تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 218 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من میخوام یک هارد 1000ترابایت ارزان بخرم که سرعتش عالی باشه الان 500وسترن گرین دارم که از آشغال هم اونورتره ، دانلود افلاین هم دارم بطور وحشتناک ، میخوام سرعتش خوب باشه اما black گرین نباشه بخاطر قیمت ، بهترین مدلهای بازار؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میخوام یک هارد 1000ترابایت ارزان بخرم که سرعتش عالی باشه الان 500وسترن گرین دارم که از آشغال هم اونورتره ، دانلود افلاین هم دارم بطور وحشتناک ، میخوام سرعتش خوب باشه اما black گرین نباشه بخاطر قیمت ، بهترین مدلهای بازار؟؟
    اگه دنبال ارزونی انتخابی جز سیگیت نداری 7200.12.با قیمت 67.

البته بسیار هارد پرسرعت و خوبیه .قیمتش هم مفت.منتها black مطمئن تر ولی گرون تره.قبلا یه قیمت بودن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی ممنون ممکنه قیمت سیگیت 1.5 ترابایت رو هم پیدا کنید و بذارید! شاید بهتر باشه بجای پول بیشتر واسه بلک دادن حجم بیشتر بهتر باشه چون واقعا حجم بالا لازم دارم،. بعد اینکه وقتی دو تا هارد نصب کنم ، کدوم رو بذارم واسه ویندوز که سرعتش هم بالا باشه؟؟. اگه یک بلک خاویار حتی حجم 250 هم داشتم خوب بود واسه اینکه بذارمش واسه بوت!

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سیستم بنده

main:gigabyte h55ms2

cpu:core i3 530

ram:geil 4G ddr3 1333

H.D.D:WD 64 green

VGA:GT240 GDDR3 1G

کار من به این شکل هست که گاهی یک یا دو DVD در حال رایت است و یک یا یا هارد اکسترنال دیگر در حال کپی شدن بر روی هارد و یا کپی کردن به هارد هست وقتی به این هارد این کار رو می کنم سیستم خیلی کند میشه و هارد نمی تونه مدیریت بافر کنه یه درایو یک دقیقه طول می کشه تا باز بشه

من تا به امروز میشه گفت ده هارد در سیستم و لپ تاب های مختلف عوض کردم و تقریبا می تونم بگم از برند های موجود در بازار ایران با همشون کار کردم شش ماهی هم میشه که هارد WD 1TB Green دارم سرعتش به نظر من فوق العاده افتضاحه من قبلا یه هارد 160G blue داشتم وقتی با این هارد یک ترابایت قیاسش می کنم انگار موشکه دنبال یه هارد با سرعت بالا می گردم نظر دوستان به سیگیت و سامسونگ بود ولی طبق تجربه من در سیگیت ها که بنده سری اولشون Sata aشون رو داشتم بعد از کار کرد یک ساله دماشون میره بالا

در خیلی جاها حس می کنم هاردم در برابر سیتمم کم میاره

سامسونگ ها هم ایراداتی بهشون وارد بوده یا حداقل تا به حال برای من اینطور بوده

می خواستم نظر دوستان نسبت به WD1.0 TB Black caviar چی هست ؟
    و به نظر دوستان من چه هاردی برای این سیتم بخرم که سرعتش خوب باشه ؟
    وسترن بلک برای شما انتخاب خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنون ممکنه قیمت سیگیت 1.5 ترابایت رو هم پیدا کنید و بذارید! شاید بهتر باشه بجای پول بیشتر واسه بلک دادن حجم بیشتر بهتر باشه چون واقعا حجم بالا لازم دارم،. بعد اینکه وقتی دو تا هارد نصب کنم ، کدوم رو بذارم واسه ویندوز که سرعتش هم بالا باشه؟؟. اگه یک بلک خاویار حتی حجم 250 هم داشتم خوب بود واسه اینکه بذارمش واسه بوت!

متاسفانه قیمت ندارم.ولی یه شماره یه مغازه رو می فرستم برات.کارش خیلی تکه.قیمتهاش هم معمولا کف بازاره.زنگ بزن بپرس.البته تو تهرانه

6. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آشغال تر از گرین نداریم منتها به لطف بعضی دوستان که پیشنهادش می کردن وازش دفاع می کردن خیلی ها گرفتارش شدن.برای این هارد فقط مصرف کم برق مهمه .به نظر من به درد استفاده خونگی نمی خوره .به درد آرشیوهای خیلی بزرگ با تعداد هارد خیلی بالا میخوره

ما یه تلویزون ال سی دی جدیدا خریدیم یه حالتش رو زده بود حالت سبز...حالت مصرف کم انرژی و....ما اون دکمه رو زدیم.می دونید چی شد؟ تصیر رو قطع می کرد وفقط صدا!!!!!!!

اینا هم به جای اینکه رو ساختار اصلی هارد کار کنن زمان استراحت هارد رو زیاد کردن.مثل تلویزیونه شد نه؟
    دوست عزیز...
    گرین موارد استفاده خودشو داره
    چیزی باسم طرفداری بی دلیل و مدرک نداریم
    هر چیزی که دوستان منجمله خود من درباره هاردهای گرین گفتیم چیزی جز حقیقت این نوع هاردها نبوده
    همه اینها بستگی به نوع کاربری کاربر داره
    زمانی که کاربر خودش نحوه استفادش از سیستم رو نمیدونه و نمیدونه که از سیستم چی میخواد این مشکلات هم پیش میاد
    موفق باشید

8. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیگیت 1.5 ترا حدود 95 تومانه
    وسترن کمترین مقدارش 500 ه
    شما میتونید همون 1.5 ترا رو بگیرید و روش ویندوز هم بریزید

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    بهترین هاردی که میتونم با قیمت 50-70 بگیرم چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بهترین هاردی که میتونم با قیمت 50-70 بگیرم چیه؟
    سیگیت 500 گیگ

12. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alfredooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میخواستم بدونم بهترین هارد با این مشخصات چیست؟
    1.5 ترا
    سرعت بالا
    روشن بودن 24 ساعته
    بودجه 150 هزار تومان

ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •