ممنون. برای بازی بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنم یا 64 بیتی؟ سیستمم به شرح زیر است:
cpu: e7300 intel
mb:p41 glgabyte
vga:9400 geforce512 mb
ram:4GB ddr3 1333
ممنون. برای بازی بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنم یا 64 بیتی؟ سیستمم به شرح زیر است:
cpu: e7300 intel
mb:p41 glgabyte
vga:9400 geforce512 mb
ram:4GB ddr3 1333
Last edited by liverpooli; 29-05-2012 at 21:55.
سلام، دوستان میخوام یه لپ تاپ Asus بگیرم که کارت گرافیکش nVidia GeFroce GT540M 1G هست. خواستم ببینم به نظرتون این گرافیک بازی های روز رو اجرا میکنه یا نه؟ با توجه به اینکه 6 گیگ رم و CPU Ci7 2.2 هم داره.
کلا برای بازی اول گرافیکتون رو عوض کنید
شما با این مقدار رم بهتره 64بیتی نصب کنید
در حد معمول بله. انتظار گرافیک پی سی رو نداشته باشید
فکر کنم N55 میخواید تهیه کنید
در هر صورت استفاده از لپتاپ های مولتی مدیا برای بازی محدود هست. برای همین شما کارایی حداکثر رو نمیبینید و بتلفیلد رو در کیفیت قابل قبول میتونید اجرا کنید.
پس اگر نیاز خاصی به لپ تاپ ندارید و کاربری بازی دارید بهتره که پی سی جمع کنید
Last edited by h!tman; 04-07-2012 at 20:55.
مدل N53SV هست. یه مدل دیگه هم هست که GeForce 610M 2Gig روش نصب شده، کدوم یکی بهتر هست؟ این یکی 4Gig رم داره و LED هم یکم کوچیکتر هست، برای همین بیشتر به اون 540 فکر میکنم.
درباره PC، من خودم که Xbox دارم، PC هم دارم، اما این مال برادرم هست و گیر داده که حتماً Laptop میخواد!!! هرچی براش توضیح میدم که با این هزینه میتونم PC خودم رو حسابی ارتقاء بدم، قبول نمیکنه...![]()
پس اگر نیاز به لپ تاپ دارید مدل N55 با کانفیگ فول اچ دی رو تهیه کنید. یکم گرون تر در میاد. حدود 2تومن
اما چون اینجا بحث درباره گرافیکه
GT540m خیلی پرفرمنس بهتری نسبت به مدل 610 داره. فقط عدد اون بالاتره.همینطوری الکی برا خنده![]()
آقا من یکی دو سالی میشه سیستم رو دست نزدم
الان رفتم یه قیمتی گرفتم مغازه ها دهنم وا موندش.....
میخواستم بدونم نظرتون درباره این گرافیک چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی لینک کلیک کنید تا مشخصات رو ببینید
قیمت گرفتم 150 میخواستم ببینم تو این رنج قیمت 140- 180 گرافیک بهتری پیدا میشه؟
راستی برا بازی میخواما توپ باشه کرایسیس 2 رو با جزئیات نسبتاً بالا اجرا کنه و farcry3 که داره میاد رو هم بکشه
راحت تر بگم تا دو سالی کار کنه برام رو رزولوشن 1280 در 1920 که دیگه دیگه......
6770 بگیرقیمت گرفتم 150 میخواستم ببینم تو این رنج قیمت 140- 180 گرافیک بهتری پیدا میشه؟
آقا ممنون فکر نمیکردم اینقدر زود جواب بدین.....
حالا میشه در مورد همین کارت 430 بیشتر توضیح بدین یه بنچ مارکی چیزی من گوگل سرچ میکنم سایت ایرانی هیچی نیست...
با این سیستم میشه بازیهای در حد بالا کرایسیس و فار کرای رو روون بازی کرد؟ من از 210 یک گیگ دارم مهاجرت میکنم.... خیلی افتضاحه
راستی سیستمم:
CPU : Core 2 Due 5300
RAM : 4GB DDR3 1333
Main: Giga ep41
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)