من میخوام یک هارد 1000ترابایت ارزان بخرم که سرعتش عالی باشه الان 500وسترن گرین دارم که از آشغال هم اونورتره ، دانلود افلاین هم دارم بطور وحشتناک ، میخوام سرعتش خوب باشه اما black گرین نباشه بخاطر قیمت ، بهترین مدلهای بازار؟؟
من میخوام یک هارد 1000ترابایت ارزان بخرم که سرعتش عالی باشه الان 500وسترن گرین دارم که از آشغال هم اونورتره ، دانلود افلاین هم دارم بطور وحشتناک ، میخوام سرعتش خوب باشه اما black گرین نباشه بخاطر قیمت ، بهترین مدلهای بازار؟؟
اگه دنبال ارزونی انتخابی جز سیگیت نداری 7200.12.با قیمت 67.
البته بسیار هارد پرسرعت و خوبیه .قیمتش هم مفت.منتها black مطمئن تر ولی گرون تره.قبلا یه قیمت بودن.
خیلی ممنون ممکنه قیمت سیگیت 1.5 ترابایت رو هم پیدا کنید و بذارید! شاید بهتر باشه بجای پول بیشتر واسه بلک دادن حجم بیشتر بهتر باشه چون واقعا حجم بالا لازم دارم،. بعد اینکه وقتی دو تا هارد نصب کنم ، کدوم رو بذارم واسه ویندوز که سرعتش هم بالا باشه؟؟. اگه یک بلک خاویار حتی حجم 250 هم داشتم خوب بود واسه اینکه بذارمش واسه بوت!
وسترن بلک برای شما انتخاب خوبیه
متاسفانه قیمت ندارم.ولی یه شماره یه مغازه رو می فرستم برات.کارش خیلی تکه.قیمتهاش هم معمولا کف بازاره.زنگ بزن بپرس.البته تو تهرانه
دوست عزیز...
گرین موارد استفاده خودشو داره
چیزی باسم طرفداری بی دلیل و مدرک نداریم
هر چیزی که دوستان منجمله خود من درباره هاردهای گرین گفتیم چیزی جز حقیقت این نوع هاردها نبوده
همه اینها بستگی به نوع کاربری کاربر داره
زمانی که کاربر خودش نحوه استفادش از سیستم رو نمیدونه و نمیدونه که از سیستم چی میخواد این مشکلات هم پیش میاد
موفق باشید
سیگیت 1.5 ترا حدود 95 تومانه
وسترن کمترین مقدارش 500 ه
شما میتونید همون 1.5 ترا رو بگیرید و روش ویندوز هم بریزید
سلام
بهترین هاردی که میتونم با قیمت 50-70 بگیرم چیه؟
سیگیت 500 گیگ
میخواستم بدونم بهترین هارد با این مشخصات چیست؟
1.5 ترا
سرعت بالا
روشن بودن 24 ساعته
بودجه 150 هزار تومان
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)