کپیخور بشه ! : 250
کپیخور نشه:190
دوربین 50 تا 60 بسته به مکان (شهر) متفاوته. entertanment کاملتره.![]()
کپیخور بشه ! : 250
کپیخور نشه:190
دوربین 50 تا 60 بسته به مکان (شهر) متفاوته. entertanment کاملتره.![]()
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﻗﯿﻤﺖ ﺭﻭﺯ wii رو داره؟
با درود بر همگی دوستان
من تازه عضو شده ام. اگر ممکنه می خواستم با شما دوستان حرفه ای در مورد خرید ایکس باکس 360 مشورت کنم:
کدام نوع بهتره؟ آرکید یا الایت؟ چون من می خوام فقط بازی کنم و زیاد نیازی به سیسم لایو و غیره و وسایل جانبی ندارم. من قبلا شنیده ام که بعضی مواقع ایکس باکس ها داغ می کند و دیگه کار نمی کنه. می خواستم بپرسم هنوز هم ایکس باکس ها اینجوریند؟ در ضمن اگر من دستگاه رو از ایران بخرم و با خودم به یک کشور دیگه مثلا به یکی از کشورهای آمریکای جنوبی ببرم باز کار می کنه یعنی سیستمش می خوره؟ یا هر دستگاه در یک رجیون کار میکنه؟(تلویزیون من ال سی دی اچ دی سامسونگ است). بازی هاش چطور؟ مثلا بازی هایی که از اونجا بخرم بهش سازگار هست یا نیست؟
خب خیلی ممنون میشم که شما دوستان به من پاسخ بدید.
سلام دوست عزیز
این که شما کدوم مدل رو انتخاب کنید بستگی به خودتون و نیاز های شما داره
اما در کل من یک پیشنهاد دارم.در صورتی که آرکید خریدید حتما یک هارد هم براش تهیه کنید چون این به سلامت کنسول شما کمک می کنه.می تونید هم هارد Orginal بخرید و هم هارد ه*ک شده ی لپ تاب
اما این مشکلی که شما در موردش حرف می زنید همون مشکل 3 چراغه شدن هست که با عرضه برد Jasper این مشکل تقریبا به طور کامل رفع شده و جای نگرانی نیست
اما در باره ی خرید کنسول و ریجن باید بگم شما باید این رو در نظر داشته باشید که در آمریکای جنوبی بازی ها با چه ریجنی فراوان تر هستند.هر چند الان اکثر بازی ها به صورت Free Region عرضه میشن ولی تعدادی از بازی ها هم هستند که برای رجن خاصی منتشر میشن یا حداقل برای ریجن خاصی زود تر منتشر میشن.در ایران کلا ریجن PAL حرف اول رو می زنه(ریجن اروپا) پس در کل شما باید به این نکات توجه کنید
کنسول رو می تونید به راحتی به HD TV هم وصل کنید فقط باید کابل HDMI داشته باشید
همین طور که قبلا هم گفتم سازگاری بازی ها فقط به ریجن بستگی داره
موفق باشید
Last edited by S.Y.K; 02-04-2010 at 14:00.
سلام دوستان
من میخام تا اخر فروردین یه 360 الایت بخرم . اما موندم از کجا بخرم؟این فتحی که میگید معتبره؟در ضمن وقتی که میخری باید جعبش پلمپ باشه؟لطفا راهنماییم کنید تازه واردیم دیگه!![]()
سلام
من قصد خرید عمده xbox360 را دارم یه نفر به من گفته دستگاه ها از لحاظ چیپست داخلی دو مدله کسی در این باره اطلاع داره
دوست عزیز کار خوبی میکنی ، من قبل از عید خریدم روز 27 اسفند الیت با قیمت 320 البته یکسری تجهیزات دیگه بهت قالب میکنن که میگن اگه نباشه نمیتونی خوب بازی کنی مثل شارژر باطری و ... از اینجور مزخرفا واسه من کلا شد 417000 تومان که من 406000 بهش دادم از توپخونه هم خریدم قید گارانتی هم زدم چون تو ایران معنایی نداره الانم دارم حالشو میبرم![]()
نه دیگه < وقتی کپی خور میکنن دیگه پلمپ در کار نیستمن میخام تا اخر فروردین یه 360 الایت بخرم . اما موندم از کجا بخرم؟این فتحی که میگید معتبره؟در ضمن وقتی که میخری باید جعبش پلمپ باشه؟لطفا راهنماییم کنید تازه واردیم دیگه!
و اینکه از همون فتحی بخر قابل اطمینان هست
اما مثل این دوستمون که بهشون قالب کردنزیاد خرت و پرت نگیر
![]()
اخه از کجا معلوم دست دوم نباشه؟این فتحی پلمپ شده اش را ندارد؟
سلام
الان قيمت روز آركيد و پريميوم و اليت هر كدوم چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)