینجاست ؟ الان با این وضعیت من کدوم پایان رو میبینم ؟
من از اینا هیچی نفهمیدم
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه
خواهش میکنم که جواب سوالامو بدید