آره براي من كه يك دست چسبيده يعني خوب چسبوند حتي يه بار بد چسبوند خراب شد يكي ديگه چسبوند ولي ساف ساف انگار نه انگار كه برچسبي هست من چون از قلم استفاده نميكنم خط خطي هم نشده
آره براي من كه يك دست چسبيده يعني خوب چسبوند حتي يه بار بد چسبوند خراب شد يكي ديگه چسبوند ولي ساف ساف انگار نه انگار كه برچسبي هست من چون از قلم استفاده نميكنم خط خطي هم نشده
این قضیه آپدبت ورژن 31 واسه 5530 که این سایته نوشته ( مطلبش واسه یه ماه و نیم پیشه ) برای هیچکودومتون آزاد نشده؟من که هم با over the air چک کردم هم با NSU ، جفتش همون ورژن 20 رو زده بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحاتش رو بخون ! تیتر رو ورژن فرمور رو جابجا نوشته ولی تو توضیح مثلا 5530 رو نوشته ورژن 20 ! ایراد از نویسنده هست وگرنه اخرینم فرمور همون 20 هست.
آخ راس میگی ، من کلی ذوق کردم دیگه فقط متنو سریع خوندم ببینم کی میاد اصلا به ورژنش تو متن دقت نکردم . خدا نویسندش رو ذلیل کنه![]()
بچه ها من یه مشکلی واسم پیش اومده.من 5530 دارم قبلنا وقتی زنگ میزد نمایش تصویر تماس گیرنده کل صفحه بود ولی الان خیلی کوچیک شده.میخوام بشه تمام صفحه
نمیدونم تنظیمش کجاست.میشه کمک کنین؟ مرسی
سلام
به نظر شما بهترین آنتی ویروسی که الان هست و خیال آدم رو راحت میکنه برای این گوشی چیه؟
برای اینکه بتونم فارسی تایپ کنم باید دقیقا چکار کنم؟آپدیت لازمه؟
آنتی ویروس من به نظرم فقط kaspersky اما خودم هنوز نتونستم نصب کنم و همشه هم مشکل خوردم... الان eset nod دارم راضیم خوبه به نظرم ...
یه مشکلی پیش اومد!
من دیروز چند تا بازی تصب کردم ولی الان که می خوام چیزای دیگه ای نصب کنم نمیشه.وقتی روی آیکون بازی توی کامپیوتر کلیک می کنم هیچی نمیشه و ستاپ نه روی گوشی و نه روی کامپیوتر اجرا نمیشه.
چکار کنم؟
سلام دوستان
من یه 5530 دارم که می خوام آپش کنم سوالم اینه : از فایل آپدیت 5800 که روی دی وی دی تو بازار هست میشه این کارو کرد یا نه؟ مشکلی واسه گوشی پیش نمی آد؟
ممنون میشم کمکم کنین
نه نه اصلا ! فقط از فرمور خود 5530 استفاده کن.. اگر خواستی بگو لینک فرمور های 5530 فارسی رو واست بگذارم ... فقط قبلش بگو گوشیت چه رنگی هست ( و حتما فارسی باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)