کسی نمیدونه؟
کسی نمیدونه؟
شما اگه لایو هم نمی کنی بهتره جی تگ نکنی (به نظر خودم البته )
کلا هم برا فروشش هم برا چند مورد دیگه ال تی 3 بهتره
من که جی تگ رو پیشنهاد نمی کنم
تو یه سایت خوندم اگه بری لایو و برنامه netflix رو دانلود و نصب کنیم, میشه فیلمها رو بازیرنویس پخش کرد( البته منظورم mkv & mp4 هست).اینکارو کردم ولی جوابی نگرفت..شما امتحان کردید؟
سلام دوستان.من دو سوال ازتون دارم تو رو خدا هرچه سریعتر جوابشونو بدین:
1.ویندوز من سرویس پک 3 و هرچی تلاش میکنم نمیتونم برنامه هوریزانو اجرا کنم.خطای send و dont send میده.الان باید چیکار کنم؟برنامه جایگزینی هست؟یه برنامه تو سایت گفته شده ولی فایل دانلودش خرابه.
2.من تایتل آپدیت اسکایرمو میخوام،میرم تو سایت xbuc فایلهای زیادی هست نمیدونید باید کدومو بگیرم؟
کسی جواب نمیده![]()
دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟
دوست من این جور ارور ها در ویندوز XP طبیعی هست ، فکر میکنم مشکلت با نصب dot net framework 3.5 حل بشه.
دوستان من دستگام یک سالی هست که پوکیده و از اون موقع انداخته بودمش یه گوشه...حالا می خوام تعمیرش کنم و راش بندازم فقط میخوام بدونم از اونجایی که دستگام مال چند ماه پیشه lt 2 هم نداره و من بخوام resident evil 6 و بازی های جدید رو برم به ال تی 3 نیاز دارم.می خوام بدونم چطوری میتونم دستگام رو به ال تی 3 اپدیت کنم؟یعنی اون مراحلی که باید به pc وصل کرد و ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکلش چی هست؟
پشت دستگاه رو نگاه بکن ببین تاریخ ساخت کنسول ماله کی هست؟
آخرین بازی که باهاش انجام دادی چی بوده؟ واسه ورژن داشبرد میپرسم.
دستگام ماله 2008 هست بردش فالکونه...و مشکلش ارور e74 هستش و چراغ سمت راست پایین چشمک قرمز میزنه و باید دستگاه رو x-clamp بکنمش...والا اخرین بازی هایی که باهاش رفتم الان فک میکنم la noir و mortal kombat و bulletstorm بود...LT 2 میشه دیگه؟؟حالا من دنبال اموزش اپدیت دستگاه به ال تی 3 میگردم که کامل توضیح داده باشه چیکار باید بکنم و چه مراحلی رو باید بگذرونم...همه رو هم خودم میخوام انجام بدم و نمی خوام بدم بیرون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)